Izazov: Budi fit trudnica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silvija123
    [OBRISANO] 26. Ožujak 2014. 21:41
    Silvija123
    26. Ožujak 2014. 19:17

Nas prvi dan zdrave prehrane je prosao po planu...Drzala sam se svega iako sam vracajuci se iz bolnice pojela jedno pecivo i cokoladicu...Osjecam se bolje iako je tek prvi dan ovakvog nacina ishrane pa mi je vise u psihi da sam si super jer konacno jedem pravilno i zdravo.Danas nismo vjezbali zbog iscrpljujucih pretraga u bolnici al zato cu sutra bit dobra mama pa priustit ovom andjelu u sebi malo opustanja..

DarijaZ
    26. Ožujak 2014. 22:55

Plan prehrane i 7-dnevni jelovnik mi se jako svidjau jer se i inace tako hranim....jedino sto cu neke stvari morati malo prilagoditi jer ne jedem meso, a  ni nemam namjeru poceti zbog trudnoce...:)
    jako se veselim nekom planu vjezbanja i laganih vjezbica..inace puno hodam jer imam psa, ali s obzirom da sam doma dobro mi dosle jos neke vjezbe :)

piper
    27. Ožujak 2014. 12:00

Jelovnik mi je relativno ok...i do sad sam pazila šta jedem (15ti tjedan sam)...jedino što ja baš nemam vremena za pripremanje baš svega toga pogotovo jer sam na poslu od 8-17h i nije baš da imam nekog izbora hrane a neda mi se baš svaku večer dok dođem doma radit i večeru i onda još kuhat za ponijeti na posao...neke kombinacije definitivno budem isprobala a i budu mi poslužile za neku dodatnu inspiraciju...tako npr. smo imali pileće ražnjiće s hrpom povrća i onda još kruškica poslije toga i baš je bilo mmmmmmm

leana24
    27. Ožujak 2014. 12:40

Mastovito slozeno :) sigurno cu nesto iskombinirati.
    Jedino mi se cini da je to jaaako puno hrane, ja dnevno pojedem pola toga jer inace ne mogu zivjet od zgaravice :)

Silvija123
    28. Ožujak 2014. 09:22

Evo nas u susret trecem danu nase zdrave prehrane.
    I dalje se pridrzavamo svega jedino sto ubacimo koju vocku vise...

Klokanica
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:18

Draga mmaammaa,
    Ovaj jelovnik je dio programa za naše čitateljice koje su se prijavile za Izazov: Budi fit trudnica. 
    Iznimno smo produžili mogućnost prijave na Izazov i to možete učiniti do ponedjeljka 7. travnja na ovom linku: https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/darujemo-program-prehrane-vjezbanja-i-njege-za-trudnice-1372
    Vaša Klokanica

Silvija123
    05. Travanj 2014. 18:31

Evo i nas opet...osjecam se poletno iako se ne drzim svih nacina vjezbe..U visokorizicnoj
    sam trudnoci i imam dosta problema tako da i vjezbe opustanja radim s velikim oprezom..Ali ulazem velik trud i stvarno se bolje osjecam.Prehranu sam dovela 'u red' i pokusavam ostat donekle usredotocena na jelovnik iz proslog tjedna iako puno vise eksperimentiram al naravno sa zdravim namirnicama..Sve u svemu osjecam se nekako lakse..Tu je i Donat Mg koji iskreno curke stvarno olaksava u puno situacija.Popijem dva deci dnevno i to me spasi svih muka...

piper
    07. Travanj 2014. 11:04

Meni nažalost Donat Mg nepomaže...zatvor je i dalje prisutan :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani