Bas zato i kazem, meni su zapravo najbolji ti iz Mullera. Imam ta dva i skoro najvise njih rotiram... Imam i iz Lidla, pa ako ponovno bude kod njih, također se isplati pogledati. Onak je malo čvršći, ima i žicu, ali dobro drzi sve na mjestu.
Krešimir 19.08.2014. <3
Ima tih grudnjaka u hm-u na cvjetnom, dole u podrumu na trudnickom odjelu..meni su stvarno super! Takodjer tezenis ima pamucne grudnjake bez žice koji su mi odlični..na njihovim naramenicama iza isto ima kopčica pa se da odvojit prednji dio od zadnjeg i stvarno su jeftini..
ja nosim obični grudnjak, bez jastučića ali da trebaju sam bi ih unutra stavila.. sa p sam nosila za dojilje i ni jedan mi nije pasao, koma skroz
url=https://lilypie.com]
I ti jastučići su sranje žešće,da nisu nijedne mogli napraviti sa cijelom trakom za ljepljenje preko i to trakom koja DRŽI.Zadnje sa uzela Premium iz Mullera,te su veće i imaju više trake,ali isto niš ne valjaju
Ja sam odustala od tih jasučića, samo mi pobjegnu, odlijepe se. Sad mi više ne curi mlijeko tolko jako prek dana, a i ne nosim grudnjak po doma više kad mi je mali, a po noći znam tetru stavit na sise jer sam ujutro mokra kad mala spava cijelu noć
Sortiraj odgovore
Najstariji