Osječko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    08. Prosinac 2015. 18:14

Hvala vam zene moje.bas ste super! :) 

LinaKarolina:da,znam da si vec spominjala suncanje i zuticu,to necu zaboraviti. :) ♡♡

Tincica:bas ih onda svakakvih ima.i kaze patronazna bas da ih vucemo za rukav ako treba,pogotovo sto se tice dojenja.zao mi je sto si imala tezak porod.ali na kraju se vjerujem isplatilo.
    ja sva pozitivna.ufff :)))
    mm bi se jadan srusio tamo pa smo se mi lijepo dogovorili da ce on cekati vani ili u hodniku,da doceka nase malo zlato.imat cu baku uz sebe pa mi nije neki bed.cak mozda i lakse.ako se sjetim jos cega,pitat cu ja ovdje.a vi pisite.malo malo pa azuriram stranicu.glava mi je kao jedna veeelika upijajuca spuzva sa puno informacija i jos vise pitanja.hehe. :D

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Dancccci
    24. Prosinac 2015. 11:36

just smile evo napokon da se javim... malac mi oduzima svo vrijeme pa nemam vremena ni za tipkanje ni za čitanje... zapravo ti uopće ne treba puno stvari... kad kreneš na porod trebaju ti samo papuče i spavaćica, u rodilište smiješ samo tako doći i ništa ne smiješ imati sa sobom. ako netko ide s tobom neka sakrije malu bočicu vode negdje. ne smiješ piti ali smiješ na gazu malo pokapati. tako su meni davali. a za kasnije ogrtač, još spavaćica-dvije, grudnjak za dojenje, voda obična, nešto za jesti, mali paketić pelena, iako smo mi tamo dobili još jedan, vl.maramice, kremica za guzu. stvari za osobnu higijenu, i dokumenti. to je to.a sad baš ako ti nešto i zatreba uvijek ti netko može donijeti.

Dancccci
    24. Prosinac 2015. 11:39

eh da, ulošci 3-4 paketa, jednokratne gaćice, ručnik i čarape....

@JustSmile@
    06. Siječanj 2016. 15:07

Dancccci: hvala ti! Stalno pretumbavam torbu misleci da sam ili s necim pretjerala ili da mi nesto fali. :/ ja sam za radjaonu stavila i 2manja rucnika.mislis da ki netreba?
    Kakvo ti je osoblje bilo?evo i ja jos malo...svaki dan ocekujem al se momak jos neda.nek se deblja. :p
    Kako je vama?Jeste li se snasli? :* <3

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Dancccci
    11. Siječanj 2016. 21:20

Za rađaonu ti zpravo ne treba ništa osim spavaćice i papuča. Evo, bilo bi mi lakše onih prvih trenutaka, dok još to možeš, da sam imala mobitel, ništa više. 
    Pa polako se prilagođavamo.. većinom jesmo, ali ima još trenutaka kada se ne razumijemo :D Sve u svemu prekrasan osjećaj!
    Ja sam osobno osobljem prezadovoljna. Stvarno nemam nekakvih neugodnih iskustava. Prema meni su svi bili super. Sretno...nadam se da ćeš i ti uskoro :D

@JustSmile@
    12. Siječanj 2016. 14:51

Hehe,i ja se nadam.:) brojimo dane. :) javim i ja svoje dozivljaje poslije.
    ma sve si kontam da je i dosta do toga kako se postavis prema njima.
    drzite se i nedajte. :) :* ♡

• oldiepiece
    21. Ožujak 2016. 23:41

Pozdrav!
    Imala sam cr prije godinu dana. Ne znam nista o porodu, ali mogu reci iskustvo s odjela.
    Sestre su na 4. katu ok, rekla bih da su vise nemarne nego lose. Nitko mi nije rekao nista o dojenju, presvlacenju, hoce oni ili ja, kako to sve ide. Moj savjet svima je da skupe svu hrabrost koja im preostane i ne daju se smesti njihovim ponasanjem. Ja sam imala ocekivanja kao u privatnoj klinici, nema toga. Mi smo njima broj u prolazu, ne mare je li nas strah, znamo li uopce drzati bebu, presvuci, kako se osjecamo. Mozda ih trebamo i razumjeti.

Za dojenje, trazite pomoc ako ne znate, budite dosadne.
    I nabacite osmijeh, ne dajte da vide da ste slabe, to ih zivcira.

Moje iskustvo s njima je lose, ali vise zbog mene nego zbog njih. Ocekvala sam humaniji pristup.
    Nisam imala mlijeka, a kad je doslo pocelo se sve stvrdnjavati, a one nista. Da mi prijateljica nije poslala clanak s neta mozda bih mastitis dobila.

Ne dajte se preplasiti, sve se to zaboravi i onda ne izgleda tako strasno kao kad smo tamo prepune emocija, a same, bez obitelji.

Drzim fige da svima sve prodje dobro :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.