Baš zbog toga što si prošla to, gubitak mlijeka i još bila u bolnici, molim te samo nemoj pisati da sam si ja sama nametnula da nemam mlijeka... dojenje je za mene jedan divan kontakt s mojim djetetom i nikada ne bih odustala od dojenja. I ako u potpunosti ostanem bez mlijeka, uvijek ću svome djetetu ponuditi dojku, neka osjetimo tu bliskost. Nikada, ali baš nikada ne bih sama napravila da ostanem bez mlijeka... dovoljno mi je traumatično što me suprug okrivljuje da nisam sposobna proizvesti mlijeko za dijete i da će nam mojom krivnjom dijete ići po doktorima 20 godina i kraće živjeti...
Mislim da ti ni sama više ne znaš što želiš, gubiš se u postovima i na svakome pričaš drugačije. Mislim da tvoji obiteljski problemi sežu malo dalje u dubinu i to si prvo moraš riješiti. Ako stvarno želiš dojiti onda nećeš ostati bez mlijeka bez obzira koji stres prolaziš. ja sam ti i savjetovala da se povučeš i da ostvariš svoj kontakt samo sa bebom a zato sam dobila napadanje. Tvoje je da napraviš kako želiš, nitko ti ovdje nije rekao kako moraš postupiti, i da se nekome moraš opravdavati ali nemoj pisati nebuloze o dojenju jer stvarno svaka žena ovdje koja doji zna o čemu pričaš, samo sam ja jedina koja ti je rekla kako dojenje ide, da treba sjesti i dojiti da nema druge.
To je sve što imam reći na ovu temu i mislim da je dosta prepucavanja, ipak je ova tema o grudima a mi ju punimo glupostima.
Cure,kak stojite s grudnjacima?ja imam ove za dojenje iz dm-a,pamučni su i apsolutno bez veze,ne daju cicama nikakvu podršku,a kad idem van obučem normalan,obavezno uz jastućiće za grudnjak,koji se obavezno zgužvaju i već me te sve skupa lagano iritira.Jel ima negdje za kupiti grudnjak za dojenje,a da je kao ovaj normalan da mogu lijepo umetnuti jastučić i dobiti neku potporu?
A evo,ipak imaju www.hm.com/hr/product/00954?article=00954/www.hm.com/hr/product/00954?article=00954-A nisam ih vidjela u dućanima,tražila sam prije poroda
Mame koje imaju velike sise, di kupit grudnjak za dojenje?
meni su svi pre mali -.-
Sortiraj odgovore
Najstariji