pa ja sam danas pojela slaju..bez grižnje savjesti
danas mi je neki junk food dan...
inače ujutro pojedem onaj tvrdi kruh i sv.sir, sunku, pomidor i nešto tog tipa, svaki dan neku voćku, ručak bez krumpira, pašte, riže...iako sutra ću njoke jer me ulovila želja za škrobom
i eto u 2 tj ja ni grama nisam dobila a osjetim da je ispod zalihe špekeca tvrđi trbuščić...
Cvarak, koliki ti je šećer? Ako ti je toliko jaka želja za sladoledom, pa pojedi jedan. A onda sutra pripazi. Nije dobro ni da si uskraćuješ ako beba traži
Dok čitam vas i vaše muke sa šećerom brinem se što mene moja ginićka nije ništa za šećer slala. Baš ću je pitat sutra kad budem išla po uputnice.
Nego, cure moje, sad smo na 180 stranica.... Koliko će ih biti do naših poroda?
Uuu...do 9-10 mjeseca bit ce stvarno 800 stranica..hahah...koga briga..bitno da se lijepo druzimo...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sanjarica, ovako: do sada sam dva puta piškila kad sam išla na pregled. Prvi put je taj testić pokazao da imam povišene proteine u mokraći, i poslala me napraviti urinokulturu jer kao možda imam neku bakteriju ili upalu. Urinokultura je pokazala da nemam ništa. Tada mi je samo rekla da pijem šalicu ili dvije brusnice na dan. I nakon dva tjedna sam opet piškila, opet testić i tada je test bio u redu.
Krv sam vadila za prve nalaze (željezo i sve to), sve je bilo ok, poslije za štitnjaču za svaki slučaj i Rh faktor.
I baš sam neku večer gledala nalaz od krvi kad sam vas čitala o šećeru i meni piše na nalazu da mi je glukoza (pretpostavljam da je to šećer) 5.8, a normalno je od 4.2 do 6. Doktorica mi je gledala taj nalaz, al ništa nije komentirala niti me je slala da radim dodatne nalaze.
Sortiraj odgovore
Najstariji