BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • danadanas
    23. Ožujak 2022. 21:03

AA0107

Danas u 16:17 stigla je Antonija sa 2360g i 44cm, a u 16:22Antea sa 2240 g i 44 cm 🥰

Čestitke!!! 🥰🥰🥰

Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️

• danadanas
    23. Ožujak 2022. 21:06

Lutalica12345

Čestitke na curkama💗💗, a tebi brz oporavak želim. Nisam te htjela gnjaviti prije poroda, ali nisam shvatila kako to da su te inducirali s blizankama? Jel to praksa kada se prođe 37 tj. kao i carski ako ima indikacija ili? Možda netko drugi zna više od cura koje su rodile🤔?

Mislim da ovisi i o bolnici i o stanju. U Zg na Svetom Duhu induciraju ili rade CR sa 37/38 tjedana koliko sam polovila. Druge bolnice znaju čekati i duže... 

Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️

SeníRemmus
    23. Ožujak 2022. 21:10

AA0107 čestitke! Uživaj s curkama 🤗🥰

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
    Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤

SamoRita
    23. Ožujak 2022. 22:11

EnaEna

SamoRita

Pozdrav! Da se pridružim, trenutno sam 5+3 i danas nas je dočekalo veeeeliko iznenađenje na prvom pregledu 🥰https://ibb.co/gztcHXz
    Još smo u šoku ali smo jako sretni ❤️
    Kada su vam počele mučnine? Ja trenutno stvarno (da pokuca u stol) nemam nikakve simptome osim umora..

Cestitam i zelim ti skolsku trudnocu 🍀 dvojajcani ili jednojajcani? Moji su ivf, dvojajcani. Pol ne zelimo da znamo 🥰🥰

Ja ispocetka bas i nisam imala nekih vecih simptoma, mozda od 8-9 nedelje da su pocele mucnine al bez povracanja. Stim da mi je dugo bio problem oprati zube jer mi se pasta za zube gadila. Ako bi slucajno dosla na jezik onda sam bas imala nagon za povracanje. Uzas. Ali prezivi se. Isto umor i puno mi se spavalo. Vec sam i pozaboravljala. Nekako sam tek u 4 mj pocela biti svjesna da sam trudna. Do tad smo bili u nekoj fazi idemo dan po dan…

A sad evo beba br 2 se opet zaglavila pod rebra i nema sanse se namjestit. Vise sam u polusjedecem polozaju.
    Danas me ceka ogtt i to sa 5 vadjenja krvi, na svakih pola sata. I onda jos 4h poslije fragmina opet vadjenje antiXa.
    Vec me hvata blaga mukica od tog silnog bockanja i sjedenja jer sam na mirovanju,najvise lezim, zbog smeksanog cerviksa.

Dvojajcani su 😊 ajme vjerujem da nije lako, mene je ova vijest bas sokirala ali snaci cemo se nekako..  Nekako se tjesim ako nije do sad krenulo da ce me postedjeti, ali to su samo moje želje 😂
    Kada ste rekli svojima? Ja sam danas rekla roditeljima i sestri, kroz par dana cemo i uzoj obitelji od dragog ali nekako jos mislim da je jako rano, strah me da se ne zakomplicira.. Opet s druge strane mislim da moraju znati kako bi se mirno mogla oduprijeti "tezim" fizickim poslovima a da ne ispadnem bezobrazna.. 

SamoRita
    23. Ožujak 2022. 22:14

I hvala svima na čestitkama i lijepim željama, ja vama također želim lijepu trudnoću i što lakši porod! 
    AA0107 čestitke na curama i želim brz i lak oporavak ❤️

Tìna292
    23. Ožujak 2022. 22:17

AA0107

Danas u 16:17 stigla je Antonija sa 2360g i 44cm, a u 16:22Antea sa 2240 g i 44 cm 🥰

Cestitam ti na curkama 🥰🥰 nadam se kada dođeš malo k sebi da ćeš imati vremena i natipkati nam svoje iskustvo iz Petrove 🤗

07/2021: IVF
    09/2021: FET 2 blastice 🙏
    6 dnt: ➕️ 9 dnt: 435, 11 dnt: 835, 15 dnt: 3695 🥰🙏
    UZV: 6+2 imamo 2 srčeka ❤❤, 9+6 ✅️, 13+1 mini anomaly scan ✅️, Panorama ✅️, dolaze nam curica i dečko ❤💙, 20+1 veliki anomaly scan ✅️

• EnaEna
    23. Ožujak 2022. 22:32

AA0107

😍😍 Cestitamooo. 🍀🍀

• EnaEna
    23. Ožujak 2022. 22:41

SamoRita

EnaEna

SamoRita

Pozdrav! Da se pridružim, trenutno sam 5+3 i danas nas je dočekalo veeeeliko iznenađenje na prvom pregledu 🥰https://ibb.co/gztcHXz
    Još smo u šoku ali smo jako sretni ❤️
    Kada su vam počele mučnine? Ja trenutno stvarno (da pokuca u stol) nemam nikakve simptome osim umora..

Cestitam i zelim ti skolsku trudnocu 🍀 dvojajcani ili jednojajcani? Moji su ivf, dvojajcani. Pol ne zelimo da znamo 🥰🥰

Ja ispocetka bas i nisam imala nekih vecih simptoma, mozda od 8-9 nedelje da su pocele mucnine al bez povracanja. Stim da mi je dugo bio problem oprati zube jer mi se pasta za zube gadila. Ako bi slucajno dosla na jezik onda sam bas imala nagon za povracanje. Uzas. Ali prezivi se. Isto umor i puno mi se spavalo. Vec sam i pozaboravljala. Nekako sam tek u 4 mj pocela biti svjesna da sam trudna. Do tad smo bili u nekoj fazi idemo dan po dan…

A sad evo beba br 2 se opet zaglavila pod rebra i nema sanse se namjestit. Vise sam u polusjedecem polozaju.
    Danas me ceka ogtt i to sa 5 vadjenja krvi, na svakih pola sata. I onda jos 4h poslije fragmina opet vadjenje antiXa.
    Vec me hvata blaga mukica od tog silnog bockanja i sjedenja jer sam na mirovanju,najvise lezim, zbog smeksanog cerviksa.

Dvojajcani su 😊 ajme vjerujem da nije lako, mene je ova vijest bas sokirala ali snaci cemo se nekako.. Nekako se tjesim ako nije do sad krenulo da ce me postedjeti, ali to su samo moje želje 😂
    Kada ste rekli svojima? Ja sam danas rekla roditeljima i sestri, kroz par dana cemo i uzoj obitelji od dragog ali nekako jos mislim da je jako rano, strah me da se ne zakomplicira.. Opet s druge strane mislim da moraju znati kako bi se mirno mogla oduprijeti "tezim" fizickim poslovima a da ne ispadnem bezobrazna..

Sto se tice trudnoce tek u 4 mjesecu kad sam bila mi smo rekli nasima, ali im jos nismo rekli da su bliznaci 🤭😂😂. To smo zadrzali za sebe,neka im bude iznenedjenje. Vidjecemo da li cemo uspjeti do kraja sacuvati🤭😉
    Ja sam imala na pocetku krvarenje i morala mirovati i bukvalno je bilo idemo dan po dan. Ali je sve u redu. 🍀🙏Pa smo cekali rezultat nipta , pa onda da prodje prvi ekspertni UZ. Taman smo ih obradovali uoci nove godine. 

Anavi985
    23. Ožujak 2022. 23:05

AA0107 - čestitke na curicama!!! Brz oporavak!!! 🎉🤗

Cure - jel koja imala jake bolove u koljenima- baš ono da se jedva hoda…?
    Svašta me zateže, zaboli, BH kontrakcije su sve intenzivnije i češće, ali nista mi nije problem ko bolovi u koljenima?
    Ima li tu načina za olakšanje?
    Masaža ne pomaže nego jos pojacava bol… sad cu probat s ledom…
    Pijem i željezo i magnezij i prenatal i kalcij i jedem baš zdravo i raznovrsno da imaju bebe sve nutrijente…
    A treba jos dosta izdrzati 🙈

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

• AA0107
    24. Ožujak 2022. 09:10

Hvala svima na čestitkama 🥰
    Mene su hospitalizirali na promatranje sa 37+1 tjedana, sa 37+4 su ustanovili da sam otvorena 4-5 cm i kako nisam krenuli trudovi sutradan su odlučili  da ću na inducirani porod.
    Šta se tiče Petrove ja imam samo riječi pohvale za sve odjele na kojima sam bila... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.