Ja sam isto dobro,nema nista novog, kako provodis dane? Da vidim da je nekako stalo al javit ce se,mozda su napravile kakvu pauzu,malo odmorit od svega 😀
Evo,mi smo danas bili na konzultacijama,u prvoj polovici sedmog mjeseca kad dođe vještica,krećemo sa postupkom.🤗Čeka nas IVF.Što ćeš ti dalje,kakav je plan?😘❤Purple idete privatno ili preko hzzo-a? Imam zakazane konzultacije u ponedjeljak kod dr.Grbavca, za sada sam kod Škvorca preko hzzoa 😁
Sad u sedmom mjesecu idemo privatno,a ako ne uspije,na listi preko HZZO smo u desetom mjesecu.Doktor Grbavac je baš dobar.Ustvari,svi su tamo divni.🙂👍
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Pozdrav curke! I ja navratim tu da vidim u kojoj ste fazi. Vjerujem da sad zbog ljeta i godišnjih odmora sve ide sporije. Držim i dalje svima fige! Mi smo vjerujem dobro. 😊 Uskoro se gledamo nakon duuuugih 5 i pol tjedana. Ljubim vas sve 😘😘
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Pozdrav curke! I ja navratim tu da vidim u kojoj ste fazi. Vjerujem da sad zbog ljeta i godišnjih odmora sve ide sporije. Držim i dalje svima fige! Mi smo vjerujem dobro. 😊 Uskoro se gledamo nakon duuuugih 5 i pol tjedana. Ljubim vas sve 😘😘
Pozdrav,Artig!😘 Baš sam neki dan mislila na tebe.❤ Super da ste dobro!Neka tako bude i dalje!🙏🙏 Kako se osjećaš?Grliiiiiiiimmmmm!🫂😘😘
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija
Pozdrav,Artig!😘 Baš sam neki dan mislila na tebe.❤ Super da ste dobro!Neka tako bude i dalje!🙏🙏 Kako se osjećaš?Grliiiiiiiimmmmm!🫂😘😘
❤️❤️❤️❤️ hvala tii! Evo skroz dobro, prošle su mučnine, sad se zaokružujemo lagano. Ide ljeto pa je sve više laganini i to mi baš paše 😁
Šaljem svu moguću pozitivu za tvoj postupak 😘😘😘
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
❤️❤️❤️❤️ hvala tii! Evo skroz dobro, prošle su mučnine, sad se zaokružujemo lagano. Ide ljeto pa je sve više laganini i to mi baš paše 😁
Šaljem svu moguću pozitivu za tvoj postupak 😘😘😘
Super da su prošle mučnine,sad samo lagano i opušteno.Bit će i dalje sve super!👶🥰❤ Joj,hvala ti!💜 Evo,mi čekamo vješticu kroz nekih devet dana i onda krećemo sa pikanjem za IVF.🙈🙈🤗🤗
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija
Ja sam isto dobro,nema nista novog, kako provodis dane? Da vidim da je nekako stalo al javit ce se,mozda su napravile kakvu pauzu,malo odmorit od svega 😀
Evo,mi smo danas bili na konzultacijama,u prvoj polovici sedmog mjeseca kad dođe vještica,krećemo sa postupkom.🤗Čeka nas IVF.Što ćeš ti dalje,kakav je plan?😘❤Purple idete privatno ili preko hzzo-a? Imam zakazane konzultacije u ponedjeljak kod dr.Grbavca, za sada sam kod Škvorca preko hzzoa 😁
Sad u sedmom mjesecu idemo privatno,a ako ne uspije,na listi preko HZZO smo u desetom mjesecu.Doktor Grbavac je baš dobar.Ustvari,svi su tamo divni.🙂👍
Purple imas li mozda okvirni izracun cijene postupka? Nemaju na svojoj stranici nikakav cijenik.
👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
5 IVF-a: 2 Petrova, 3 Škvorc
1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
09.02.konzultacije dr.G, IVF klinika
pozdrav djevojke, ja se tolko i ne javljam jer me uzasno muce mucnine🥲🥲🥲 umirem😂😂 zna netko kakav prirodan lijek protiv mucnina jer vise neznam ni sama sta napravit
za sad je sve dobro ulazim u 9.tjedan
zelim vam svima uspjesnost u postupcima 🩷
Purpleoooo odlično! Samo hrabro 😘
Darijam je li povraćaš? Ja sam imala mučnine do negdje 14 tjedna, ali srećom bez povraćanja. Skužila sam da mi je lakše ako stalno nešto sitno grickam, pa sam imala uz sebe orašaste ili one rižine gluposti i tako. Olakšavalo je, ali trajalo je. Bilo je baš loših dana 😅. Kažu navodno da su jabuke dobre protiv mučnine, a sad ne bih znala jer mi baš ništa nije previše pomagalo. Nekad coca-cola dobro dođe 🤣
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Purpleoooo odlično! Samo hrabro 😘
Darijam je li povraćaš? Ja sam imala mučnine do negdje 14 tjedna, ali srećom bez povraćanja. Skužila sam da mi je lakše ako stalno nešto sitno grickam, pa sam imala uz sebe orašaste ili one rižine gluposti i tako. Olakšavalo je, ali trajalo je. Bilo je baš loših dana 😅. Kažu navodno da su jabuke dobre protiv mučnine, a sad ne bih znala jer mi baš ništa nije previše pomagalo. Nekad coca-cola dobro dođe 🤣
mucnine svaki dan a povracanje barem 3 put tjedno i to ne sqmo ujutro.. nekad ujutro nekad navecer nekad popodne uopce nema pravila🥹
probala sam sa grickanjem al ne pomaze samo je jos gore😂
Purple imas li mozda okvirni izracun cijene postupka? Nemaju na svojoj stranici nikakav cijenik.
Nažalost nemam izračun cijene postupka,ali računamo sa lijekovima cca 20 000 kuna.Sad smo prvu injekciju platili 2 700 kuna.Sretno danas na konzultacijama!🤞🤞 Reci im tamo na pultu da ti daju cjenik.Javi kako je prošlo.😘❤
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija