Dječji nestašluci

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Kakve nestašluke radi vaše dijete? Dva odgovora na ovo pitanje koja nam ostavite u raspravi ispod članka od četvrtka 20. ožujka do srijede 26. ožujka u 11 sati nagradit ćemo našom knjigom tjedna 'Što očekivati u drugoj i trećoj godini [mondo.hr]' u izdanju VBZ-a.
    https://klokanica.24sata.hr/jaslicka-dob/razvoj-u-2-i-3-godini/sto-napraviti-kada-dijete-sara-po-zidu-1309 [klokanica.24sata.hr]

  • Avatar majčika

    majčika

    Broj poruka: 63

    Prijavi adminu

    Evo jučer nas je iznenadio,umjesto crtanja po bojanci iscrtao je po kauču …ili nedavno 100kom slamki je bacio u wc,na svu sreću voda ih nije povukla..i tako ..:)

  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    obavezno iz parka ili šetnje dolazimo punih džepova kamenčića, ne znam nekada ni kada ih uspije toliko natrpati u jaknu, hlače … di sve stigne.. poslije ih je naravno puna kuća pa neke super primjerke nalazimo ubačene iza ladice, iza kreveta među knjigama eto tako opere se pokoji sa rubljem…

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Mene je skoro infarkt lupio prije nekih mjesec dana, dobila je novu bojanku (koja je imala i nekih 100 naljepnica) i veli da ide bojati u sobu. Bila je tiho neko vrijeme, pa mi je kliknulo da nešto radi… U glavnom, sve naljepnice je poljepila po ormaru, dovukla je i stolac, da joj sve stanu :D Onda nije bilo mjesta pa ih je nekoliko i na zidu završilo…. Jednom je išla crtat po ormaru :D Njoj je ormar zanimljiviji od zida očito :D Al zna da po zidu nesmije, ovo sam joj pustila da ostavi naljepnice, jer tak nema niš od skidanja jer bude užasno izgledalo. A šetnje i kamenje… To treba dobro ispraznit džepove prije pranja jer je uvijek neko kamenje u nutra. Jednom sam ostavila svoju kozmetičku torbicu na stolu, a prije me je gledala kako se šminkam, pa je odlučila i ona malo trepavice namazat :D Jednom je našla kremu i sva se namazala i sebe i torbu i krevet. Da samo spomenem da je to bio Sudocrem…. :D

  • Avatar Silvija123

    Silvija123

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    Moj bebac ne sara po zidovima jer je jos uvijek u fazi saranja po unutrasnjosti maminog trbuha…ali imam jednu lijepu isaranu uspomenu na svog necaka Marka…Svaki put kad klinci dodju mojima u goste njihov raj je moja soba jer “teta je dobra i dopusta sve”.Tako sam jednog dana pustila Marka da sara po zidu jer je zid ionako bio pun njihovih crteza.Ljepo se zabavio sarajuc s pastelama i crtajuc poput svjetskog umjetnika..otisla sam u boravak popricat sa sekama i tako smo,zenske ko zenske,kokodakale pola sata…I  onda ja krenem u sobu vidjet jel se moj necak umorio a ono unutra cijela reklama za Thompsona.Naime mali se zove Marko,Marko Perkovic…i preko cijelog zida je ispisao MAJKO PEJKOVIC TOPCON…ali ne s pastelama…nego sa crnom farbom i debelom cetkom s kojom je dida netom prije farbao ogradu….I tako je zid moje sobe postao mjesto za oglasavanje a on..on se sav sretan smjesio misleci da je napravio remek djelo.Potapsala sam ga i rekla mu bravo…jer ja sam mu dopustila da sara…a on je bio premali da sam shvati do koje granice smije ici…..No bilo je u tome nesto dobro..bar sam konacno okrecila sobu…  :)

  • kristl

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    imam dečka od 5 godina i očaran je dinosaurima i arheolozima….i tako se uživi u cijelu priču o istraživanju i dinosaurima da kopa gdje stigne u potrazi za kostima od dinosaura.Ovih dana kako je lijepo vani igra se on kraj kuće u pijesku i zove mene da vidim koliku je kost od T-rexa pronašao, a kad sam došla imala sam šta i vidjeti.Kraj pjeska je iskopao rupu  duboku tak kad on stane u nju u rupi je do guze i u rukama drži veliku kost (tipa gov.potkoljenice) -naravno ne od dinosaura, nego je uzeo kost koju je naš pas zakopao kraj svoje kućice,a i tu je malac iskopao rupu da bi pronašao kost jer je vidio kad je pas tu “spremio”.a ovu veeeliku rupu je iskopao samo da ja povjerujem kak je to stvarno on iskopao kostur od dinosaura…….

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Moj je evo bas prolio posudicu s vodom koja stoji na radijatoru sebi po glavi! Umire od smjeha i vice: Pupa! Pupa! (u  prijevodu: Kupa!) I naravno da je to napravio kada sam ga skroz bila spremila da idemo van, pa smo morali sve ispocetka.
    Jednom je dohvati Becutan kremu (onu veliku od 200 ml) i namazo se po kosi , licu, rukama, nogama, ma ne znam gdje nije. Pola tog pakiranja je natrackao na sebe.
    Isto tako zna da se televizor ne smije dirati, ali kada vidi neku tetu na tv-u mora ju doc podragati :-)
    Ma mogla bi ovako u nedogled, a ima tek godinu dana… :-)

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Mama_Sonja

    Broj poruka: 37

    Prijavi adminu

    Naš stalno radi neke “spačke”. I zovemo ga nestašluk! Nedavno nam je napravio “doručak”. Bila je subota i frajer se nečujno iskrao iz sobe (spava u velikom krevetu pa lako može sam sići). Inače nas probudi, a ovoga puta je samo nestao iz sobe. Kad je sve pripremio u dnevnom boravku (!) došao fino u sobu i povikao “dobo juto, budite se, spemio sam dojučak”. Muž mu još na to kaže "bravo, samo se ti igraj sad ćemo se mi ustati" . Ali sin je bio uporan pa ponovi još nekoliko puta istim riječima. Ustali se mi i imali smo što vidjeti! U dnevnom boravku na stolu tavica, a u tavici dva jaja, ljuske od jaja i u tavi i na tepihu i po stolu! Ajme! A pored hladnjaka u kuhinji stolica! Frajer se popeo i uzeo dva jaja iz hladnjaka, stavio tavicu na mali stolić i glumio kuhara!
    Krasan početak vikenda, zar ne?

    Happy mama puta dva <3

  • bbi

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Dodo će sad navršiti 2 godine. Najstrašnija stvar koju je napravio, sva sreća bez posljedica, je kad je pokušao sjesti u ormar (ormarčinu) za cipele i prevrnuo ga na sebe ( sad je pričvrščen za zid). Ostala veselja su uglavnom umjetničke prirode, od par  vrlo uspješnih pokušaja oslikavanja zidova pastelama, ruževima, olovkama za oči ( stalno peremo), do razmazivanja kalodonta i kojekakvih krema po cijeloj kući…čim je skužio da se može popesti na npr. usisavač i dohvatiti željenu stvar. O vađenju namirnica iz frižidera i izgledu kuhinje nakon toga neću ni pričati, još mi se plaće kad se sjetim… B-)

  • vandax

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Sinčić od 2 godine je jako znatiželjan i dok sam mu ujutro pripremala doručak on je veselo skakutao oko mene. Mutila sam jaja da mu spoham kruh i odložila tanjur na šank dok pripremim ostalo i odjednom su se ta jaja zajedno s tanjurom našli njemu na glavi, a ja sam mislila kako je na šanku sve sigurno jer on još ne može dosegnuti. E onda je bilo lijepo rano jutarnje tuširanje i čišćenje jaja koje se razlilo po tepihu, pločicama i šanku i bilo je baš divno nedjeljno jutro. Ali moram reći da je moj mališan radi toga bio jako, jako veseo jer se obožava kupati. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.