Ja kombiniram Donat, limun i vodu natasce, sljive i smokve.. I nemam redovitu stolicu pa eto.. :)
...jeste probale Magnezij u obliku vitamina / tableta? ja svako jutro pijem jedan Mg uz vitamine koje inače pijem i nemam problema sa probavom.moja sestra, koja i inace ima roblema sa probavom, a pogotovo sad kad je trudna, takdodjer pije magnezij u jutro i sve je oke...
kao obične tablete....kupila sam od Twinlaba , zovu se Magnesium Caps...vjerujem da ima i od drugih proizvodjaca, al ja nekako Twinlabu najviše vjerujem..
popijem jednu u jutro , i kao trebalo bi jos jednu na vecer, al to uglavnom zaboravim
za šumeće ne znam dal bi funkcioniralo, al mislim si , magnezij je magnezij, pa zasto nebi ? sretno!
Piper i Antonio ako nemate problema sa secerom popijte ujutro nataste caj od kamilice sa malo vise secera ;)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
teya2803 nisi se zabunila mi sve pisemo a ne gledamo temu a sto se tice kamilice vjeruj to sam prvo isprobala i samo povracala od nje a stolica i dalje tvrda
A sto je s čajevima u trudnoci?da li bi smjeli uzeti salicu npr.zelenog čaja?čula sam da nije preporučljiv bas u trudnoci?ali u umjerenoj količini,mozda ne bi smetalo..?
Sortiraj odgovore
Najstariji