Grudi nakon trudnoće i dojenja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medsr
    03. Veljača 2015. 16:47

Igorovabebica,suze mi idu dok citam tvoju pricu..i ovako je pocetak tezak,a da mi muz nije bio potpora ne znam sto bi..ne znam ti sto pametno savjetovati osim da budes hrabra i nedaj da ti netko unisti prve mjesece majcinstva..dijete osjeca tvoje neraspolozenje i cesto su nemirni i placljivi kad mi nismo dobro..nadi potporu u nekome vrijednom tvoje paznje i budi jaka😚😘😙..

antonio
    03. Veljača 2015. 16:57

Igorovabebica samo naprjed.,.,budi jaka i nedaj nikome da unisti najljepsi period uzivaj sa malenim i neka ti on da svu snagu

Nalah
    03. Veljača 2015. 17:22

igorovabebica...koliko se ja sjećam po tvom pisanju,bio ti je takva podrška u trudnoći i imali ste filmski trenutak poslije poroda...gdje je to nestalo?strašno

Igorovabebica
    03. Veljača 2015. 17:30

Nalah-sve je bilo idilično dok nismo došli doma i dok on nije počeo zajedno sa svojom mamom meni prijetiti da će mi odrezati mali prst ako se malome nešto dogodi zbog moje nesposobnosti... ni sama ne znam što se dogodilo s njim, želim da se vrati onakav kakav je bio prije, jer ovakav mi sada ne treba. Mali plače kada ga vidi, ne želi da ga nosi, stalno želi biti uz mene... i sada sam pokušala s njim razgovarati, ali on samo viče da sam ja kriva za mlijeko... hvala na podršci, to mi puno znači...

Tina0208
    03. Veljača 2015. 18:05

ma on je takav zbog mamice koja mu je napunila glavu svakakvim budalastinama,a ne slusa potrebe svoje zene i dijeteta... 
    ja bih svekrvu primila na red kome drago kome ne.. mislim da nije on problem nego je samo mamin sincic i nahranjem ali dobro nahranjen glupostima..

Laura 21.08.2014 :-*

renata6
    03. Veljača 2015. 18:12

Igorovabebica niti u kojem slučaju moj post nije bilo vrijeđanje prema tebi, iskreno mi je žao što si na takav način to shvatila, ja sam osobno smatrala da si ti jedna jaka i emotivna žene koja je svoje razdoblje trudnoće, poroda i ostalih stvari vezanih opisivala u lijepom znaku, puno puta si se javljala na dojenju i sa savjetima i podrškom, mi nije u interesu tebe niti bilo koju ovdje ženu napadati jer mi je iskreno svejedno s čime tu dječicu hranite, presvlačite ...kaj ja imam od toga, mama kao mama njezino dijete i njezina briga, samo mi teško padaju komentari vezani za dojenje i gubitak mlijeka jer sam osobno iskusila što to znači, možda i više od vas i stres koji nosi sve ovo, jer ja u ovom razdoblju koje ti opisuješ provela ležeći u bolnici sa svojim djetetom tako da itekako vrlo dobro znam što je stres jer uz ono što sam prošla dobro da nisam prolupala, no sad to nije bitno. Ako si moj post shvatila kao vrijeđanje, ja te više neću gnjaviti.
    Nadam se da ćeš riješiti svoje probleme u obitelji i da ćeš izaći jača iz toga.

cloudy
    03. Veljača 2015. 18:26

Igorovabebica...kao što i tina kaže..probaj sa svekrvim razgovarat...jer i meni se čini da je u njoj najveçi problem

medsr
    03. Veljača 2015. 19:00

Kod nas je to suprug rijesio..njegova mama je bila glavni akter kad sam dosla iz bolnice..stalno je nesto komplicirala..ja sam svoju rijesila u startu,ali nekako nisam imala snage svadat se s svekrvom..sad da mi jos suprug nije bio potpora,stvarno ne znam sta bi..probaj prvo s njim u miru i na samo porazgovarati jer mislim ako pocnes udarati po svekrvi bude on jos gori..suprug je svoju mamu fino zamolio da se ne mijesa u to kako ja hranim svoje dijete(ona je stalno sr*** da mi je dijete gladno i da zato place),i ona je nakon toga stvarno prestala..sad kak smo poceli s dohranom zna reci da zasto mu ne dam jesti ovo i ono ali ja fino smireno velim da ce jesti to kad dodje vrijeme i to je to..sad kaj si ona misli bas me briga...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.