Osječko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pinkich
    19. Veljača 2015. 11:50

Iz mog iskustva dobri su dok porod ide po skolski, kad je neka komplikacija u pitanju onda nisu bas nesto. Meni su puno gore bile sestre na odjelu babinjaca. Stvarno katastrofa.

Eva Peron
    25. Veljača 2015. 13:41

Još uvijek sam u dilemi ići u Osijek roditi ili negdje dalje. Kad pogledam malo opširnije, ako ne daj bože nešto krene loše..Oni su ipak KBC, veći su centar, pa možda imaju i više mogućnosti. Ne znam. Drugo kad sam čula brojne priče, naježila sam se. Možda to sve ovisi o sreći, tko te "dopadne".

Eva Peron
    25. Veljača 2015. 13:43

Molila bih ako ima neka mama koja je nedavno rodila u Osijekuda se javi, pa napiše što bih trebala ponijeti za Osijek jer to se razlikuje od bolnice do bolnice. u 31. tjednu sam.

ribica11
    25. Veljača 2015. 18:21

i ja ću roditi u Osijeku, sad sam u 31. tt, možda ćemo zajedno 

lilili77
    26. Veljača 2015. 10:55

nisam nedavno rodila ali ne znam jel se šta mijenjalo neka me neko ispravi ako je...znači za mamu spavaćica u kojoj će roditi i za kasnije spavaćice, pidžame što želite s tim da doktori ne vole kada moraju čekati u viziti da skinete donji dio pidžame..ogrtač..papuče preporučam neke koje mogu i pod vodu jer su kade užasne pa sam se u njima tuširala...jednokratne gaćice, ulošci itd..a za bebu pelene, vlažne maramice, kremu i ono u čemu će izaći iz bolnice..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.