Druga jedva vidljiva crta na testu za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mikikiki996

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

Pozdrav djevojke, naime imala sam odnose svih 5 plodnih dana (osjetila sam ovulaciju tako da nema greške), nezaštićene ali ne s ciljem da ostanem trudna, prosto ne volimo zaštitu. Poslije toga mi je kasnilo 8 dana ali sam na kraju dobila, kako tako ali dobila. Posle sam ponovo imala nezaštićene odnose 3-3 dana prije ovulacije (računajući taj duži ciklus) a sad nakon 10 dana od tog odnosa ja imam neke grčeve u stomaku, mučninu (povracala sam ne tripujem je). I čisto iz nemira otišla sam sa uradim test koji je odmah u staru pokazao drugu liniju koja je zatim nestala ali se opet pojavila. Molim vas recite mi, vidite li je vi ili samo ja tripujem (trakicu sam izvadila iz kasetice jer sam mislila da je od plastike ispod sjenka). Link ću da ostavim 
    https://ibb.co/WfWgkwN

Rose.

Broj poruka: 1472

Prijavi adminu

Po meni je ovo pozitivno… ponovi svakako za dan-dva opet. 

💗💙💙

Martina2020

Broj poruka: 170

Prijavi adminu

Pozitivno, čestitam 🌸🌸🌸

• mikikiki996

Prijavi adminu

Rose 🌹

Po meni je ovo pozitivno… ponovi svakako za dan-dva opet.

Ponovit ću zasigurno, previše je rano jasno mi je, i iskreno očekivala sam potpuno bijeli test bez ičega, malo sam se šokirala. Nije kao da ne bih voljela da jesam samo nisam ovo očekivala i nisam mogla da vjerujem svojim očima šta vidim. 

• mikikiki996

Prijavi adminu

Martina2020

Pozitivno, čestitam 🌸🌸🌸

Ja sam idalje u šoku i nevjerici, hvala ❤️❤️❤️

• marinelammm

Broj poruka: 107

Prijavi adminu

Draga, 
    Čestitam od srca ☺️
    Ja sam isto studentica i saznala sam da sam trudna prije 2 mjeseca, također neplanirano, tako da te u potpunosti shvaćam. Također sam imala policističnne jajnike a sve se riješilo zdravijim načinom života. Jedini simptom kad mi je izostala menstruacija su bolne grudi i grčenje maternice.  Ako je okus na testu sigurno je plus. Smatram da ti pregled nije kasno, ja sam išla u 8.tjednu trudnoće, kad ti tek izostane menstruacija skoro ništa se ne vidi na ultrazvuku a srce još ne kuca pa svakako opet moraš na pregled za par tjedana. Zato strpi se još malo. 

• marinelammm

Prijavi adminu

Što se tiče savjeta ginekolog mi je rekao da možda ne bi bilo dobro voziti bicikl zbog grčenja mišića. Jedi što zdravije i obavezno kupi folnu kiselinu koja je jako važna u prvom tromjesečju trudnoće. Šetaj kad padne sunce, u moru se kupaj ako si u mogućnosti. Što manje se nerviraj. Eto ako trebaš bilo kakav savjet još javi se. ☺️☺️☺️

kk1109

Broj poruka: 475

Prijavi adminu

mikikiki996

Pozdrav djevojke, naime imala sam odnose svih 5 plodnih dana (osjetila sam ovulaciju tako da nema greške), nezaštićene ali ne s ciljem da ostanem trudna, prosto ne volimo zaštitu. Poslije toga mi je kasnilo 8 dana ali sam na kraju dobila, kako tako ali dobila. Posle sam ponovo imala nezaštićene odnose 3-3 dana prije ovulacije (računajući taj duži ciklus) a sad nakon 10 dana od tog odnosa ja imam neke grčeve u stomaku, mučninu (povracala sam ne tripujem je). I čisto iz nemira otišla sam sa uradim test koji je odmah u staru pokazao drugu liniju koja je zatim nestala ali se opet pojavila. Molim vas recite mi, vidite li je vi ili samo ja tripujem (trakicu sam izvadila iz kasetice jer sam mislila da je od plastike ispod sjenka). Link ću da ostavim
    https://ibb.co/WfWgkwN

Cestitaaaam 🥰🥰🥰

Stuuuuudenticaaaaa

Pozdrav svima..Ja imam PCOS i hormoni su mi blago rečeno u disbalansu i 3 ginekologa su mi rekli da ne mogu biti trudna, barem ne sad, nego tek dok iskontroliram hormone a to može potrajati, isto tako i da nemam ovulacije. 19.05.'22. mi je bila zadnja M. Kod ginekologice sam bila 23.5.'22. i rekla je da imam jako puno folikula po jajnicima i da mi se ovulacija nije dogodila i da vjerojatno i neće. Međutim ja ni dan danas nisam dobila M.
    Testirala sam se i POZITIVNA SAM! Test je odmah pokazao jasan vidljivi plusić!
    Trenutno sam zbunjena, tužna i vesela. Ugl.miješaju mi se osjećaji..kao kako ću to uspijeti uz fakultet, još ne radim, kako ću djetetu sve pružiti što treba i hrpu pitanja?! Da, sa sigurnošću ću znati kod ginekologice, ali naručila me tek za 3 tj., ne znam da li je normalno da toliko čekam da mi potvrdi trudnoću, s obzirom na moju povijest s jajnicima?Od simptoma koje sam imala sam mislila da je zbog vrućinaNemam apetita baš, meso mogu jesti u vrlo maloj količini, onda mi se poslije počinje "gaditi", osjećam slabost, slabi grčevi i napuhnute grudi i eto sada su krenule jake glavobolje. Iako nisam spreman za dijete(realno nitko nije) nadam se da će sve biti u redu dokraja trudnoće i da neće biti nikakve komplikacije!Ps. može li bilokakvi savjeti u vezi same trudnoće? Jer dečko i ja ne planiramo nikome reći barem do 4.mjeseca trudnoće. Pa ću biti skroz sama u tome te mjesece.. Na što pripaziti, što ne smije biti u trudnoći itd? Ako Vam se da☺

Cestitaaaam 🥰🥰🥰
    Ako ti je ista lakse i ja sam studentica. Ne pislozi se uvijek kako planiras al ne brini. Uspjet ces ti too🤗🤗

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• marinelammm

Prijavi adminu

Pa najbitnije da uzmeš neke vitamine s folnom kiselinom. Jedi ono što možeš a da je zdravo. Ja isto skoro ništa nisam mogla. Meso ni sada ne mogu 😂 Povraćaš li? 

• marinelammm

Prijavi adminu

mikikiki996

Martina2020

Pozitivno, čestitam 🌸🌸🌸
    Ja sam idalje u šoku i nevjerici, hvala ❤️❤️❤️

Čini se i meni pozitivno. Čestitke ❤️ javi rezultat za par dana 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.