Osječko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana22
    03. Srpanj 2014. 22:27

drage mame :) zanimaju me vaša iskustva s osječkim rodilištem,od puno žena sam čula da je tamo dosta loše osoblje i da nikog nije briga za trudnice itd.

• ljubatruba
    07. Srpanj 2014. 16:12

evo ja sam rodila u Osiječkom rodilištu...je da je samnom bila moja šogi ali dosta cura znam preko fejs grupe i nisu baš tako grozni....ima baš par sestara koje su loše ali uglavnom je ok kad dođeš bitno je da ih slušaš da dišeš kako ti sestre kažu!!!!evo ja ću ponovo (termin 31.12) i prvi put sam rodila carskim rezom jer se nakon dripa nisam otvorila ništa.....sad ćemo vidjet kako će biti drugi put!

ljubicica1

dana22
    10. Srpanj 2014. 15:48

aha, a to onda valjda kak si ko uzme..sretno 

• Beba Leon
    11. Srpanj 2014. 15:20

Ja sam u početku trudnoće ležala u osječkoj bolnici i sve su sestre (osim jedne) bile super ljubazne. Što se tiče samog rodilišta, ovisi sve tko je u smjeni, kako čujem. Kao i svugdje, ima boljih i lošijih ;) I mene uskoro čeka porod. :)

Beba Leon

dana22
    14. Srpanj 2014. 12:57

heh,super :) ma ja nisam trudna,još..nego to sam pitala zbog prijateljice

Serena2
    14. Srpanj 2014. 22:08

Evo ja sam rodila prije mjesec i pol dana u Osijeku i ne bih nikad više ponovila. Ali ne zbog neljubaznosti nego nestručnosti. 8h su forsirali prirodan porod i tiskala sam toliko dugo dok nisam skoro u nesvijesti završila da bi tek treći doktor primijetio da meni bebica ne može proći kroz zdjelicu i odlučio se za carski. Ja sam odmah rekla da ne mogu da jednostavno ona meni ne prolazi i da želim na carski jer jednostavno više nemam snage tiskati. Na kraju je bebica imala hematom i toliko udubljenje na glavi jer je zapela u zdjelici a oni su meni skakali po stomaku i nabijali joj glavu samo. Što se tiče ljubaznosti na porodu stvarno se ne mogu požaliti svi su bili ok. Čak me doktorica i držala za ruku i hrabrila i gladila po kosi. Na rodilištu ima par dobrih sestara i par groznih. Mene su prvih dana baš zapale ove grozne. Kako sam završila na carskom tek sam 3. dan bila s bebicom i to ju je sestra dovela i rekla evo mama gledajte se. Znači nitko me nije uputio šta sad, kako dojiti, kako ju podići, kako je presvući ....ništa. Nakon 3h kako se ona nije budila ja sam zvala sestru i pitala ju jel ja nju trebam nahraniti da bi ona rekla isuse vi nju niste jos nahranili i ugl bilo je jos tak par situacija gdje su sestre bile toliko drske da sam ja prva 3 dana proplakala, onda su dosle dobre sestre i sve mi objasnile i odgovarale na svako pitanje pomogle s bebicom itd. Ugl idući put (ako ga ikada bude) išla bih možda u osječku bolnicu samo zato jer moram na carski, ali na prirodan porod nema šanse. Prije bih izabrala neku manju bolnicu (Našice ili Vukovar) u kojima su mi kolegice imale ok iskustvo.

ivanahaha
    14. Srpanj 2014. 22:19

Sara Lu, zao mi je sto si imala tako lose iskustvo :(
    Sad me opet hvata panika buduci da se meni blizi porod u Osijeku :/
    Ali gdje god citam u svakom rodilistu je isto, za svako postoji i losih i dobrih iskustava…:/

ivanahaha
    15. Srpanj 2014. 17:09

Ja mogu birati os ili na, odabrali smo os jer smo tamo isli i na tecaj i upoznati smo s rodilistem i nesto osoblja, nadam se da nam to nece biti kriva odluka.. Ide muz sa mnom tako da me to drzi da bude sve uredu :D. Na kraju krajeva, nigdje nije savrseno, osim mozda u nekim privatnim klinikama, ali sta je tu je, takva smo drzava. Nekako cemo vec to izgurati, kako bilo da bilo, sta je tih par dana muke spram cijelog zivota sa svojim andelcicima ;) <3

Serena2
    15. Srpanj 2014. 21:15

Realno na tecaju ti napricaju svega i svi su tako dobri i cini se kao da ce ti biti velika podrska. Mi smo ih isto sve upoznali, ali od nikakve koristi. Ja sam htjela roditi na stolici u polusjedecem polozaju rekli su mi na tecaju da mogu pa kad sam dosla tamo nisu dali. Ne zelim te obeshrabrivati ili plasiti nego je moje misljenje da bolje da se pripremis da ce ti tamo jedino muz biti podrska ostale ces vidjeti svakih sat vremena a kad dođu da tiskas ti ces vec satima biti u bolovima. Tako da se lijepo s muzem pripremi da vas dvoje to morate proci skoro sami i to je to. Njemu ce isto biti grozno. I nemoj prerano otici u bolnicu. Mene je muz natjerao jer se bojao sto su sam imala lazne trudove 2 dana. U rađaonu su me strpali a jedan prst sam bila otvorena. Bolje bi mi bilo kod kuce gdje sam hodala kad sam htjela bila na pilates lopti i pod toplim tusem :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.