Jesenske bebe 2014.

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Martina-J

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Ne znam na kojoj temi da postavim svoje pitanje ali pošto su tu sve jesenske bebe recite mi drage mama i trudnice dali da kupujem jastuk za novorođenče? dal ćete ga vi koristit ili ste ga koristile već i kakva su iskustva?  Čitam forume i netko je za netko kaže da je sasvim nepotrebno...   Pa sam sad malo zbunjena 

piper

Broj poruka: 674

Prijavi adminu

mi smo ga dobili...za početak mislim da će nam biti koristan jer tak malog bebača ni MM ni ja nikad nismo nosili i držali u rukama pa će nam ovako biti lakše hendlati s njim...javim iskustva dok rodim a ovako još uvijek nagađam

pčelica9

Broj poruka: 350

Prijavi adminu

Ja nisam kupovala jastuk ni sa prvim a necu ni sad sa drugim. Cini vam se da ga necete znati drrzati ali to sve dodje samo od sebe. Brzo cete ga vaditi van iz tog da se mozete posteno izmaziti sa bebacem. Nema ljepseg osjecaja nego primiti tog malog bebaca u ruke. MM u zivotu prije naseg nije primio bebu u ruke ali isto je sve odmah radio bez problema. Samo se opustite.

Gold👑

Broj poruka: 369

Prijavi adminu

Ja ga neću kupovati,slažem se s pčelicom u potpunosti 

Iskrica1347

Broj poruka: 991

Prijavi adminu

Ni ja nisam imala taj jastuk ni sa prvim pa necu ni sa drugim.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Ja ga isto nisam imala i snasli smo se skroz dobro i bez njega!

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mimi22

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

ja to imam od kad sam ja bila beba pa su mi ga sacuvali al mislim da cu ga uzet samo za izac iz bolnice i da ga necu vec koristit jer imam neki osjecaj ko da ce mu bit tjesno u tome hehe znam da nece al taj mi je osjecaj  i da pozdrav svim trudnicama  moj termin je 10.09 ali kako kaze ginekolog da necu mozda docekat ni 01.09 i bas sam uzbudena, inace rodit cu u splitskom rodilistu 

Martina-J

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Hvala vam cure... mlml sretnoo :)

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

Mimi sretnoo i od mene

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• me

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Jutro svima.. nama je termin 17.10.
    Sto se tice jastuka, mi imamo stari, al ja bi kupila onaj novi... kao moderni, jer on moze sluzit kao prekrivac poslije.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.