ovo mi je presmjesno kad citam tvoje situacije jer tvoj brat ko da se druzi s mojim pa ima iste fore... slazem se da se treba maksimalno iskljucit, moram priznat da je meni to nekad turbo tesko, pogotovo kad se radi o bratu...za posao i to se vec lakse iskljucim (sto se i vidi jer svako malo skoknem tu na forum ehheh).
Cure, samo što više možete stvorite si svoj balončić sa mužem/dečkom i vidjet ćete kako je lijepo i mirno. Pretpostavljam da je i vaš odnos sa jačim polovicama dostigao jednu potpunu novu razinu od kad ste trudne, jer meni se sa mojim mužem dogodilo pravo to. Upoznala sam jednu njegovu stranu koju do sada nisam vidjela, a to je stvarna i iskrena briga za mene i automatski za bebu.
kosee kao sto tvoj brat pazi svoju zenu tako si i ti necija zena i jos uz to trudna. Shvacam da je brat u pitanju i ja sam slaba na svoga. Al jednostavno kad se krenem zivcirat oko necega dragi me samo poklopi i kaze, ne zelim te slusat, sad mi imamo svoju obitelj i svoje probleme! Jednostavno nesmis sebi dopustit da budes dio te strke oko vjencanja. Samo govori ne mogu ne mogu i pravi se luda. Ja se udajem za 4 mjeseca i o nicemu ne razmisljam niti koga opterecujem icim.
Sta se prijateljica tice sve isto je i kod mene a to sam i ocekivala. Dok nisam zatrudnila pile su se 2 kave u tjedan dana a sad nigdi nikoga osim 2, 3 najbolje prijateljice. I također kad se vidimo ponasam se kao i prije i pricam minimalo o trudnoci.
Ali valjda tako mora bit dok svaka od nas ne zatrudni :)
Nemam nikakvu ribicu u sebi jos samo neka neobicna probadanja tako da i nemam bas osjecaj trudnoce jos.
Divim se vama curama koje radite ja bi samo spavala, energija na nuli!
Fluffy
Curke ma samo flegma! Mislite na sebe i bebili malu! Sad vam je to najbotnije nemoj te dat da vas puno toga dira, ja sam inace po prirodi zivcenjak i brinem se oko svega,a sada sam tako nekako opustena,jedino ako me neko od mojih ne izbaci iz takta radi neceg....pogotovo kad mi moji rade protisak jer je muz osto bez posla i tako!
Sogorica cak ima puno razumjevanja za mene i cak me brani pred bratom koji stalno daj ovo daj ono! Pa ona kaze ostavi je na miru ona je trudna i nemoj je stalno maltretirat😊 mama i tata isto se brinu,mama mi nista neda da radim.
A muzic jadan nije ni njemu lako zabrinut za mene i bebilija i za poso,pazljiv je i brizan al nekad me zna izbacit iz takta jer plane pa se ja odma rasplacem!
Ma samo da je zdravlja i bit ce sve dobro!
Naanaa bas sam i ja to htjela pitat jel se sta promijenilo u odnosu s deckom/muzem.
Naime ja sam pomalo u soku.. On i ja smo godinama zajedno i nikad nije bio neka njeznica. Sada se ponasa kao da sam neka mimoza. Cak se promijenia u seksualnom smislu sto mi je jako cudno za njega pa ga cak optuzujem da me vise ne zeli. Kaze da je sada beba u meni i da se ne moze ponasat kao da nije. Kako u vas??
Fluffy
Moj muž je rekao da će on morati uvesti reda i reći nekim ljudima da me ostave na miru i prestanu uzrujavati
Ali kao što Cvarak kaže, i ja ostale isključim, ali mamu i brata mi je teško jer su mi oni najbliži pa sam nekako od njih očekivala više podrške Bit će valjda bolje kad prođe to kraljevsko vjenčanje
Fluffy, i meni je energija na nuli, ali što ću, do lipnja radim sigurno dakle još dva mjeseca moram izgurat. A za ljeto ću vidjeti, sve sam bliže odluci da ostanem doma, ne znam ni sama, odlučit ću kad dođe vrijeme.
Jučer me dotuklo buđenje zbog pomaknutog sata, ja inače ustajem u 6h i jutros bio mrkli mrak i hladno, baš užas
Moj muž je rekao da će on morati uvesti reda i reći nekim ljudima da me ostave na miru i prestanu uzrujavati
Ali kao što Cvarak kaže, i ja ostale isključim, ali mamu i brata mi je teško jer su mi oni najbliži pa sam nekako od njih očekivala više podrške Bit će valjda bolje kad prođe to kraljevsko vjenčanje
Fluffy, i meni je energija na nuli, ali što ću, do lipnja radim sigurno dakle još dva mjeseca moram izgurat. A za ljeto ću vidjeti, sve sam bliže odluci da ostanem doma, ne znam ni sama, odlučit ću kad dođe vrijeme.
Jutros me dotuklo buđenje zbog pomaknutog sata, ja inače ustajem u 6h i jutros bio mrkli mrak i hladno, baš užas
Fluffy, moj se ne brine oko bebača što se seksa tiče, ali je jako brižan što se tiče svega drugoga, baš me mazi i pazi i po najsitnijim detaljima vidim koliko na sve obraća pozornost i trudi se olakšati mi. Bit će savršen tata
Joj da, ovo buđenje je i mene dotuklo. Ja ustajem u pola 6, ponekad i prije i ovo danas mi je baš bio šok. A da ne spominjem kako me glavobolja rastura cijeli dan.
Mislim da ću danas doma propisno se najesti, na kauč i na spavanac.
Sortiraj odgovore
Najstariji