Osječko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinčica3
    01. Kolovoz 2015. 01:37

Ima li kakvih novih iskustava sa Osjeckim rodilistem?

Radi li klima? Ima li struje? Mame javljajte!

lilianaa
    01. Kolovoz 2015. 18:56

Tincice, kad ti je termin? Meni 14.10. moguce da bude osjecko rodiliste u pitanju :) Ne znam kakvo je trenutno stanje ali bilo mi zao rodilja koje su sad pod 40 stupnjeva radale

Tinčica3
    02. Kolovoz 2015. 12:51

Lidija87,
    Meni je sad za 8 dana termin, a vidim da ce opet temperature rasti :D
    Valjda su do sad popravili sve,
    I meni je bilo bas zao mamica koje su na onih 40+ radjale bez ventilacije, bez otvorenog prozora. Uzas...
    Ti imas super termin, da ne bude ni pretoplo, ni prehladno :)

lilianaa
    04. Kolovoz 2015. 15:01

da, nije los termin, iako mi je bila namjera radati u 3.mj, no pokusavanje se neplanirano oduzilo  sretno na porodu, neka bude brz i lak, i javi iskustva ak stignes 

Tinčica3
    04. Kolovoz 2015. 17:03

Lidija87, 
    Hvala ti puno, svakako napisem iskustva cim budem mogla.
    Jucer sam bila na ctg-u u bolnici. Isla sam na prvi kat. I za sad sam primjetila da su u sobama ventilatori. Pa izgleda da nisu jos sredili.
     Sestre i doktori su iznimno ljubazni. Za sada sve ok :)

vmdp
    10. Listopad 2015. 21:12

Meni je termin sutra!!! Samo sam 2 prsta otvorena....

Iva

@JustSmile@
    13. Listopad 2015. 21:41

Evo i mene malo.

Vmdp: javi se kako je proslo.♡

treba li donjeti za bebu pelene za cijeli boravak u bolnici ili samo za izlazak kao i dalje?dajte jos nekih obavjesti za Os rodiliste,nije valjda sve tako grozno?pricala sam danas bas sa prijateljicom,i nekako si kontam da je dosta i u tome kako se sam postavis.ma...vidjet cemo.samo pozitivno. :))))

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Dancccci
    23. Studeni 2015. 14:24

Što sve ponijeti u rodilište u OS? Iako svatko kaže drugačije, htjela bih čuti od mama koje su tu rodile? Možda spomenete još nešto što mi nije palo na pamet! I mene zanima to za pelene...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.