Ovo je 7 dana prije M. Ponovit cu za par dana jer sam na utrogestanima a M jos ne dolazi :)
Uh, prerano si se testirala.. probaj se strpiti makar do 11dpo ,12dpo pa ponovi test.. sretno!!!
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ovo je 7 dana prije M. Ponovit cu za par dana jer sam na utrogestanima a M jos ne dolazi :)
Negativan je test, ali ja sam se testirala 4 dana prije ocekivane menstruacije i bio je negativan, a onda sam ponovila za 2 dana, jedva neka crtica. I za 3 dana kad mi je vec izostala menga je bilo apsolutno pozitivno s 4 razlicita testa :) Ponovi najbolje kad/ako ti izostane menga :)
👩🏫 a teacher & a psychotherapist
👱♀️29 🧔34
👫 2017.
👩❤️💋👨 2020.
Prva 🤰🏻 ➕ 18.7.
Prvi pregled: 16.8. ✔️ 💓
Drugi pregled: 13.9.
Ja sam jutros ponovila test i negativan je a jos uvijek M nije dosla, prije 5 dana sam prestala piti utrogestane i jos je nema 🤦🏽
1. 👧🏻 2017.
2. 2019- do danas neuspjesno. Folacin, vrkuta, selen,
cink, macina trava.
Brisevi, uzv, papa ✅
Lh trakice ✅
Ja sam jutros ponovila test i negativan je a jos uvijek M nije dosla, prije 5 dana sam prestala piti utrogestane i jos je nema 🤦🏽
prije dva dana si napisala da si 7 dana do menge. Onda je današ još 5 dana do M. Ako i jesi T, mala vjerojatnost je da bi to test već sad pokazao. Ajde ovako, zašto si ih pila? koji si dan poslje ovulacije? Imaš redovite menstruacije? neku dijagnozu?
👩33g
👨42g
👦4g
Pozdrav, imam pitanje?
Pravila sam dva testa... Jedan prvom jutarnjom mokraćom, koji je pokazao pozitivan rezultat i nakon par dana drugi koji je bio uvjerljivo negativan, ali popodne napravljen. Ima li tko sličnih iskustava
Pozdrav, imam pitanje?
Pravila sam dva testa… Jedan prvom jutarnjom mokraćom, koji je pokazao pozitivan rezultat i nakon par dana drugi koji je bio uvjerljivo negativan, ali popodne napravljen. Ima li tko sličnih iskustava
Taj drugi ti je mjerodavan....
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
https://ibb.co/pLvZcZyCure sto nije uredu s testom?
Haj nek sam i ovo vidjela 😂 Neispravan ocigledno. Baci i radi novi..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
https://ibb.co/wyBbpPYA ovaj ?
Meni djeluje negativan..
Jesi ponavljala jutros?
Sretno!!
1999 ♥️
2006♥️