Jesenske bebe 2014.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina-J
    20. Kolovoz 2014. 13:04

Ne znam na kojoj temi da postavim svoje pitanje ali pošto su tu sve jesenske bebe recite mi drage mama i trudnice dali da kupujem jastuk za novorođenče? dal ćete ga vi koristit ili ste ga koristile već i kakva su iskustva?  Čitam forume i netko je za netko kaže da je sasvim nepotrebno...   Pa sam sad malo zbunjena 

piper
    20. Kolovoz 2014. 13:56

mi smo ga dobili...za početak mislim da će nam biti koristan jer tak malog bebača ni MM ni ja nikad nismo nosili i držali u rukama pa će nam ovako biti lakše hendlati s njim...javim iskustva dok rodim a ovako još uvijek nagađam

pčelica9
    20. Kolovoz 2014. 14:07

Ja nisam kupovala jastuk ni sa prvim a necu ni sad sa drugim. Cini vam se da ga necete znati drrzati ali to sve dodje samo od sebe. Brzo cete ga vaditi van iz tog da se mozete posteno izmaziti sa bebacem. Nema ljepseg osjecaja nego primiti tog malog bebaca u ruke. MM u zivotu prije naseg nije primio bebu u ruke ali isto je sve odmah radio bez problema. Samo se opustite.

Gold👑
    20. Kolovoz 2014. 14:23

Ja ga neću kupovati,slažem se s pčelicom u potpunosti 

Iskrica1347
    20. Kolovoz 2014. 19:37

Ni ja nisam imala taj jastuk ni sa prvim pa necu ni sa drugim.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

20. Kolovoz 2014. 23:24

Ja ga isto nisam imala i snasli smo se skroz dobro i bez njega!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mimi22
    21. Kolovoz 2014. 00:13

ja to imam od kad sam ja bila beba pa su mi ga sacuvali al mislim da cu ga uzet samo za izac iz bolnice i da ga necu vec koristit jer imam neki osjecaj ko da ce mu bit tjesno u tome hehe znam da nece al taj mi je osjecaj  i da pozdrav svim trudnicama  moj termin je 10.09 ali kako kaze ginekolog da necu mozda docekat ni 01.09 i bas sam uzbudena, inace rodit cu u splitskom rodilistu 

Martina-J
    21. Kolovoz 2014. 12:40

Hvala vam cure... mlml sretnoo :)

Tejuska♡
    21. Kolovoz 2014. 12:48

Mimi sretnoo i od mene

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• me
    22. Kolovoz 2014. 10:18

Jutro svima.. nama je termin 17.10.
    Sto se tice jastuka, mi imamo stari, al ja bi kupila onaj novi... kao moderni, jer on moze sluzit kao prekrivac poslije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.