Izazov: Budi fit trudnica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Niki512
    09. Travanj 2014. 10:29

Ja kombiniram Donat, limun i vodu natasce, sljive i smokve.. I nemam redovitu stolicu pa eto.. :)

DarijaZ
    09. Travanj 2014. 10:34

...jeste probale Magnezij u obliku vitamina / tableta? ja svako jutro pijem jedan Mg uz vitamine koje inače pijem i nemam problema sa probavom.moja sestra, koja i inace ima roblema sa probavom, a pogotovo sad kad je trudna, takdodjer pije magnezij u jutro i sve je oke...

DarijaZ
    10. Travanj 2014. 11:11

kao obične tablete....kupila sam od Twinlaba , zovu se Magnesium Caps...vjerujem da ima i od drugih proizvodjaca, al ja nekako Twinlabu najviše vjerujem..
    popijem jednu u jutro , i kao trebalo bi jos jednu na vecer, al to uglavnom zaboravim 
    za šumeće ne znam dal bi funkcioniralo, al mislim si , magnezij je magnezij, pa zasto nebi ? sretno!

Tejuska♡
    10. Travanj 2014. 17:36

Piper i Antonio ako nemate problema sa secerom popijte ujutro nataste caj od kamilice sa malo vise secera ;)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

antonio
    10. Travanj 2014. 19:02

teya2803 nisi se zabunila mi sve pisemo a ne gledamo temu a sto se tice kamilice vjeruj to sam prvo isprobala i samo povracala od nje a stolica i dalje tvrda

cedevita2
    24. Travanj 2014. 19:12

A sto je s čajevima u trudnoci?da li bi smjeli uzeti salicu npr.zelenog čaja?čula sam da nije preporučljiv bas u trudnoci?ali u umjerenoj količini,mozda ne bi smetalo..? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.