Iz mog iskustva dobri su dok porod ide po skolski, kad je neka komplikacija u pitanju onda nisu bas nesto. Meni su puno gore bile sestre na odjelu babinjaca. Stvarno katastrofa.
Još uvijek sam u dilemi ići u Osijek roditi ili negdje dalje. Kad pogledam malo opširnije, ako ne daj bože nešto krene loše..Oni su ipak KBC, veći su centar, pa možda imaju i više mogućnosti. Ne znam. Drugo kad sam čula brojne priče, naježila sam se. Možda to sve ovisi o sreći, tko te "dopadne".
Molila bih ako ima neka mama koja je nedavno rodila u Osijekuda se javi, pa napiše što bih trebala ponijeti za Osijek jer to se razlikuje od bolnice do bolnice. u 31. tjednu sam.
nisam nedavno rodila ali ne znam jel se šta mijenjalo neka me neko ispravi ako je...znači za mamu spavaćica u kojoj će roditi i za kasnije spavaćice, pidžame što želite s tim da doktori ne vole kada moraju čekati u viziti da skinete donji dio pidžame..ogrtač..papuče preporučam neke koje mogu i pod vodu jer su kade užasne pa sam se u njima tuširala...jednokratne gaćice, ulošci itd..a za bebu pelene, vlažne maramice, kremu i ono u čemu će izaći iz bolnice..
Sortiraj odgovore
Najstariji