Pozdrav curke,
Već nekoliko mjeseci čitam forum pomalo, reko pisat ću tek nakon što pročitam sve i evo, dogurah tako do 27. tt!
Mi očekujemo dječaka i djevojčicu i za sad je, hvala Bogu, sve okej...čuvamo se, rastemo, lupamo mamu sve snažnije i tako.
Mene su negdje sa 3 i pol mjeseca krenule boljeti zdjelica i stidna kost nakon malo duže stajanja (doslovno priprema ručka), hodanja, sjedenja...ali navikla sam se s tim jer je na pregledima uvijek sve okej...mozda mi je sve to dolje jednostavno turbo osjetljivo i još mi je ovo prva trudnoća i odmah duplići! :)
Zadnji UZV sam radila sa 25 tj i tad je curica bila 710 gr a decko 760 gr. Sljedeci pregled imamo 30.6. i jedva ga čekamo. Zadnja dva dana i noci imam osjećaj da ce me rastrgati.
Bit ce mi drago pratiti se sa svima Vama, čitamo se!
Na 12+1. S tim da niti u Podobniku nisu nista rekli niti moj mpo doktor. Nego ja naravno sama googlam 🤦♀️
Al pise da moze bit od andola/heparina, a ja sam 10 tt bila na andolu. Taman dva dana prije prestala.
Da, meni se čini da može biti...kako god...nalazi su dobri pa se probaj opustiti.
Virota, dobrodošla! Do prekrasnih tjedana si dogurala. Ja isto imam pritisak i bolove u donjem dijelu trbuha...nakon sitnica.. pa se isto čuvam i mirujem🙂
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Jel netko razmišlja o nabavljanju pojasa za trudnice?
Baš gledam ima raznih, pa mi teško odlučiti koji bi bio najbolji. A čini mi se zgodno, jer mi je trbuh sve veći pa malo za rasteretiti leđa.
Mi smo danas 28 tjedana, curica i decko, pritisak dolje vec nekoliko tjedana, donji dio leda opterecen, ali izgurat cemo sve za bebace ❤️💙
Mi smo danas 28 tjedana, curica i decko, pritisak dolje vec nekoliko tjedana, donji dio leda opterecen, ali izgurat cemo sve za bebace ❤️💙
Onda smo mi, koliko vidim do sada, najbliže po tjednima! :)
Bome pritišću sve živo, ali mozemo mi to! :)
Čula sam i ja za pojas taj da...al za sad hvala bogu leđa ne bole pa...ako nabavite javite iskustva!
Nikolina, Virota, gdje planirate roditi?
25.3.2022. ❤️❤️
OTP 18.11.2022.
Kako sam ja iz malog mjesta koje ima samo jednu bolnicu (N.Gradiška) u njoj ću i roditi. :)
Imam pitanje, mamice,
Jel netko ima BH kontrakcije i kada su vam počele? Mene steže već dva tjedna i nisu nimalo ugodne. Ako promijenim položaj, onda bude bolje.
Kory, ja još nisam razmišljala o tome, ali za par tjedana, sve si mislim da mi bude trebalo🤔
Iako mirujem, pa baš nisam sigurna...
25.3.2022. ❤️❤️
OTP 18.11.2022.
Curke, kad ste poceli osjecati bebice?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Imam pitanje, mamice,
Jel netko ima BH kontrakcije i kada su vam počele? Mene steže već dva tjedna i nisu nimalo ugodne. Ako promijenim položaj, onda bude bolje.
Kory, ja još nisam razmišljala o tome, ali za par tjedana, sve si mislim da mi bude trebalo🤔
Iako mirujem, pa baš nisam sigurna…
Ja ti uopće ne znam prepoznati te bh kontrakcije. Nekad osjetim kratki pritisak oko pupka ali više kao da se njih dvije okreću. Možeš opisati šta osjetiš kad te to zgrabi?
Sortiraj odgovore
Najstariji