Ako dobro racunamIvananam je 29+4 danas. Isla sam vrtit unazad postove ono kad se javila.
Tako je, 29+4. Ja sam ok. I dalje "prištekana" na tokolizu. Guram dan po dan pa dokle izdržim. Bolnički dani užasnoooo sporo prolaze ali već sam se naviknula.
Ja se budim mokra vec neko vrijeme, valunzi, sve su to cari trudnoce, curke ja sam prestala piti magnezij, od njega imam proljev, a i ne znam koliko vise ima ucinka u ovim tjednima? Po noci kad mi se napuni mjehur zna me poceti zatezati dolje nisko trbuh da me bude strah da je krenulo.. moje bebice su bas aktivne i imaju snazne udarce, rade mi takve grbe po trbuhu… curke, ako ste za da napravimo grupu na wappu jer ce nam biti jednostavnije komunicirati?
Kolko ja znam, pred kraj trudnoće, niti ne preporučaju magnezij, radi tonusa misića maternice prilikom trudova, ili tak nekaj, al ti ideš na carski, pa ti svejedno. Ne znam za to zatezanje. Sad su to već visoki tjedni.
Za wapp...meni svejedno, ako vi želite, meni ok.
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Ako dobro racunamIvananam je 29+4 danas. Isla sam vrtit unazad postove ono kad se javila.
Tako je, 29+4. Ja sam ok. I dalje "prištekana" na tokolizu. Guram dan po dan pa dokle izdržim. Bolnički dani užasnoooo sporo prolaze ali već sam se naviknula.
🤞🤞da se barem izdrži još malo, svaki dan je bitan. Ali bude..
🥰🥰
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Magnezij ide do 35 tt i onda se ukida jer on “zatvara” pa otezava prirodni porod.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ivana Drzi se💪 vidis koliko si vec izgurala od onog dana kad su krenuli trudovi 💪
Curke, ima li negdje u rh ili slo kupiti baby monster, a da nije cutie cloud?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Meni piškenje po noći ovisi o vremenu i kako spavam jer smo u potkrovlju i nemamo klimu (mazohisti znam). Na proljeće stavljamo. Kad je noc svjezija spavam ko top, odem oko 5 tako isto na wc pa se oko 8,9 probudim a ako je vruće vrtim se non stop i po 2,3 puta isto idem na wc i isto nekad od cca 5 do 7 nema sna i onda muž ode na posao oko pola 7 pa mi valjda oslobodi svoj dio kisika pa opet zaspem
Ivana drzimo fige!
Drži se. Koliko vas ima u sobi? Kakve su ti cimerice?
Kako kratite dane?
IvanaDrzi se💪 vidis koliko si vec izgurala od onog dana kad su krenuli trudovi 💪
Curke, ima li negdje u rh ili slo kupiti baby monster, a da nije cutie cloud?
Imaš na https://kidsboxx.hr/, ali mislim da su oni samo online. Ja uzela polovna, i čine mi se ok.
Thanks kory ali mislila uzivo. Jer ove pojma nemaju u ducanu pa mi prvo krivu kosaru dale. Pa rekle da kosara ide na sportski dio (da se on nemre skinut) i tak 🤦♀️
Pa htjela s nekim strucnijim osobljem procitat o njima. Ovak nisam ni usla u pricu s njima za razliku izmedu easy twin i kuki (osim kilaze) jer pojma nemaju.
Koja su ti uzela? Easy twin? 3 ili 4 model? Ili kuki?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Thanks koryali mislila uzivo. Jer ove pojma nemaju u ducanu pa mi prvo krivu kosaru dale. Pa rekle da kosara ide na sportski dio (da se on nemre skinut) i tak 🤦♀️
Pa htjela s nekim strucnijim osobljem procitat o njima. Ovak nisam ni usla u pricu s njima za razliku izmedu easy twin i kuki (osim kilaze) jer pojma nemaju.
Koja su ti uzela? Easy twin? 3 ili 4 model? Ili kuki?
Uzela Kuki, tak da budu što lakša pa da mogu nekud i sama skočiti s njima ako ću htjeti. Baš je ta žena od koje sam uzela imala i easy i kuki, i rekla mi je da je brzo kupila kuki jer je htjela sama ic s djecom do bake pa da joj je bilo puno lakše utrpati sve u auto.
Easy su baš 3u1 kolica, a kuki kišobran.
Sortiraj odgovore
Najstariji