Pozz, nova sam ovdje pa vas molim bez zlih komentara….
Radila sam test danas, clearblue, u prvih 4-5 minuta u svakom prozorčiću bila mi je vodoravna crta, nakon 20-ak minuta opet sam pogledala i u velikom prozorčiću mi je bila vodoravna (blijeda) crta a u malom okomita tamna…
Molila bih objašnjenje, užasno se bojim, menstruacija mi kasni 10 dana. Hvala <3
Rezultat testa je ono šta se prikaže odmah,mislim da i piše unutra da rezultat nakon 10min nije pouzdan.
Ako u velikom prozorčiću nema plusa, vjerovatno nisi trudna,a s obzirom da ti kasni 10dana trebao bi biti već plus u slučaju trudnoće.
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
https://ibb.co/XkkZ1wD
Evo ga test pa ako ko vidi crticu da li moze napisati.
Lp
https://ibb.co/XkkZ1wD
Evo ga test pa ako ko vidi crticu da li moze napisati.
Lp
A vidim nešto..kao roza.. koji dpo je?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Radila sam test danas, clearblue, u prvih 4-5 minuta u svakom prozorčiću bila mi je vodoravna crta, nakon 20-ak minuta opet sam pogledala i u velikom prozorčiću mi je bila vodoravna (blijeda) crta a u malom okomita tamna…
Molila bih objašnjenje, užasno se bojim, menstruacija mi kasni 10 dana. Hvala &lt;3
Rezultat testa je ono šta se prikaže odmah,mislim da i piše unutra da rezultat nakon 10min nije pouzdan.
Ako u velikom prozorčiću nema plusa, vjerovatno nisi trudna,a s obzirom da ti kasni 10dana trebao bi biti već plus u slučaju trudnoće.
To sam pročitala na uputama da, ali mi nije svejedno, kasnila mi je menstruacija i prije ali ne tako dugo, inace po 3-4 dana, moguće da je zbog stresa. Sliku mi ne želi učitati..
Molila bih objašnjenje, užasno se bojim, menstruacija mi kasni 10 dana. Hvala &amp;lt;3
To sam pročitala na uputama da, ali mi nije svejedno, kasnila mi je menstruacija i prije ali ne tako dugo, inace po 3-4 dana, moguće da je zbog stresa. Sliku mi ne želi učitati..
Nisi trudna.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Pozdrav, imam i ja pitanje
Ciklusi su mi neredoviti, prosjek 50 dana.
22.8.je bio zadnji nezaštićen odnos,moj izračun plodni dani, par dana pred *možebitnu* ovulaciju.
Prekjučer sam napravila test, odmah sam vidjela laganu sjenu,poslije jače. Znam da se test ne gleda nakon 10 minuta, ali isto tako sam pročitala da evaporacijska linija nakon par sati uvijek nestane . Je li to istina? U ponedjeljak se naručujem kod ginekologa.
https://ibb.co/HNTMtTT
Cb test prekriži..on skoro uvijek izbaci tu crtu kada se kasnije gleda.. napravite neku s roza crtama.. može biti i obična trakica
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Hvala vam na savjetu.
Imamo djevojčicu od 3 godine, nakon 4 godine nezaštićenih odnosa,ali bez ikakve terapije.
A tada sam imala vrlo vrlo blijedu crtu,a trudnoća je bila cca 6 tjedana.
Sada imam neke simptome,muka,povraćanje,čini mi se nateknute dojke. Vidjet ćemo :)
Ja se nadam da je trudnoća.. samo previše je bilo razočaranja s tim testovima.. zato najbolje ponoviti s nekim drugim.. svakako sretno i držim 🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Hvala vam na savjetu.
Imamo djevojčicu od 3 godine, nakon 4 godine nezaštićenih odnosa,ali bez ikakve terapije.
A tada sam imala vrlo vrlo blijedu crtu,a trudnoća je bila cca 6 tjedana.
Sada imam neke simptome,muka,povraćanje,čini mi se nateknute dojke. Vidjet ćemo :)
ovo je negativan test! imala ga ja i sama, naprotiv još vidljiviju. kao i mnoge cure tu na forumu. vidiš i sama da je tanka sjena.
👩33g
👨42g
👦4g
Sortiraj odgovore
Najstariji