EnaEna, a carski je bio pod spinalnom ili općom anestezijom? Ne znam kakva je praksa, da li ih uopće daju kožu na kožu mami ako je carski u pitanju.
EnaEna, mislim da ćeš se preporoditi kad dođeš doma🥰
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Koga zanimaju bebeto42 (3u1) na brutalnoj akciji su na bazaru.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
https://bazzar.hr/p/32ANAJ-djecja-kolica-bebetto-for2-za-blizance-3u1-boja-04?utm_source=jeftinije&utm_medium=products&utm_campaign=jeftinije_products&utm_content=pp_1
Zaboravila staviti link 🤦♀️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Bok cure, sutra ulazim u 31. tjedan blizanačke trudnoće. Neki dan sam bila na pregledu i cerviks mi se smanjio na 18 mm- 3 tjedna prije je bio 33 mm. Ušće je T oblika. Dobila sam Utrogestan i doktor mi je rekao mirovanje, mirovanje, mirovanje, nije spominjao strogo mirovanje makar ja od tada ležim doma. Bila sam dosta aktivna do tada ako sam se taj dan dobro osjećala. 1 beba je 1580 g, a 2 beba je 1680 g. Jako sam se zabrinula zbog tog cerviksa, ima li netko od Vas da je izgurao do nekih sigurnih tjedana za porod te možete mi reći što točno podrazumijeva to mirovanje? Znači li to da mogu otići u trgovinu jer još nisam ništa za sebe kupila za bolnicu 🙈 i mogu li otići tu i tamo na kavu ili isključivo ležanje? Hvala na pomoći i sretno svima 🤗
Zg123 Ne znam ali ja bih na tvom mjestu lezala (strogo), redovne kontrole i pitala doktora za one injekcije za brzi razvoj bebinih pluca. Kad ti iduci pregled? A sto se tice kupovine - mozes sve online ili nekoga poslati da ti kupi.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Mislim, da se razumijemo, nemam pojma koliki tad treba bit cerviks ali radije bi puhalo na hladno i ful pazila…
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Idući pregled mi je 29.6. Naravno, pazim se ja i za krevet sam se zalijepila, al nekako se nadam da bi mi doktor da je jako kritično sam poslao u bolnicu.. Ne radim ništa, nego da vidim jel ima koja druga cura da joj je bilo tako i da je uspjela izgurati barem do 37 tjedna
zg123 ja. Naglo smanjen cerviks u 31.tjednu jer sam 2 tjedna prije porodiljnog išla svaki dan u firmu obučavati zamjenu 🙈 Isto sa 35 na 15mm čak. Bila sam tjedan dana na ležanju u bolnici i na injekcijama za pluća za svaki slučaj, nakon toga još 2 puta u bolnici reda radi na provjerama po tjedan dana. Izdržao cerviks do kraja, rodila u 38. tjednu inducirano, 37+4. Ležala sam zadnjih mjesec i pol i doma i u bolnici da smanjim pritisak na cerviks i sjedila samo na kratko na obiteljskim ručkovima za Božić i kad sam na Patologiji Trudnoće pila kavu s dragim ženicama s odjela 😅 Nemoj sad razmišljati o šopingu, imaš online šoping i muža, možda neće ništa biti, ali ne vrijedi riskirati kako i ribic kaže. U svakom slučaju super je da si doma, sad samo ispruži noge da se smanji pritisak na cerviks i mazi bebe. Kilaže su super za taj tjedan, tako i moji bili i na kraju rođeni sa 3 kg i 2,6 kg. Bit će to sve super, vidjet ćeš 👌🏻🤗
Drage trudnice, bacam oko tu i tamo i navijam za vas, pogotovo za MPO mamice koje znam s drugih tema. Veliki pozdrav svima!😚 Evo vam trenutna slika mojih piceka, prešli 7 kg😱, napunili 5 mjeseci🥰: https://ibb.co/rtV1Nbj
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤
Ajme Semi pa kako su bebaci vec tako veliki 😱😱😱😱 Kako vrijeme leti 😀 Kako si ti, kako se snalazis? Kaj bi nam preporucila za kupiti, a kaj rekla da je glupost? Kad ces imati vremena sibni par savjeta 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji