Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • emka
    26. Travanj 2018. 23:15

Hej, curke! :)
    Zadnju M sam imala 23.03., imali smo nezaštićene odnose u plodnim danima i dan prije očekivane M. Kasni mi 5 dana, inače je posljednja tri mjeseca ciklus bio točno 30 dana (ponekad je znalo biti 29-31). Napravila sam dvaput test (clearblue), prvi i peti dan kašnjenja, ali u popodnevnim satima i oba puta negativno :/ također, zadnjih dana imam povišenu temperaturu i laganu bol u dojkama. Ostalih simptoma nema. Zanima me je li netko imao sličnih iskustava i je li moguće da test nije najprecizniji? :D

Grizli
    27. Travanj 2018. 07:35

Pozdrav, probaj uzet neki drugi test npr geratherm ili gravidnost mini. Meni je zadnji put taj clearblue bio pokvaren kad sam ga kupila, a cula sam i od nekoliko cura da su s tim testovima imale problema. Ili odi vaditi beta hcg pa ces biti 100% sigurna. Povisena temp moze biti znak trudnoce, al mozda imas i neku upalu pa bolje da sto prije znas na cemu si. Posto ti kasni 5 dana tvoj gin.ce ti dat uputnicu sigurno. Sretno

petrapp2605
    27. Travanj 2018. 07:38

emka

Hej, curke! :)
    Zadnju M sam imala 23.03., imali smo nezaštićene odnose u plodnim danima i dan prije očekivane M. Kasni mi 5 dana, inače je posljednja tri mjeseca ciklus bio točno 30 dana (ponekad je znalo biti 29-31). Napravila sam dvaput test (clearblue), prvi i peti dan kašnjenja, ali u popodnevnim satima i oba puta negativno :/ također, zadnjih dana imam povišenu temperaturu i laganu bol u dojkama. Ostalih simptoma nema. Zanima me je li netko imao sličnih iskustava i je li moguće da test nije najprecizniji? :D

Ja sam isto koristila clearblue i pokazao je negativan rezultat, i onda nakon čekanja i čekanja, otišla sam kod gin koja mi je potvrdila trudnoću, nakon čega sam kupila geratherm test i clearblue čisto da vidim da li će sad rezultati biti pozitivni, gerathram je pokazivao plus, a clearblue ponovo minus. Tako da, ili promjeni test ili izvadi betu pa ćeš biti sigurna. Sretno 😉

• Enisa99
    09. Svibanj 2018. 17:46

Pozz kasni mi mjesecnica jos nisam uradila test jer me strah zadnju mjesecnicu sam imala 20.03.2018 dali mi mozete rec dali postoji mogucnost da sam trudna ili se radi o prehladi inace nikad mi nije kasnila uvjek sam na vrijeme dobijala hvala 

Eni.6
    09. Svibanj 2018. 17:51

Pa zasto ne uradis test ili odes na pregled? Niko ti ne moze dati odgovor ovako.Meni je poslednja bila 24.03 i evo vec sam uveliko u 7 tjednu.

To get the code: Tap and

barbiemama
    09. Svibanj 2018. 18:10

Enisa, napravi test. 

naravno da postoji mogućnost da si trudna ako si imala nezaštićeni seks u razdoblju prije te menge.

• Aki
    10. Svibanj 2018. 12:32

Pozdrav cure 😊
    Ovaj mjesec sam radila HSG, propuhivanje jajovoda. Ginekolog mi je tad rekao da će mi uskoro biti ovulacija i da možemo početi raditi na bebi. I radili smo. 
    (HSG  je prošao dobro, rekao mi je da je sve u redu i nisam imala skoro nikakvih bolova.)
    Moji ciklusi su uvijek oko 28,29, 30 dana (max 31).
    Danas mi je 33dc i menge nema (nemam nikakav osijecaj niti da cu je dobiti uskoro).  Nemam apsolutno nikakvih simptoma trudnoce.
    Jucer na 32dc sam radila test na jutarnju mokracu koji je ispao negativan.
    Zanima me sto mislite koje su mogućnosti da sam da sam trudna? 
    Ili mi menstruacija kasni zbog HSG-a? 
    Da li je ikome tko je radio HSG menga kasnila, a da nije bio trudan?
    Unaprijed vam hvala 😊

barbiemama
    10. Svibanj 2018. 12:48

moguće je da si trudna. baš sam na nekoj temi pričala kako je moja frendica napravila test 3. dan kašnjenja menge i bio je lažno negativan jer je 5 dana nakon drugi test pokazao plus. 

ima nade dok menga ne dođe. ponovi za par dana ako ne dođe do tada :)

• Aki
    10. Svibanj 2018. 12:56

Nadam se.
     Jer vec se ne stitimo vec vise od 3 godine i nista. Poceli smo misliti da nesto nije u redu i zato sam isla na HSG i gledanje folikula i sve je ispalo ok. Provjerili smo i njega i ispalo je da je sve ok. 

Bulbi91
    10. Svibanj 2018. 12:57

Mozda da za par dana ponovis test ili da vadis betu...
    Meni je proslo ljeto radjen HSC(operativna histeroskopija) nakon spontanog i tad mi je mng dosla tek mjesec dana nakon zahvata...al kod tebe je radjen radjem obican HSC u drugacijim uvijetima tako da moj slucaj nije bas mjerodavan... Sretno i neka bude ono sto si i sama zelis!😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.