Jesenske bebe 2014.

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

antonio

Broj poruka: 1335

Prijavi adminu

Dobro nam dosle nove mamice

pato99

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Pozdrav! Nama je termin 29.9., rodilište u Osijeku. Zasad sam čula samo negativne komentare za to rodilište, pa ako ima koja mama možda s pozitivnim iskustvom? Prvu bebu sam rodila u Varaždinu i osoblje je bilo i više nego ljubazno, sve pohvale imam, ja htjela ostat što duže tamo kolko mi je ugodno bilo.  :)

Broj poruka: 226

Prijavi adminu

Dobro dosle nove mamice!

DOCKY

Broj poruka: 311

Prijavi adminu

pato99

Pozdrav! Nama je termin 29.9., rodilište u Osijeku. Zasad sam čula samo negativne komentare za to rodilište, pa ako ima koja mama možda s pozitivnim iskustvom? Prvu bebu sam rodila u Varaždinu i osoblje je bilo i više nego ljubazno, sve pohvale imam, ja htjela ostat što duže tamo kolko mi je ugodno bilo.  :)

dobro došla nama je termin blizu ako ja do njega doguram ... ja sam ui os rodila ... i poz i neg. iskustvo... sad je ok trude se oko mene :D

DOCKY

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

Dobro nam došle nove mame! 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208

Broj poruka: 2756

Prijavi adminu

dobro nam dosle nove mame.....

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208

Broj poruka: 2756

Prijavi adminu

dobro nam dosle nove mame.....

Laura 21.08.2014 :-*

Nata Mala2

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

Iskrica1347

Bok curke. Evo još jedne jesenske. :) nama je termin 15.10. Prvo dijete sam rodila usred ljeta i zbilja je bilo turbo vruće. Pogotovo u bolnici. Sada će biti bolje. Ja više manje sve imam od prvog djeteta jedino još moram par sitnica dokupiti, platnene pelene, kadicu sa čepom i tak. Ak netko tu tek prvi put trudan i ne zna kaj mu treba sve (odn. na kaj se isplati trošiti novce), sam nek pita. ;)

Iskrica1347, i meni je termin 15.10. i rodit ću u sv.Duhu :)

Lilica

Broj poruka: 1031

Prijavi adminu

dobro nam dosle mamice 

Iskrica1347

Broj poruka: 991

Prijavi adminu

vrelj - ja idem u Vinogradsku, tak da ne bumo cimerice. Ali možemo mentalno navijati jedna za drugu.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.