Jesenske bebe 2014.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Audrey
    27. Lipanj 2014. 19:50

Bok, cure! Evo jos jedne jesenske bebice  
    termin nam je 30.9. i planiram u Vinogradsku.

Hope
    27. Lipanj 2014. 20:06

Dobrodosla Audrey  

piper
    28. Lipanj 2014. 06:02

Dobrodosle sve mamaice koje sam preskocila 

28. Lipanj 2014. 09:26

Dobro dosle nove mamite! 

P.S. Piper sto ti radis budna u 6? Insomnia ili?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208
    28. Lipanj 2014. 10:25

dobro dosle nove mamice...

Laura 21.08.2014 :-*

beag
    28. Lipanj 2014. 17:16

Mame jesenskih bebica, jeste li pocele s pripremama? :-) Ja sam do sad kupila nešto malo robice, ali evo danas sam pomela ducane jer sam htjela iskoristiti popuste koji su poceli na ljetnu robicu, ali moze se naci i dugih rukava. Tako da sam zadovoljna kupljenim s ustedom od 260kn. Bodici (20kn) i pidžamice (25-30kn) u vel.56,62 i 68.. ručnik, hlačice. .. eto,  ako i vi krecete u nabavku,  popusti su u baby centru,  zari, c&a.. Nema puno toga dugih rukava, ali ako malo pronjuskate nađe se stosta :-)

Gold👑
    28. Lipanj 2014. 18:02

Ja još nisam ništa kupila,čekali smo da saznamo spol,sad kad znamo mogla bi iskoristit te popuste  iako sad više gledam kolica i krevetić,za robicu nekako mislim da ću uvijek naći nešto povoljno i što mi se sviđa 

beag
    28. Lipanj 2014. 18:08

mi smo kolica kupili, isto smo iskoristili snizenje... jos moramo madrac i sve higijenske potrepstine za bebu i mene, to cemo ostaviti za 8. i 9. mjesec .. tako smo si rasporedili troskove 

Gold👑
    28. Lipanj 2014. 18:15

Ja sam kolica već našla al neću žurit s njima,jer možda bude neka akcija za njih do 10-11 mj :) a i ja planiram većinu ostavit za poslije ljeta,sad ću se kupat i uživat,al naravno ako naletim na nešto što mi se sviđa il što je povoljno to ću i kupit 

josipa_vg
    30. Lipanj 2014. 16:04

Audrey dobro nam došla! 

Mi smo već krenuli sa spremanjem!!! 
    Kolica su kupljena ali još uvijek zapakirana. Krevetić, komodu i bodiće sam dobila od sestre. I pokupovali smo još nešto malo robice kaj nam se svidjelo (najviše hlačica), dudice i tak.. Za mamicu su spremne spavačice, ručnici.. a za ostatak ima vremena nakon ljeta.. tj poslije 7mj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.