Jesenske bebe 2014.

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

mimi22

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

hvalaa  i pozz svim novim trudnicama 

beti23

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

Hvala cure 

vesna8788

Broj poruka: 34

Prijavi adminu

Ciaooo drage trudnice :) evo mi smo isto novi,drago nam je sto smo vam se pridruzili..termin nam je 24.10!puse od mene i mog sina

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

Vesna dobro nam dosli vas dvoje :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

vesna8788

Prijavi adminu

Hvala   Joj e imam jos dva mjeseca a vec me prpa hvata 

• piccolina

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav svim mamama! Termin mi je 18.12, tako da još uvijek po datumu spadam među jesenske  Tek sad sam u fazi kad imam malo više vremena, pa sam vam se odlučila pridružiti. Ovo mi je treća trudnoća i stiže nam treći dječak 

Tejuska♡

Prijavi adminu

Vesna jel ti to prva beba ?
    Ma samo opusteno ubrzo cete se upoznati i maziti :DPiccolina dobro nam dosla .
    treci decko ha krasno :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

vesna8788

Prijavi adminu

Da da to mi je prva bejbi  Kolica smo eto vec kupili,krevetic narucili,robice kao nes imamo,iako bi mogla potrosit bogatstvo na sve sto je plavo :D toliko sam poludila da sam pocela prodavat stikle svoje da napravim mjesta :D

Tejuska♡

Prijavi adminu

Haha Vesna ta ti je dobra ni ja nisam mogla odolit plavom a to sve tako brzo ma prebrzo preraste .. I kolko si stikli prodala :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Gold👑

Broj poruka: 369

Prijavi adminu

Dobro došle nove mame  hehe Vesna tako sam i ja počela kupovati čim sam saznala spol,i stvarno da imam ne znam koliko novaca sve bi potrošila na robicu za bebu,kad je sve tako preslatko,samo što svoju kolekciju štikli nikad ne bi prodala,za njih uvijek nađem mjesta hehe 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.