Pozdrav! Nama je termin 29.9., rodilište u Osijeku. Zasad sam čula samo negativne komentare za to rodilište, pa ako ima koja mama možda s pozitivnim iskustvom? Prvu bebu sam rodila u Varaždinu i osoblje je bilo i više nego ljubazno, sve pohvale imam, ja htjela ostat što duže tamo kolko mi je ugodno bilo. :)
Pozdrav! Nama je termin 29.9., rodilište u Osijeku. Zasad sam čula samo negativne komentare za to rodilište, pa ako ima koja mama možda s pozitivnim iskustvom? Prvu bebu sam rodila u Varaždinu i osoblje je bilo i više nego ljubazno, sve pohvale imam, ja htjela ostat što duže tamo kolko mi je ugodno bilo. :)
dobro došla nama je termin blizu ako ja do njega doguram ... ja sam ui os rodila ... i poz i neg. iskustvo... sad je ok trude se oko mene :D
DOCKY
Bok curke. Evo još jedne jesenske. :) nama je termin 15.10. Prvo dijete sam rodila usred ljeta i zbilja je bilo turbo vruće. Pogotovo u bolnici. Sada će biti bolje. Ja više manje sve imam od prvog djeteta jedino još moram par sitnica dokupiti, platnene pelene, kadicu sa čepom i tak. Ak netko tu tek prvi put trudan i ne zna kaj mu treba sve (odn. na kaj se isplati trošiti novce), sam nek pita. ;)
Iskrica1347, i meni je termin 15.10. i rodit ću u sv.Duhu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji