Beta hCG 0- je li moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • otac
    21. Lipanj 2015. 12:25

Pozdrav
    zarućnica je zadnju mjesečnicu imala 08.05,ciklus joj je 28 dana. Pravila je par testova na trudnoću,ali oni su bili negtivni,potom je otišla ginekologu koji ju je poslao da napravi beta hcg test i napravila ga je prije 3 dana,on je 0.0.
    Sve pokazuje da nije trudna,ali ona jos nije dobila,uz to ima sve simptome trudnoće,mučnina,glavobolja,počela je puno jesti,učestalo mokrenje,oticanje nogu,osjetljive grudi i boja bradavica se promijenila. Sad mene zanima vaše mišljenje šta bi to moglo biti,trudnoća ili nešto drugo?
    Hvala

anita18
    22. Lipanj 2015. 11:39

Postoje i izuzetno rijetki slucajevi laznih trudnoca.Zena zbog prevelike zelje dozivljava simptome trudnoce.....zapravo mozak uvjeri tijelo da je trudno i tijelo se pocne ponasat u skladu sa tim.Izuzetno je rijedak slucaj,ali moguc.

Tyna24
    22. Lipanj 2015. 14:15

nije trudnoća sigurno... ako je beta 0...

• suzi78
    28. Veljača 2021. 13:38

Cao svima interesuje me dal neko znaci sta znaci Beta-HCG 8.3 ?

SAYURI
    28. Veljača 2021. 15:15

Vrlo rana trudnoca, vjerovatno jos nije ni vrijeme da dobije M, radite opet za dva dana, trebala bi se poduplati..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• suzi78
    28. Veljača 2021. 15:36

Ok hvala treba da dobijem za par dana a test mi je pokazao bledu bledu drugu crtu pa nznm sta da mislim

SAYURI
    28. Veljača 2021. 17:10

suzi78

Ok hvala treba da dobijem za par dana a test mi je pokazao bledu bledu drugu crtu pa nznm sta da mislim

Pa zato je niska beta i blijeda druga crta....samo je jos sve rano..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Dajanaaaa
    16. Lipanj 2021. 09:30

Pozdrav svima,beta mi je 5,šta to znači? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.