Jesenske bebe 2014.

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

vesna8788

Broj poruka: 34

Prijavi adminu

Ma znam da ce sve to brzo prerast al kao sto kaze sveky,cim sam saznala spol ko da me opalilo 'plavetnilo' :D  ma one najdraze sam ostavila,a one sto sam obukla par puta prodala..pa Tea za sad dvoje :D muz sretan koooo..hahah

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

Jeee Vesna potpuno te razumijem hehe moja mama nam je toliko toga nasila i ja jos pokupovala da pola toga nije ni nosio sve prerasao :D
    Haha mogu mislit ti muski haha..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• me

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Tea.. ja bi ovu plavu, bas takvu robicu za bebicu...

• me

Prijavi adminu

....ovu kao na tvojoj foto..

Tejuska♡

Prijavi adminu

me...to ti je moja mama sve sivala :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• me

Prijavi adminu

Ajme prelijepa je...  bravo za mamu...

Tejuska♡

Prijavi adminu

me

Ajme prelijepa je…  bravo za mamu…

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

vesna8788

Broj poruka: 34

Prijavi adminu

Tea2803

Jeee Vesna potpuno te razumijem hehe moja mama nam je toliko toga nasila i ja jos pokupovala da pola toga nije ni nosio sve prerasao :D

Jos je mojima to prvi unuk pa onda show :D al ti muski me malo zivciraju,kukaju sto imamo toliko stvari,al smo im zato sexy kad se sredimo ;)

Tejuska♡

Prijavi adminu

vesna_1987

Tea2803

Jos je mojima to prvi unuk pa onda show :D al ti muski me malo zivciraju,kukaju sto imamo toliko stvari,al smo im zato sexy kad se sredimo ;)

Tako je i mojim prvi unuk ;D ... da da ne pase im tolika kolicina robice i cipela ali skidaju te pogledom kad se obuces ;D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

marij@

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Nas termin 8.11.2014.
    Decko :)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.