BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inesss
    13. Rujan 2022. 12:49

Lilala

Pozdrav, ja još uvijek nemam žgaravicu i nadam se da ni neću, imam jako dobar apetit ali osjecam da ne mogu jest toliko koliko prije jesam jer mi valjda stišću želudac pa manje stane i onda mi poslije jela bude teško i imam cijelo vrijeme osjećaj kao da sam se ne znam kako prejela i to traje satima. I onda samo nakon par sati rez i opet osjećaj velike gladi🙄
    Kod koga vodiš trudnoću, znas li već gdje ces ići roditi

Ja puno manje jedem odkad sam trudna,uopce apetita nemam privatno vodim trudnocu,rodit cu u bolnici u Splitu a sad nadam se da ce bit carski iako to nisam jos ni komentirala s ginekologom cula sam i da se vaginalno radja blizance da ne mora nista znacit.Koliko si ti trudna

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Lilala
    13. Rujan 2022. 13:07

19 tjedana, dvije cure čekam, jednojajcane. Znas li ti spol?

• inesss
    13. Rujan 2022. 13:16

Lilala

19 tjedana, dvije cure čekam, jednojajcane. Znas li ti spol?

Daaa ,cekaju me moji curica u decko.Ti si prirodno dosla do bebaca?

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Lilala
    13. Rujan 2022. 13:38

Bas lijepo 🥰. Jesam, ti?

• inesss
    13. Rujan 2022. 15:12

Lilala

Bas lijepo 🥰. Jesam, ti?

Ja sam ivf- om❤️❤️❤️❤️❤️❤️glavno da bebe dodju nije bitno kako

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• Manu7
    15. Rujan 2022. 20:10

Pozdrav drage trudnice, nova sam na forumu. Nosim jednojajcane blizance, 11 tjedana sam trudna. Na pregledu mi je doktor rekao da jedan zadržava tekućinu ispod kože, odnosno da je hidropičan. Kako je još sve prerano za sigurnu dijagnozu, a ja nestrupljiva, zanima me da li ste se sreli možda s ovim problemom? Hvala ❤️

• ribic
    16. Rujan 2022. 10:42

Manu7

Pozdrav drage trudnice, nova sam na forumu. Nosim jednojajcane blizance, 11 tjedana sam trudna. Na pregledu mi je doktor rekao da jedan zadržava tekućinu ispod kože, odnosno da je hidropičan. Kako je još sve prerano za sigurnu dijagnozu, a ja nestrupljiva, zanima me da li ste se sreli možda s ovim problemom? Hvala ❤️

Ja iskreno nisam cula za to pa ti ne mogu pomoci. 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Manu7
    16. Rujan 2022. 14:16

ribic

Manu7

Ja iskreno nisam cula za to pa ti ne mogu pomoci.

Hvala. Baš ništa ne nalazim za ovaj moj problem, niti sam vidila da se netko susreo s njim. Nadam se da onda nije ništa ozbiljno 🙏🏻

• Monolena
    25. Rujan 2022. 11:55

Lijep pozdrav svim budućim mamama blizanaca! Evo da se i ja pridružim ovoj grupi. Trudna sam 13 tjedana, nosim dječaka i djevojčicu, Panorama je pokazala nizak rizik za sve trisomije. Prvih 8 tjedana su obiljezila krvarenja i hematom, al sad su nestali, i užasne mučnine s puno povraćanja, ali eto i to ide na bolje.

Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
    Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
    2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
    Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨‍👩‍👧‍👦

• Pupica34
    25. Rujan 2022. 12:27

Pozdrav dragim mamama budućih twinsa 🥰🥰
    Evo da se i ja pridružim, nakon što sam pročitala podosta postova unatrag. Moram reći da mi je žao što ste zgibale na whatsapp, pošto ste iza sebe ostavile mnogo dobrih savjeta, a ovako više grupa nije aktivna 😥 
    Nažalost, meni bi bilo previše sudjelovati u takvom načinu komuniciranja, stoga se nadam da ćete se javljati i tu.
    Od sutra sam 14tt, bebice su nešto naprednije za tjedan dana, stigla je panorama te očekujemo curicu i dečkića 💜💙
    Od 6tt patim od trudničke hiperemeze 😥😓 bila na hitnoj preko 6x, hospitalizirana 2x i tako...trenutno sam mrvu bolje, ali to zna bit trenutno stanje (iako se nadam 🤞). 
    Sve vas puno pozdravljam 🌷
    ...btw uskoro ću imati koje pitanje u vezi savjeta za kolica. Zasad toliko od mene.

TP 27.3.2023.
    Panorama 👍 Stižu dečko i curica 💙💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.