Hvala ti dragaa sto si brza☺️☺️☺️ trudnoca nije nezeljna ne daj Boze, al je svakako neplanirana haha. Tj dragi i ja vec pola godine pricamo o tome ali nismo nista konkretno. Sretna sam :)) mada sam vidjela kod ostalih kako je ova kontrolna crta s druge strane u mene kao da je obrnutno pa sam zato pitala 😂
ZM: 15.03.2022
TERMIN:20.12.2022
Cekamo malog Stipu 💙
🤰🏻❤️
Utjesila si me svakako haha. Napomenula si mi da si koristila test gdje se nakapa 3 kapi urina.. Na upustvim za moj test to ne pise, samo pise da ne uronim iznad linije max, i da pripremim posudu urina da bude cista. Da li ima veze koliko je urina bilo?
Kazem ti, stvarno nemam iskustva s ovim mozda su mi glupa pitanja haha
ZM: 15.03.2022
TERMIN:20.12.2022
Cekamo malog Stipu 💙
🤰🏻❤️
Ovako?https://ibb.co/S38qndM
Pa malo je test razliven i ja bih ponovila test, ako imas drugi ponovi (samo nemoj clearblue uzasan je) . Ono djeluje da ima crtica, ali bas je cudan test. Moguce da je trudnoca, ali da jednostavno test ima gresku.
Koji je najbolji da uzmem? I da li da prvo cekam da vidim za menstruaciju da li cu dobiti pa 10 dana posle toga ili kako ide? Hvala puno na odgovoru ♡♡
Ovako?https://ibb.co/S38qndM
Pa malo je test razliven i ja bih ponovila test, ako imas drugi ponovi (samo nemoj clearblue uzasan je) . Ono djeluje da ima crtica, ali bas je cudan test. Moguce da je trudnoca, ali da jednostavno test ima gresku.Koji je najbolji da uzmem? I da li da prvo cekam da vidim za menstruaciju da li cu dobiti pa 10 dana posle toga ili kako ide? Hvala puno na odgovoru ♡♡
Koji god kupis da uradis ako si kasni menstruacija , pokazat ce ti ima li trudnoce ili ne. Ako ces da radis prije ocekivane menstruacije, onda mozes tek nesto znati 2-3 dana prije dana kad trebas dobiti, tu preporucujem Gragivnost Ultra , Pregny, First response...na nasem trzistu ces najprije naci Gravignost Ultra...mada je meni u drugoj trudnoci Clearablue digitalac bio pozitivan a Ultra nista....
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji