Grudi nakon trudnoće i dojenja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    04. Veljača 2015. 12:05

Bas zato i kazem, meni su zapravo najbolji ti iz Mullera. Imam ta dva i skoro najvise njih rotiram... Imam i iz Lidla, pa ako ponovno bude kod njih, također se isplati pogledati. Onak je malo čvršći, ima i žicu, ali dobro drzi sve na mjestu.

Krešimir 19.08.2014. <3

kimito
    04. Veljača 2015. 12:39

Ima tih grudnjaka u hm-u na cvjetnom, dole u podrumu na trudnickom odjelu..meni su stvarno super! Takodjer tezenis ima pamucne grudnjake bez žice koji su mi odlični..na njihovim naramenicama iza isto ima kopčica pa se da odvojit prednji dio od zadnjeg i stvarno su jeftini..

mmama2
    04. Veljača 2015. 15:43

ja nosim obični grudnjak, bez jastučića ali da trebaju sam bi ih unutra stavila.. sa p sam nosila za dojilje i ni jedan mi nije pasao, koma skroz

url=https://lilypie.com]

Nalah
    04. Veljača 2015. 16:05

I ti jastučići su sranje žešće,da nisu nijedne mogli napraviti sa cijelom trakom za ljepljenje preko i to trakom koja DRŽI.Zadnje sa uzela Premium iz Mullera,te su veće i imaju više trake,ali isto niš ne valjaju

MalaMuca
    04. Veljača 2015. 16:42

Ja sam odustala od tih jasučića, samo mi pobjegnu, odlijepe se. Sad mi više ne curi mlijeko tolko jako prek dana, a i ne nosim grudnjak po doma više kad mi je mali, a po noći znam tetru stavit na sise jer sam ujutro mokra kad mala spava cijelu noć

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.