BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jasmine95
    09. Lipanj 2022. 14:10

Adri111

E da, i lagano stezanje trbuha..
    Jasmine95 dobrodošla 🤗🤗!
    Jel znaš već spol bebica?
    SamoRitačestitam na dobrom pregledu. Jesi već naručena za anomaly scan?

Znamo da je jedan dečko,išli smo na nifty gdje je detektiiran y kromosom tako da je jedan sigurno dečko,al vidjet ćemo sad u utorak kakva je situacija 🤗💪
    Negoo i pitanje kako stojite sa spolnim odnosima,dal se smije ne smije? Orgazam? Nama je doktor zadnje rekao i da i ne... Ipak još čekamo :D a hormoni luduju 😂

🙋 '94. - normo.
    💃 '95. - neprohodan lijevi jajovod,ostalo sve okej i u granicama normale
    05/2021 - IUI - beta ❌
    06/2021 - IUI - beta ❌
    11/2021 - 1.IVF - 13 🥚, 10 oplođeno - do 5tog dana 6 blastocista - ET 1 blastociste, beta ❌
    03/2022 - FET 2 blastociste ( beta na 10dnt 388, 14 dnt 1619 - testovi od 6 dnt pozitivni) prvi pregled 12.04 🤞🥰
    12.04. prvi uzv, imamo 2 💙💙

• ribic
    09. Lipanj 2022. 14:10

Meni su sad na mini anomaly rekli da mi posteljica straga i da racunam da cu ih pocet osjecat oko 20tt

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

SamoRita
    09. Lipanj 2022. 14:28

Meni je jedna posteljica dosta nisko, trebala bi ih uskoro pocet osjecat  😁 pa kod mene je situacija da kad odem na redovni pregled kod doktorice u dz, pregled traje 5 minuta vidi samo dal su žive i izmjeri koliko su velike, a kad odem privatno onda mi pregleda sve j pregled traje sat vremena.. Ali to moja doktorica ne zna, tek mi je danas predložila da odem napraviti detaljan pregled privatno jer oni nemaju takve ultrazvuke koji vide sve.. Bila sam na pregledu kod privatne doktorice prije mjesec dana i bilo je sve savršeno, narucen sam krajem 6.mj opet kod nje pa se veselim detaljnom pregledu i uzivanciji u gledanju malih anđela ❤️ kao da u dom zdravlja idem da budem mirna dok ne dođe termin za privatnog doktora 🤷‍♀️ 

• ribic
    09. Lipanj 2022. 14:30

Jasmine95 Kod mog mpo doktora nema odnosa do 15tt (za jednoplodne trudnoce). Ja ga nisam ni pitala jer od mucnina nemam zelju, a muz nema sanse da me takne - gleda me ko inkubator za bebe 😂 Plus, ak uzimas utrice cure su rekle da ih znalo ful iziritirat tokom seksa, a i njihovim muzevima pimpeke takoder 🤦‍♀️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Jasmine95
    09. Lipanj 2022. 14:42

ribic

Jasmine95Kod mog mpo doktora nema odnosa do 15tt (za jednoplodne trudnoce). Ja ga nisam ni pitala jer od mucnina nemam zelju, a muz nema sanse da me takne - gleda me ko inkubator za bebe 😂 Plus, ak uzimas utrice cure su rekle da ih znalo ful iziritirat tokom seksa, a i njihovim muzevima pimpeke takoder 🤦‍♀️

Tako je i meni bilo dok su trajale uzasne mučnine,sad se mučnine smanjuju tak da imam sve više volje i energije za sve 😂😂 moj ne skida one provokativne poglede s mene 😂 A neka vidjet cemo kod pregleda još...
    Kako se ti drzis,kad imaš sljedeći pregled?

🙋 '94. - normo.
    💃 '95. - neprohodan lijevi jajovod,ostalo sve okej i u granicama normale
    05/2021 - IUI - beta ❌
    06/2021 - IUI - beta ❌
    11/2021 - 1.IVF - 13 🥚, 10 oplođeno - do 5tog dana 6 blastocista - ET 1 blastociste, beta ❌
    03/2022 - FET 2 blastociste ( beta na 10dnt 388, 14 dnt 1619 - testovi od 6 dnt pozitivni) prvi pregled 12.04 🤞🥰
    12.04. prvi uzv, imamo 2 💙💙

SamoRita
    09. Lipanj 2022. 15:14

Meni nitko nije rekao da izbjegavam odnose 🤭 dapace, dobila sam zeleno svjetlo, trudnoća je uredna i receno mi je da time ne mozemo ugroziti bebe.. 

• ribic
    09. Lipanj 2022. 15:17

SamoRita Pretpostavljam da imas prirodnu trudnocu, a ne mpo. Mi smo druga prica…

Ja sam sad u pon bili na mini anomaly tak da sad cekam rez Panorame i 28.6. iduci uzv.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

SamoRita
    09. Lipanj 2022. 15:26

Aaa ok ok, sve jasno.. 

• ribic
    09. Lipanj 2022. 15:35

Uzivaj dok mozes i za nas ostale 😂😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• EnaEna
    09. Lipanj 2022. 19:59

Adri111

EnaEna

Ja sam udebljala oko 21 kg, e sad koliko je spalo jos ne zmam jer me nisu vagali u bolnici. Ali obzirom da su djecaci imal skupa oko 5,5 kg ja kontam da sam bar 10 pala. I nije mi moja dr nista prigovarala za kilazu. Vodite racuna da vam krvna slika bude dobra. Meni je bila dobra citavu trudnocu. Samo mi zadnji mjesec uvela tablete za hemoglobin jer je bio tad na granici. To je bitno,da ne morate primati krv poslije poroda. Ja sam danas 5 dan od carskoga. I bas sam neka 😵🥴 sad mi vadili krv da vide kakva je. Jer sam se zalila da nemam snage. Jedva sam se dovukla do sobe za izdajanje jutros, i kao za inat ne bi za mene sterilnih flasica 🤬 sad samo lezim i spavam.

A kako si ti inače? Kad vas planiraju pustiti doma? Kako kod vas funkcionira hranjenje bebica ako si imala carski?

E pa boli me rana, jos mi se pojavio hematom na rani pa moram biti jos pazljivija. Tesko ustajem, ali moram. Najvjerovatnije cemo sutra kuci. Oni su ih hranili na bocicu. A ja sam se pokusavala izdajati ali slabo imam mlijeka, ali cu kuci vise se dati oko toga. Iskreno malo me strah jer ih jos nisam osjetila na svojoj kozi. Samo sam ih 3 puta vidjela na 20tak minuta i tad stojim ispred njih i ne znam u kojeg bi prvo gledala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.