Mozete stavit tu u potpis broj (jer to mozete editirat i zbrisat) pa vas ubacimo 😀
Ili opcenito u post ostavite broj.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
ribic aj me ubaci da mogu zbrisat broj
Doda al mi ne pokazuje da imas whatsapp. Jel ti doslo kaj?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Dodala*
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Jutro curke kako ste,ne bih stavljala ovdje broj mobitela vec jednom jesam vjerujte ima svega na ovom forumu pa ipak necu.Evo ja cekam petak i svoj pregled inace su svaka 4 tjedna ,a od sada svaka 3tjedna jedva cekam.Kako se bi osjećate mozete li sve.Ja sam dobila tablete na recept za zgaravicu i napokon mogu funkcionirati bez povracanja cijeli dan
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Jutro curke kako ste,ne bih stavljala ovdje broj mobitela vec jednom jesam vjerujte ima svega na ovom forumu pa ipak necu.Evo ja cekam petak i svoj pregled inace su svaka 4 tjedna ,a od sada svaka 3tjedna jedva cekam.Kako se bi osjećate mozete li sve.Ja sam dobila tablete na recept za zgaravicu i napokon mogu funkcionirati bez povracanja cijeli dan
Sve pet, kako god tebi draze, sve razumijemo😀
Ja sam ti na svaka 3 tjedna od 12tt. Sad cemo vidjeti kada ce na cesce preci. Ja sam ti ok - naravno teze pokretna 😂 Tipa obrijat noge mi znanstvena fantastika i traje sto godina😂
Ujutro poletna ko pticica, a navecer mi bas bude tesko. Jedino me to stalno piskenje bas zivcira, al jbg.
Zgaravicu ja imam skroz od pocetka. Uzela par puta medicinsku sodu. I kupila sam one rennie tablete kaj svi hvale ali to cuvam bas za krizu. Pokusavam izdrzat koliko ide bez icega…
Ovo mineralna, bademi, jogurt, mlijeko - nis mi nije pomoglo 😏
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Sve pet, kako god tebi draze, sve razumijemo😀
Ja sam ti na svaka 3 tjedna od 12tt. Sad cemo vidjeti kada ce na cesce preci. Ja sam ti ok - naravno teze pokretna 😂 Tipa obrijat noge mi znanstvena fantastika i traje sto godina😂
Ujutro poletna ko pticica, a navecer mi bas bude tesko. Jedino me to stalno piskenje bas zivcira, al jbg.
Zgaravicu ja imam skroz od pocetka. Uzela par puta medicinsku sodu. I kupila sam one rennie tablete kaj svi hvale ali to cuvam bas za krizu. Pokusavam izdrzat koliko ide bez icega…
Ovo mineralna, bademi, jogurt, mlijeko - nis mi nije pomoglo 😏
Ma Rennie mozes slobodno to je za trudnice,al meni to nista nije pomagalo pa sam dobila na recept Controloc hmm jedino to pomaze rekli su da smijem posto sam pet mjeseci trudna ,ne bi uzimala al je nemoguce vec mjesecima, jogurt ni slucajno povracanje cijeli dan od njega,bademi,mlijeko ,mineralna sve isprobano od svega povracanje
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Pozdrav, ja još uvijek nemam žgaravicu i nadam se da ni neću, imam jako dobar apetit ali osjecam da ne mogu jest toliko koliko prije jesam jer mi valjda stišću želudac pa manje stane i onda mi poslije jela bude teško i imam cijelo vrijeme osjećaj kao da sam se ne znam kako prejela i to traje satima. I onda samo nakon par sati rez i opet osjećaj velike gladi🙄
Kod koga vodiš trudnoću, znas li već gdje ces ići roditi?
Sortiraj odgovore
Najstariji