Pozdrav drage zene :)
Evo ja sam nova ovdje i nova u svijetu trudnoce pa bi imala pitanje za vas 😄
Naime.. zadnja menstr mi je bila od 21.2.-26.2. Svaki mj je redovita dobijem ju 28-30dan. Ovaj mjesec od 5.3.-8.3. sam imala blaaago krvarenje roskaste boje ili smeckaste, trajalo je eto ta 4 dana i prestalo.(sumnjala sam na implantacijsko) Trebam dobiti menstr 19.3., ali sam jucer i danas napravila testove. Napravila sam ih po pravilu i evo sto je na njima, a recite mi molim vas kakvo je vase misljenje o ovome. Ima li tu crtica ili nema, postoji li mogucnost da sam trudna ili ipak ne? Unaprijed hvala svima na odgovorima ☺️
ja bih po svom iskustvu rekla da su to pozitivni testovi... :-)
čim ima bilo kakva crta to je pozitivan test
ali lijepo otrči u Breyer i izvadi Betu... i onda možeš slaviti sa sigurnošću. Ponovi betu za 2 dana i ako se i lijepo dupla onda u miru i sreći čekaš prvi pregled koji će ti vjerojatno biti tek za 2- 3 tjedna.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Pozdrav zene, hajde da podelim i ja moje iskustvo. Uradila sam razlicite brze testove (trakice, kartice) i svuda je jedva vidljiva linija. Ciklus je kasnio 4 dana, grudi su mi jako osetljive i jos uvek su. U medjuvremenu u tragovima je krenula “krv” braonkaste boje i to vec traje 9 dana (kolicinski je nekad vise nekad manje) ali jos ne staje. Inace meni toliko traju i menstruacije. Cekam da stane pa da idem kod ginekologa, ali ovo traje. Ne znam sta da mislim. -.- Da li je neko imao takvo iskustvo i da li postoji mogucnost da sam trudna?
Pozdrav svima. Pokusavam da ostanem u drugom stanju 4-5 meseci. Uvek sam radila test i bilo je jasno negativno, medjutim danas se desilo nesto sto me je jako zbunilo. Naime, nisam bacala testove, vec sam ih cuvala. Uradila sam test kada mi je kasnilo jedan dan, odnosno prekjuce, i bio je negativan. Medjutim, danas vidim da se pojavila i druga crtica na tom testu, odnosno tako mi deluje, doduse dosta je razliveno. Znam da je test nevazeci posle 10 minuta, medjutim dalo mi je nadu, pa sam pogledala ostale stare testove iz prethodnih ciklusa, i nigde se nije pojavila jos jedna crtica osim na tom, pa sam odlucila da danas odradim jos jedan, sada mi kasni 3 dana. Kada sam uradila delovalo mi je na prvi pogled da je negativan, medjutim deluje mi kao da se pojavilo nesto na mestu gde bi trebalo da bude crtica, drugacije boje, doduse dosta dosta bledo u roku od 5-10 minuta. Posavetovala sam se sa par drugarica, neke su rekle da primecuju, dok su druge rekle da ne vide nista. Mozda je to plod moje maste, ali me zanima vase misljenje. Samo da napomenem, ciklusi mi nisu redovni, desavalo se da mi kasni i do 20 dana, doduse retko, ali u poslednje vreme dobijala sam na 29 dana, i jos da napomenem da nisam koristila prvi jutarnji urin, ni danas, ni prekjuce. Ostavicu slike oba testa. Ubija me iscekivanje i nadam se da cete mi odgovoriti, hvala unapred!
https://ibb.co/DKQzXkB
https://ibb.co/n0BP35s
Sortiraj odgovore
Najstariji