Cure ja napravila clearblue test, malo samo popiskila.. Nisam puno. Nakon minutu bi trebao biti rezultat. Meni nakon 3 minute tek pokazao +
Jos jedan test napravila i minus, ni od mene nista, i ja se idem isplakati 😥😥.. Bas je ovo tezak proces, pretezak…
Ivančice moja,joj,bolje da nisi ni radila test.Nije gotovo,sutra je beta i ona će točno pokazati.🙏🙏 Nemoj plakati,ima nade.❤❤ U slučaju lošeg rezultata,vidjet ćeš koliko si zapravo jaka i samo će te nešto tjerati da ideš dalje.❤ Ja vidim po sebi,prošla sam tri inseminacije zaredom i sad me čekaju konzultacije za IVF.
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Draga skroz te razumijem, bas mi je tesko, tj pretesko.... Zelim se samo sad nasamo dobro isplakati da kad me drugi pitaju da vec budem hladna...
Neda mi se ovo sa svima dijeliti..
Duboko sam se nadala da ce biti mozda i da postoji nada sad znam da moram dalje... ❤️❤️
👩 33, sve ok, Amh 16,9
🙎 33 oligoteratoozospermia, 5 god pokusavanja i vadenja nalaza.
1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
6/23 2 trodnevna- beta X
Javljam, ovaj put nista... 💪 idemo dalje 2 smrzlica cekaju toplije dane 🥰 u 7mj sam narucena na pregled za dalje.
Cure samo glavu gore i poslozit ce se vjerujte u to.
Ja da vam pocnem o svojim dijagnozama od malena, reflux mjehura (sepsa (trovanje krvi) ostala sa 1 zdravim 1 krzljavim bubregom , operirala galopirajuci miom maternice, kvrzice na dojci (dobrocudne kaze biopsija) cca svake 2 g ciscenje bubrega puni kamenca
nebi vjerovale, jos xy stvari.
Pitaju me kako mi vise nije dosta bolnice , rekoh nikad dok ne dobijemo jos jednu mrvicu ne odustajem, i kazem daj jos samo sam jaca od toga 💪💪💪💪💪🥰🥰🥰
Sretno cure jos jedno i placite ako vam je lakse ali nikad ne klonut duhom samo pozitiva ❤️🥰 kako zracis tako privlacis 🤷♀️😘
Javljam, ovaj put nista… 💪 idemo dalje 2 smrzlica cekaju toplije dane 🥰 u 7mj sam narucena na pregled za dalje.
Cure samo glavu gore i poslozit ce se vjerujte u to.
Ja da vam pocnem o svojim dijagnozama od malena, reflux mjehura (sepsa (trovanje krvi) ostala sa 1 zdravim 1 krzljavim bubregom , operirala galopirajuci miom maternice, kvrzice na dojci (dobrocudne kaze biopsija) cca svake 2 g ciscenje bubrega puni kamenca
nebi vjerovale, jos xy stvari.
Pitaju me kako mi vise nije dosta bolnice , rekoh nikad dok ne dobijemo jos jednu mrvicu ne odustajem, i kazem daj jos samo sam jaca od toga 💪💪💪💪💪🥰🥰🥰
Sretno cure jos jedno i placite ako vam je lakse ali nikad ne klonut duhom samo pozitiva ❤️🥰 kako zracis tako privlacis 🤷♀️😘
Bravo Tanja, svaka cast, bit ce samo trebamo biti pozitivni da ❤️😘, sretno i tebi dalje.
Necemo ni mi odustati od nase borbe... 🙏🥰
👩 33, sve ok, Amh 16,9
1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
6/23 2 trodnevna- beta X
Evo cure da javim da je beta potvrdila negativan test, zvala sam kliniku 😥, kad dobijem menstruaciju javit cu se ponovno za sljedeće konzultacije sa doktorom.. Ako bude dodatno trebalo povaditi jos koje nalaze hocu. Tako da cemo ponovno ici sigurno, svima zelim puno srece i da ugledaju ❤️❤️❤️
👩 33, sve ok, Amh 16,9
6/23 2 trodnevna- beta X
Curke imam pitanje, a obzirom da sam ja vadila one najnužnije nalaze za IVF, hormoni itd pokazalo sve dobro... A suprugov spermiogram nije imao dovoljno pokretnih da. Ih ostala prirodno trudna.
Na kraju je ispalo da je on poboljšao spermiogram da moze doci do spontane trudnoce..a nije se dogodilo vec 5 godina...
Definitivno cu ici na konzultacije za dalje... Mislite da je meni dobro obaviti jos koje dodatno nalaze... Prohodnost jajovoda???
👩 33, sve ok, Amh 16,9
6/23 2 trodnevna- beta X
Curke imam pitanje, a obzirom da sam ja vadila one najnužnije nalaze za IVF, hormoni itd pokazalo sve dobro… A suprugov spermiogram nije imao dovoljno pokretnih da. Ih ostala prirodno trudna.
Na kraju je ispalo da je on poboljšao spermiogram da moze doci do spontane trudnoce..a nije se dogodilo vec 5 godina…
Definitivno cu ici na konzultacije za dalje… Mislite da je meni dobro obaviti jos koje dodatno nalaze… Prohodnost jajovoda???
Ajoooj,Ivančice moja,neopisivo mi je žao.😭😭 Ja sam se nadala da je test nešto zeznuo,ali nažalost nije.😔 To će te sad još dodatno ojačati.Sad sam hrabro dalje!😇💜💜 Kod IVF postupka nije potrebno raditi prohodnost jajovoda.To se radi prije inseminacije,jer ako jajovodi nisu prohodni,inseminacije nema smisla raditi.Ali na konzultacijama će ti doktor najbolje reći ako je još nešto potrebno od pretraga.
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija
Curke imam pitanje, a obzirom da sam ja vadila one najnužnije nalaze za IVF, hormoni itd pokazalo sve dobro… A suprugov spermiogram nije imao dovoljno pokretnih da. Ih ostala prirodno trudna.
Na kraju je ispalo da je on poboljšao spermiogram da moze doci do spontane trudnoce..a nije se dogodilo vec 5 godina…
Definitivno cu ici na konzultacije za dalje… Mislite da je meni dobro obaviti jos koje dodatno nalaze… Prohodnost jajovoda???
Ajoooj,Ivančice moja,neopisivo mi je žao.😭😭 Ja sam se nadala da je test nešto zeznuo,ali nažalost nije.😔 To će te sad još dodatno ojačati.Sad sam hrabro dalje!😇💜💜 Kod IVF postupka nije potrebno raditi prohodnost jajovoda.To se radi prije inseminacije,jer ako jajovodi nisu prohodni,inseminacije nema smisla raditi.Ali na konzultacijama će ti doktor najbolje reći ako je još nešto potrebno od pretraga.
To sam i mislila da ce reci jer sam uvjerena da je nesto jos smetalo da su od 15 jajnih stanica, doslo 6 do 3 dana samo 2 dobre, a nijedna blastica....
👩 33, sve ok, Amh 16,9
6/23 2 trodnevna- beta X
To sam i mislila da ce reci jer sam uvjerena da je nesto jos smetalo da su od 15 jajnih stanica, doslo 6 do 3 dana samo 2 dobre, a nijedna blastica….
A da,nažalost je negdje neki problem.😔 Ali ne brini,riješit će oni to sve.U pravim si rukama!❤ Ja nikako ne mogu dočekati taj ponedjeljak i konzultacije,jako me zanima što će nam profesor reći.❤❤
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija
Amadeus hvala, definitivno cu procitati i probati 😘🥰❤️, sve zelim da uspijem... Hvala puno
👩 33, sve ok, Amh 16,9
6/23 2 trodnevna- beta X
Sortiraj odgovore
Najstariji