Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    13. Kolovoz 2019. 13:47

Frajla, provjerim medu papirima pa ako mi bude falilo, javim se. Thnx!!
    Meni uglavom svi vele da je to kao ok prehrana, a ja skroz razocarana 😂😂😂😂 mozda je u meni problem. 

url=https://lilypie.com]

Frajla
    13. Kolovoz 2019. 13:56

Frau_Mund6

Frajla, provjerim medu papirima pa ako mi bude falilo, javim se. Thnx!!
    Meni uglavom svi vele da je to kao ok prehrana, a ja skroz razocarana 😂😂😂😂 mozda je u meni problem.

Ja sam zadnji put isto hodočastila gore zbog ovog na tašte 5,2 (druga dva bila uredna). Ovaj put sam bila pametnija, nisam večerala , ujutro bio 4,5, ona dva iza su mi oba ispod 7.
    Tak i tako si pazim na prehranu jer ne želim puno dobiti, ne ide mi se pikati bezveze

• Frau_Mund6
    13. Kolovoz 2019. 14:06

Ma jasno, ja sam sinoc malo pojela, ostatke od male i jutros secer gori nego ikad 😥 a bas sam tako krenula provjeravat da kad dode na red budem spremna za testiranje. Gdje si ti isla provjeravat secer? Ovaj put bi se mozda u petrovu zgurala..  

• Frau_Mund6
    13. Kolovoz 2019. 14:07

Meni je isto samo taj jutarnji problematican. 

Frajla
    13. Kolovoz 2019. 14:33

Frau_Mund6

Ma jasno, ja sam sinoc malo pojela, ostatke od male i jutros secer gori nego ikad 😥 a bas sam tako krenula provjeravat da kad dode na red budem spremna za testiranje. Gdje si ti isla provjeravat secer? Ovaj put bi se mozda u petrovu zgurala..

Moj gin sve uputnice daje za martićevu (dom zdravlja), tamo sam zadnji put radila ogtt, onda je zaključio da je najbolje da vodim trudnoću u bolnici i dao mi odmah onu D1. Išla sam na preglede na Sv. Duh i tamo sam dobila kao internu uputnicu za VV (oni su inače dio Merkura). Tak da si svakako prvo provjeri jel u petrovoj rade profile (nešto mi zvoni da rade, tj da dobiješ aparatić za doma), da te ne bi opet sprašili gore.
    Ovaj put mi se nije dalo sjediti u guzvi obzirom da su vrućine, pa sam otišla na OGTT privatno (mom gin nije bed kad mu donesem privatne nalaze). Obzirom da je nalaz dobar ne idem nigdje više 

• Frau_Mund6
    13. Kolovoz 2019. 14:49

Kod mene je ista prica, bila sam u marticevoj i kasnije poslana na vv. Iskreno se nadam da cu naci model kako da odradim taj ogtt da bude dobar 😉

Grizli
    17. Kolovoz 2019. 11:51

Šećerne trudnice... Di ste? Trebam od vas iskusnijh pomoc. Danima mi secer mjeren na onaj aparatic dio ispod 6, a danas 2h nakon marende 7.4? To je previse jel da? Marenda je bila malo jaca pa 😐🤪 

Točkica37
    17. Kolovoz 2019. 12:06

Je mislim da je tu mac.meni je na taj rez htjela dati inzulin. Ja se borim jos sa smisljanjem prehrane...zapravo .i ne pase mi uopce taj tip prehrane... sto bih mogla doruckovat a da nije kruh? Nesto bih sa mlijekom?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    17. Kolovoz 2019. 12:20

🙄🤪🤯 Ok... Nema vise ovakvih ekzibicija za marendu - krumpirusa, kroasan, sok... Bilo drustvo i bas pretjerala zato sam i isla odmah doma da mjerim jer lose bas lose mi palo sve to na zeludac. 
    Joj sa mlijekom? 🤔🤔🤔🤔🤔 Zobena jel volis? Ja bas i ne recimo, al prodje ponekad. Kupila sam si i integralne kekse i meni recimo ne dizu secer ni kad pojedem 6 keksa, a to mi za dorucak dovoljno uz mlijeko. Ne znam kako tebi se giba secer nakon keksica. 

luce35
    17. Kolovoz 2019. 12:22

Grizli visok secer, vrati se na rezim, nema druge.
    Tockice imas li tablicu zamjenski UH pa da kombiniras tipa palentu i mlijeko ili neke krekere integralne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.