Otvaram temu u nadi da će nekome tko je bio ili je na siofor zapasti za oko... Nikako nemogu pronaći nekoga da mi malo kaže iz prve ruke odgovore na neka pitanja oko prehrane i nuspojava i slicno... 🤞🤞🤞🙏 Valjda nekome zapne za oko 😊
Sto te tocno zanima? Siofor si dobila jer smanjuje inzulinsku rezistenciju i njene izravne i neizravne posljedice, ima i drugih ljekova ali metformin je najstariji i najprovjereniji osobito kad se radi o pripremama za trudnocu. Pcos je povezan sa inz.r. To su ti vjerojatno rekli. Sto se tice prehrane mozes se drzati dijabeticke. Nuspojave su ti uglavnom na pocetku uzimanja u vidu mucnine i proljeva...
Sto te tocno zanima? Siofor si dobila jer smanjuje inzulinsku rezistenciju i njene izravne i neizravne posljedice, ima i drugih ljekova ali metformin je najstariji i najprovjereniji osobito kad se radi o pripremama za trudnocu. Pcos je povezan sa inz.r. To su ti vjerojatno rekli. Sto se tice prehrane mozes se drzati dijabeticke. Nuspojave su ti uglavnom na pocetku uzimanja u vidu mucnine i proljeva…
Jesi li ti uzimala?
Sto te tocno zanima? Siofor si dobila jer smanjuje inzulinsku rezistenciju i njene izravne i neizravne posljedice, ima i drugih ljekova ali metformin je najstariji i najprovjereniji osobito kad se radi o pripremama za trudnocu. Pcos je povezan sa inz.r. To su ti vjerojatno rekli. Sto se tice prehrane mozes se drzati dijabeticke. Nuspojave su ti uglavnom na pocetku uzimanja u vidu mucnine i proljeva…
Jesi li ti uzimala?
Ne. Muz mi je endokrinolog i raspravljalo sno dugo o tome uzimati ili ne..
Sto te tocno zanima? Pijem siofor 2x dnevno u kombinaciji sa folnom kiselinom. Prije siofora pila belformin(isti sastav)
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Od nuspojava sam imala u pocetku slabost i mucninu, to je bilo prije 2-3god ne znam ni sama vise kolko pijem to😆 ugl rekao mi doktor sa uzmem red-dva cokolade prije tablete da se napravi balans da nebi pao previse secer.
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Pijem ja metformin evo vec trecu godinu. Od nuspojava sam imala mucnine i proljev prva dva tjedna koristenja. Ne smijem ga piti kasno navecer jer mi bude lose ujutro, mucnina i nagla glad. Ali to mi nije problem jer ionako ne jedem poslije osam uglavnom. Imam pcos i ir, anovulatorne cikluse i iz tog razloga ga pijem. Jedino mi je on pomogao... uz njega su mi se ciklusi regulirali i dobivala sam menstruaciju svakih 35-40 dana, a prije njega su mi ciklusi bili i po 60 dana. Ako te sto jos zanima, pitaj. Pila sam ga do 9tt, a onda sam prestala, sad ga vec pijem 5 mj, ali ne mogu nista reci za njega jel pomaze ili ne, jer pijem duphaston i trenutno kontracepciju kao pripremu za IVF.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji