Izazov: Budi fit trudnica

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Drage trudnice, koje ste se prijavile na naš izazov Budi fit trudnica, pozivamo vas da ovdje pišete o svojim iskustvima!

  • Avatar Silvija123

    Silvija123

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    Krecemo sa zdravom prehranom!!!!! 

  • Avatar blondie2010

    blondie2010

    Broj poruka: 109

    Prijavi adminu

    Meni su u početku trudnoće strašno išli na živce ti članci o zdravoj prehrani jer nisam mogla jesti gotovo ništa od mučnina - sve mi je smrdilo i sve sam povratila. Nakon toga je došla faza kad sam stalno bila gladna, ali pasala mi je hrana koju inače nikad ne jedem - poput hrenovki, krafni i sl, užas živi! Sad napokon jedem normalno i zdravo, negdje tek od 22. tt. I baš mi odgovara voće i povrće najviše od svega, a jedem svaka dva sata. Sviđa mi se ovaj 7-dnevni jelovnik, ima baš dobrih ideja :)

  • Avatar ivanalf

    ivanalf

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

      ajmo onda sa  zdravom prehranom…

  • Avatar MarijaŠ

    MarijaŠ

    Broj poruka: 1925

    Prijavi adminu

    Super je sedmodnevni jelovnik… Ima dosta zanimljivih prijedloga. Vjerojatno ću isprobati veći dio njih.

    Krešimir 19.08.2014. <3

  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    moram reći, a nažalost mnogi će mi zamjerati, da evo prolaze dani moje druge trudnoće, u 5 mjesecu sam i ni dana, jednog jedinog dana, kao ni u prvoj trudnoći nisam osjetila bilo kakvih probavnih; trudničkih smetnji, od povraćanja, žgaravice ili toga da mi nešto smrdi ili smeta, ili pak da mi se nešto baš posebno jako jede.. sviđa mi se ovaj sedmodnevni jelovnik jer mislim da se ne hranim općenito baš najzdravije i najkvalitetnije, pogotovo u trudnoći, ni jednoj ni drugoj, međutim moram napomenut da smo svi savršeno zdravi, sina sam rodila “ normalne” veličine i težine, nisam imala šećer ili višak kg, u prva 2-3 mjeseca nestalo svih 12 dobivenih kroz trudnoću, jela sam luk, češnjak, relativno zaćinjeno, slatko čak i previše, ugljikohidrate i moglo bi se reći premalo voća, povrća, dojila sam ga savršeno do 21 mjeseca starosti, čitala sam da začinjena hrana “šteti” mlijeku, luk da je dobro izbjegavati, češnjak i slične stvari koje imaju izrazito jak miris i okus i eto ispalo sve savršeno dobro. da skratim konačno, moj stav je da sve treba biti umjereno ali i čak ako smo trudne ili dojimo moramo nastavit živjet normalno jer nismo bolesne ili ograničene, naravno ako vam ne smeta hrana, miris, okus nečega. pa eto, priznajem kebab tu i tamo, megić ili pizzu, čisto onako iz gušta!!

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar Silvija123

    Silvija123

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    Jelovnik je mrak…
    Meni je ovo prva trudnoca,sama sam,neiskusna i ovo je curkama poput mene od velikog znacenja.
    Usla sam u dvadeseti tjedan,nemam mucnine a  prehrana mi je raznolika.Jedem jako puno voca,misleci da cinim dobro i onda dodje do predoziranja vitaminima a ja pojma o tome nemam.Stalno sam po bolnicama jer imam jako puno problema tako da vjerujem da ce mi ovaj nacin prehrane uvelike pomoc…
    Tako da ja i moj bebac krecemo u eksperimentiranje zdravim namirnicama…a sto se tice Donat Mg-a….meni je on stvarno od velike pomoci…i to jos i prije trudnoce….

  • Avatar bjap

    bjap

    Broj poruka: 1100

    Prijavi adminu

    Hm…nije loše imati ovakav jelovnik, ali tko može nek izvoli. Ja si to ne mogu priuštiti, ni financijski niti zbog mučnina.

  • Avatar Silvija123

    Silvija123

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    Nas prvi dorucak….finoooo

  • Avatar Niki512

    Niki512

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Jelovnik je super, izvuci cu neku dobru ideju.. U 20-om sam tjednu, dosta pazim sto jedem, a kako u trudnoci nisam imala mucnine, na pocetku sam se dosta udebljala. Sad jos i vjezbam, hodam.. Sve da pomognem bebici i sebi..

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.