Grudi nakon trudnoće i dojenja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kimito
    04. Veljača 2015. 21:14

Ok, eksperiment..sutra skidam jastučiće, ionako je ružno vrijeme pa ne idem nikuda pa ako i procuri nije bed. Javim rezultate :)

kimito
    05. Veljača 2015. 17:35

Danas nije dobar dan za eksperimentiranje jer mi je curka po noci spavala skoro sedam sati, probudila se, klopala i nastavila spavat jos cetiri sata, cice su mi u šoku jer nikad tako dugo nije spavala. Moram se izdajat..  
    Sutra odvikavanje od jastučića! 

Mary36
    15. Kolovoz 2015. 22:47

U početku sam spremala, a sada se više ne izdajam sa izdajalicom nego samo ručno malo u ručnik prije i tijekom podoja da je ne pošpricam. Strah me više izdajati da ne bi još pojačala. Ti si spremala cijelo vrijeme?

megi16
    16. Kolovoz 2015. 00:27

Drage mame,vjerujem da mi vi mozete pomoci vise od trudnica pa sam se odlucila obratiti vama za pomoc..
    Naime,trudna sam 35+6 i vec tri puta mi je islo malo narandastog iz grudi. Znam da je to normalno,ali brine me to sta je islo samo iz ljeve dojke sva tri puta,a iz desne ni tockica. To mi je prva trudnoca,sve mi je novo,i bojim se da cu imati mlijeka samo u jednoj dojci.. Da li je to moguce ili je to sta mi je islo samo iz jedne dojke normalno,i sve ce doc na svoje kad rodim i pocnem dojti? Molim vas za pomoc/savijet, jer kao sta sam rekla sve mi je to novo,a odlucna sam u tome da kad rodim da cu dat sve od sebe da dojim..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.