Sada vidim tek da je Uma napisala da joj kasni 2 dana.. sad sam se zbunila😂
Kasni 2 dana ili je danas 7dpo?
Jer ako kasni 2 dana, onda je moguće da je crtica prava haha 😂Sta, sta? Ja sam skuzila da je 7dpo… ako kasni 2 dana opet ne valja, slaba linija 😂Ne znam, totalno sam zbunjena 😂
Pogledaj na stranici prije, koliko vidim cura je napisala da kasni 2 dana..pa sad nezz više haha
Uglavnom želimo sreću i kad se ponovi test, svima će nam biti jasnije 😂 Javi ponovljeni test!A vidim i na drugoj temi napisala da je radila jos jedan test a on negativan… ovo je evaporacijska, a sta ce dalje ispasti valjda ce javiti😜Bome ja sam.sad zbunjena…jel 7 dpo ili cca 12ti ako joj menga treba kroz 2 dana?
Ne znam, meni se ovo i dalje cini malcice predebela za evaporacijsku i cini mi se da bi ovo mogo bit onaj CB 6 dana prije kojem je osjetlhivost od 10.
Iskreno nemam iskustva s evap crtama, il je bio bijeli ili je bila crtica 😅
Al svakako ce bit pametnija ako ponovi neki s crvenin crticama ili digitalac 🤷♀️Clear Blue 6 dana ranije ima samo dvije crte okomite, ovaj je sa plusicem on je 25 . I mene je trznula debljina crte , ali sa CB je sve moguce 😂
Bomeee da, ja zabrijala jer sam oba bila radila ovaj ciklus hahahah
Ajde ko ce ga znaat, stroljen spasen rekli bi :)
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Saznala sam da sam trudna i samo bih htjela skrenuti pažnju kako vrlo svijetla crtica znači puno ☺️
Ovo je test 10, 11 i 12 DPO https://ibb.co/hH25Qxz
12DPO isti dan vađena beta iz krvi, rezultat čak 104, koji se očekuje na dan ili poslije izostale mjesečnice 😄
Nije mi jasno kako nije tamnija crta, netko bi rekao čak negativno, ali valjda neke žene imaju slabije izlučivanje hcg-a u urinu.
6+0 srce kuca ❤️
Saznala sam da sam trudna i samo bih htjela skrenuti pažnju kako vrlo svijetla crtica znači puno ☺️
Ovo je test 10, 11 i 12 DPOhttps://ibb.co/hH25Qxz
12DPO isti dan vađena beta iz krvi, rezultat čak 104, koji se očekuje na dan ili poslije izostale mjesečnice 😄
Nije mi jasno kako nije tamnija crta, netko bi rekao čak negativno, ali valjda neke žene imaju slabije izlučivanje hcg-a u urinu.
Čestitke ❤🤩 hvala na podijeljenom iskustvu..
Ja sam na stimulaciji ovulacije letrozolom i doktor mi je rekao da kod mene očekuje jako slabu crticu jer su mi hormoni oduvijek u dizbalansu. Tako da, vjerujem da je moguće da kod nekoga ide jako sporo i slabo( što se tiče testova).
Sve najljepše u trudnoći 😁
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Nije mi jasno kako nije tamnija crta, netko bi rekao čak negativno, ali valjda neke žene imaju slabije izlučivanje hcg-a u urinu.Čestitke ❤🤩 hvala na podijeljenom iskustvu..
Ja sam na stimulaciji ovulacije letrozolom i doktor mi je rekao da kod mene očekuje jako slabu crticu jer su mi hormoni oduvijek u dizbalansu. Tako da, vjerujem da je moguće da kod nekoga ide jako sporo i slabo( što se tiče testova).
Hvala puno 🥰🥰
S obzirom koliko je svijetla crtica, mislila sam da će beta biti negativna ili vrlo mala, granična. Čak mi se 12dpo test činio svijetliji nego 11, ali mi je i urin izgledao svijetlije.
Interesantno je da mi je pri vađenju krvi čim je sestra stavila iglu izletio van hrpa krvi po njoj 😱 pitala me da li mi je jako visok tlak, kažem vrlo je nizak stalno. Kaže da je to od visokog tlaka ili fluktacije tlaka. Nikad mi se to nije desilo, očito je bio znak da krv pumpa kao luda.
Samo se nadam da će se mrvica zadržati jer je ovo dobra brojka ❤️
Tako da je moj savjet da bolje izvaditi betu, prije se vidi očito i sigurnija je nego testići. Više ih ne budem piškila.
Sretno i tebi, da ti se brzo ostvari željica❤️
6+0 srce kuca ❤️
Nije mi jasno kako nije tamnija crta, netko bi rekao čak negativno, ali valjda neke žene imaju slabije izlučivanje hcg-a u urinu.Čestitke ❤🤩 hvala na podijeljenom iskustvu..
Napisala sam cijeli post i obrisao se. 🙈
Hvala puno 🥰 ja sam odlučila da više neću piškiti na testove, bar kod mene nisu neki jaki pokazatelj trudnoće.
Interesantno je da pri vađenju krvi, čim je stavila iglu momentalno je krv izletila po ambulanti. Pitala me da li imam jako visok tlak, a imam strašno nizak, očito već krv pumpa kao luda 😄
Nadam se da ce se mrvica zadržati, dobra je beta, sutra bih trebala ponoviti. Bojim se biokemijske jer imam još 2 dana do menstruacije ali se nadam da sa već ovako visokom betom je to isključeno.
Želim ti da što prije dobiš svoju pozitivnu crticu i betu ❤️
6+0 srce kuca ❤️
Sve najljepše u trudnoći 😁Napisala sam cijeli post i obrisao se. 🙈
Hvala puno 🥰 ja sam odlučila da više neću piškiti na testove, bar kod mene nisu neki jaki pokazatelj trudnoće.
Interesantno je da pri vađenju krvi, čim je stavila iglu momentalno je krv izletila po ambulanti. Pitala me da li imam jako visok tlak, a imam strašno nizak, očito već krv pumpa kao luda 😄
Nadam se da ce se mrvica zadržati, dobra je beta, sutra bih trebala ponoviti. Bojim se biokemijske jer imam još 2 dana do menstruacije ali se nadam da sa već ovako visokom betom je to isključeno.
Želim ti da što prije dobiš svoju pozitivnu crticu i betu ❤️
Da, baš zanimljivo.. Eto vidiš, tad si otkrila možda još jedan simptom 😂
U svakom slučaju beta je najsigurnija.
Nemoj se bojati, opusti se, uživaj.. po meni, beta je dosta visoka i ovo bi trebalo biti to! Mislim da bi kod biokemijske beta bila niža na 12dpo..
U svakom slučaju, javi povratnu info kada ponovis betu..
Hvala puno 🥰
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Drago mi je čut da je beta super jer sam to na svoju ruku radila pa nemam povratnu info od ginekologa, svakako je na godišnjem.
Inače mi je nedavno otkrivena srcolika maternica, septum ali nije veliki, taman je na granici. Rečeno mi je da ukoliko dođe do spontanog tek onda se ide na histeroskopiju.
Tako da se sada nekako već sad štedim fizički i psihički, ne znam da li kod takve maternice već u startu treba za svaki slučaj uzimati progesteron ili ako bude problema. Negdje sam pročitala da to daju odmah. 🤔
Svakako me zamjena naručila dosta rano na pregled, u 5.-om tjednu, kad sam joj napomenula to anomaliju pa ću valjda više saznati.
Hvala na podršci žene!🥰
6+0 srce kuca ❤️
Pozdrav žene,
Radila sam ujutro test clear blue (koji pokazuje i do 6 dana prije očekivane menstruacije rezultat) i pokazala mi se nekako i sjena druge, jedva vidljive ali horozontalne a ne vertikalne linije. Danas mi je 8 dan nakon FET-a i vrlo je rezultat zbunjujuć ali ću ponoviti test za koji dan ako menga ne dodje. Sto vi mislite o testu, dal je netko imao slično iskustvo? Hvala🫣
https://i.postimg.cc/wTP97qhb/7-A6-FDCB9-3723-4-C58-82-DA-F11660-FD04-BB.jpg
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
2 su vracene - Beta - ništa
04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
Pozdrav žene,
Radila sam ujutro test clear blue (koji pokazuje i do 6 dana prije očekivane menstruacije rezultat) i pokazala mi se nekako i sjena druge, jedva vidljive ali horozontalne a ne vertikalne linije. Danas mi je 8 dan nakon FET-a i vrlo je rezultat zbunjujuć ali ću ponoviti test za koji dan ako menga ne dodje. Sto vi mislite o testu, dal je netko imao slično iskustvo? Hvala🫣
https://i.postimg.cc/wTP97qhb/7-A6-FDCB9-3723-4-C58-82-DA-F11660-FD04-BB.jpg
Ja bi ga na tvom mjestu definitivno ponovila. Stvarno se jos nisam s ovakvim testom susrela 🤷♀️
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji