Jesenske bebe 2014.

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Iskrica1347

Broj poruka: 991

Prijavi adminu

Mi većinu toga imamo od prve curke... čekat će 9 mj da počnem sa slaganjem i preslagivanjem. Sebi ću morati kupiti spavaćice i to za bolnicu. Opet - sve čeka 9 mj.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Audrey

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Hvala, cure! ;)

Boobie

Broj poruka: 345

Prijavi adminu

beag

Mame jesenskih bebica, jeste li pocele s pripremama? :-) Ja sam do sad kupila nešto malo robice, ali evo danas sam pomela ducane jer sam htjela iskoristiti popuste koji su poceli na ljetnu robicu, ali moze se naci i dugih rukava. Tako da sam zadovoljna kupljenim s ustedom od 260kn. Bodici (20kn) i pidžamice (25-30kn) u vel.56,62 i 68.. ručnik, hlačice. .. eto,  ako i vi krecete u nabavku,  popusti su u baby centru,  zari, c&a.. Nema puno toga dugih rukava, ali ako malo pronjuskate nađe se stosta :-)

Nama je termin 2.10. u Merkuru... I vec je sve spremno... Buduci da sam na strogom mirovanju pokupovala sam sa stranih stranica dosta robe, vecinu smo dobili, krevetic upecala 2 tjedna prije mirovanja u lesnini, sad samo gledam sta mi je WOW na netu i saljem seku po to :) Iako ocekujem raniji porod jer se sav serklaze skida u 38.tj a prije njega sam vec bila otvorena.

beag

Broj poruka: 988

Prijavi adminu

Booble, i ja planiram u Merkur, a termin mi je 4.10. ako rodis ranije kako mislis, molim izvjesce 

Boobie

Prijavi adminu

Naravno, nekak si mislim da necu izdrzati do termina, prosli put cim su ga skinuli bila sam 4cm otvorena. U svakom slucaju javim :) kod kojeg si ti doktora?

Tina0208

Broj poruka: 2756

Prijavi adminu

haha...vi dvije bi mogle skupa zavrsit u rodilistu...

Laura 21.08.2014 :-*

Boobie

Prijavi adminu

Lako moguce :D

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

Znači za rukicu ćete se vodati po hodniku i imati simultane trudove? Haha, baš krasno. Šalim se, sretno vam, neka sve dobro prođe do tada, pa i poslije naravno.

Krešimir 19.08.2014. <3

antonio

Broj poruka: 1335

Prijavi adminu

pa stvarno vas dvije biste mogle skupa rodit ha ha

beag

Broj poruka: 988

Prijavi adminu

hahaha nikad se ne zna! 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.