marinelammm ikk1109 - što bih ja trebala koristiti ili raditi u trudnoći tako da bi se ona iznijela dokraja?
Mene najviše muče te mučnine i što nemam apetita nikako, uvijek imam apetit za voće i te lagane stvari, ali recimo meso, krumpiri, pita, bilošto a da nije voće ili na žlicu NE MOGU.
Za pocetak biti smirena i ne biti pod stresom 🤗
Zdravo se hrani, nadi nesto sta ti pasee...ja u prvoj trudnoci nisam mogla meso jest, bas mi se gadilo...bebi nije nista falilo, dapace raso je malac i vise nego sto raste prosjecna beba. Izbaci alkohol, cigarete i sve stetne stvari.
E sad, ja sam imala zbog bakterije spontani u 18 tt pa ti mogu reci da nades kvalitetnog ginekologa kojem vjerujes jer je mene moj zeznuo. To je najbitnije, a onda ce te gin vodit kroz trudnocu. Svaka je individualna tako da ti nitko ne moze reci sta i kako da radis🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Pa najbitnije da uzmeš neke vitamine s folnom kiselinom. Jedi ono što možeš a da je zdravo. Ja isto skoro ništa nisam mogla. Meso ni sada ne mogu 😂 Povraćaš li?
Ne povraćam zasad! I nadam se da ne budem! Iako dok jedem nešto na silu imam osječaj kao da ću povratit… Ipak sam u petak naručena na pregled, pa ćemo onda sve vidjeti kako je i što treba☺
Sve nam javi 😊😊
Pozdrav svima☺️,
jutros sam Firstsign testom dobila sljedeće:https://postimg.cc/47skL3H4
Je li po Vama ovo pozitivno ili negativno? (trebam dobiti u petak). Unaprijed hvala na odgovoru. ☺️☺️
Stvarno svijetla crtica da li je ovo trudnoca ili trebam sacekati jos par dana mjesecnica dva dana kasni
Stvarno svijetla crtica da li je ovo trudnoca ili trebam sacekati jos par dana mjesecnica dva dana kasni
Ja ne vidim nikakvu sliku/link . Probaj opet stavit 🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Ovdje stavi sliku pa onda samo link kopiraj☺️
Ni ja ne vidim ništa..
https://imgbb.com/
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji