Cao :)
Prvi put pisem ovde 🙈
Radila sam test za trudnocu, odnosno 3 testa jer imam neke ‘simptome’ iako jos nije vreme za M 😂 sva tri testa imaju po dve crtice, ova druga jeste slabije vidljiva, ali se vidi, zanima me je li to moguce da se vidi pre ocekivane M? 😀
Ne znam da li su testovi ispravni ili ipak postoji neki problem sa njima 🥲
Ne mogu da ubacim slike…Hvala Vam! 🤗
sretnoooi javi!!
Niki - Kakvo je stanje kod tebe ?
Saljem ti svoju radost : https://ibb.co/bbVYZ9w
🤍😄
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Pozdrav drage žene, molim vas za savjet. Dakle, početkom 4mj imala sam spontani, bila je to rana trudnoca koja se završila u 7 tjednu. Početkom 5mj imala sam prvu normalnu menstruaciju, obavila preglede i rečeno mi je da je sve u redu i da ne moram čekati za iduću trudnicu. E sada, menstruacija bi po planu trebala doći za 4 dana, uradila sam test iako ni sama ne znam što, više onako slučajno i pojavila se skroz blijeda crtica. Sad me zanima da li je tko ima slična iskustva, postoji li mogućnost da test bude lažno pozitivan ako je nešto hCG ostalo i može li ostati od spontanog? Totalno sam zbunjena, na prvu trudnoću smo čekali godinu i pol i sad da se tek tako dogodi, ne vjerujem
Cao devojke evo me opet ja 🙈
27. I 28. Čak 3 pozitivna testa, jutrosnji test-negativan 🥲
Tako da, pretpostavljam, vise srece sledeci mesec…
Lota- srećno! 💓Hmm, malo mi je nelogično, 3 pozitivna pa jedan negativan… jeli stigla M?
Nije stiglaa jos, iscekujemo ili jedno ili drugo 😂
U sredu idem na kontrolni pregled pa cemo videti sta ce biti 🙈
Iskreno, ja se jos uvek nadam jer imam 1000 simptoma, ako nije trudnoca onda nesto stvarno nije u redu sa mnom 🙄😂
Sortiraj odgovore
Najstariji