BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EnaEna
    23. Ožujak 2022. 04:22

SamoRita

Pozdrav! Da se pridružim, trenutno sam 5+3 i danas nas je dočekalo veeeeliko iznenađenje na prvom pregledu 🥰https://ibb.co/gztcHXz
    Još smo u šoku ali smo jako sretni ❤️
    Kada su vam počele mučnine? Ja trenutno stvarno (da pokuca u stol) nemam nikakve simptome osim umora..

Cestitam i zelim ti skolsku trudnocu 🍀 dvojajcani ili jednojajcani? Moji su ivf, dvojajcani. Pol ne zelimo da znamo 🥰🥰

Ja ispocetka bas i nisam imala nekih vecih simptoma, mozda od 8-9 nedelje da su pocele mucnine al bez povracanja. Stim da mi je dugo bio problem oprati zube jer mi se pasta za zube gadila. Ako bi slucajno dosla na jezik onda sam bas imala nagon za povracanje. Uzas. Ali prezivi se. Isto umor i puno mi se spavalo. Vec sam i pozaboravljala. Nekako sam tek u 4 mj pocela biti svjesna da sam trudna. Do tad smo bili u nekoj fazi idemo dan po dan... 

A sad evo beba br 2 se opet zaglavila pod rebra i nema sanse se namjestit. Vise sam u polusjedecem polozaju. 
    Danas me ceka ogtt i to sa 5 vadjenja krvi, na svakih pola sata. I onda jos 4h poslije fragmina opet vadjenje antiXa. 
    Vec me hvata blaga mukica od tog silnog bockanja i sjedenja jer sam na mirovanju,najvise lezim, zbog smeksanog cerviksa. 

• EnaEna
    23. Ožujak 2022. 04:26

AA0107

Cure evo da se i ja javim, danas 37+5, od petka sam u bolnici na promatranju.Jucer sam bila otvorena 4-5 cm, još nemam trudova pa su odlucili da sutra idem na inducirani porod…

Super si dogurala., Meni je dr rekla da cu u 32 tt ici malo u bolnicu na posmatranje i vaditi nalaze,jer im je takav protokol. Mada sumnjam da ce me poslije toga pustit kuci ... Ali vidjecemo. Sve za bebice 🥰🥰
    Sretno 🍀♥️♥️

• Palentica
    23. Ožujak 2022. 10:26

AA0107

Cure evo da se i ja javim, danas 37+5, od petka sam u bolnici na promatranju.Jucer sam bila otvorena 4-5 cm, još nemam trudova pa su odlucili da sutra idem na inducirani porod…

Sretno!! 🍀

Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼

Tìna292
    23. Ožujak 2022. 14:14

SamoRita

Pozdrav! Da se pridružim, trenutno sam 5+3 i danas nas je dočekalo veeeeliko iznenađenje na prvom pregledu 🥰https://ibb.co/gztcHXz
    Kada su vam počele mučnine? Ja trenutno stvarno (da pokuca u stol) nemam nikakve simptome osim umora..

SamoRita čestitam i dobro dosla u grupu 😊 Meni su također malo kasnije krenuli simptomi mučnine, tipa od negdje 7 tj i trajalo do 12 tj. Sve to brzo zaboravis kako tjedni krenu letjeti 😊

07/2021: IVF
    09/2021: FET 2 blastice 🙏
    6 dnt: ➕️ 9 dnt: 435, 11 dnt: 835, 15 dnt: 3695 🥰🙏
    UZV: 6+2 imamo 2 srčeka ❤❤, 9+6 ✅️, 13+1 mini anomaly scan ✅️, Panorama ✅️, dolaze nam curica i dečko ❤💙, 20+1 veliki anomaly scan ✅️

SeníRemmus
    23. Ožujak 2022. 15:12

AA0107 sretno ❤
    SamoRita čestitke! 🤗 Meni su mučnine počele u 5.tjednu i trajale do 15.tjedna. Bile su dosta gadne, po 6 puta dnevno povraćanje, čak jednom i infuzija na hitnoj. Svi me tješili da je to znak zdravih beba i da tako treba biti, ali ja bih rado i zdrave bebe bez tog perioda🙈 Sretno dalje!

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
    Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤

Tina-Miha
    23. Ožujak 2022. 15:30

SamoRita

Čestitam🎉
    Ja sam imala dosta rano mučnine, već tamo 5-6tj. ali bez povraćanja i to samo neka dva tjedna.
    Jooj, kad se sjetim tog prvog uzv-a kad sam saznala da nosim blizance..šok i nevjerica 🤣
    Puno sreće 😘

• AA0107
    23. Ožujak 2022. 19:08

Danas u 16:17 stigla je Antonija sa 2360g i 44cm, a u 16:22 Antea sa 2240 g i 44 cm 🥰

• Lutalica12345
    23. Ožujak 2022. 19:48

Čestitke na curkama💗💗, a tebi brz oporavak želim. Nisam te htjela gnjaviti prije poroda, ali nisam shvatila kako to da su te inducirali s blizankama? Jel to praksa kada se prođe 37 tj. kao i carski ako ima indikacija ili? Možda netko drugi zna više od cura koje su rodile🤔? 

Tina-Miha
    23. Ožujak 2022. 20:42

Lutalica12345

Čestitke na curkama💗💗, a tebi brz oporavak želim. Nisam te htjela gnjaviti prije poroda, ali nisam shvatila kako to da su te inducirali s blizankama? Jel to praksa kada se prođe 37 tj. kao i carski ako ima indikacija ili? Možda netko drugi zna više od cura koje su rodile🤔?

Nije pravilo. Ako je sve ok, čekaju dokle ide 
    Mene su inducirali sa 39+1 jer sam bila otvorena 6cm, no na kraju ipak završila na carskom.

Tina-Miha
    23. Ožujak 2022. 20:43

AA0107

Danas u 16:17 stigla je Antonija sa 2360g i 44cm, a u 16:22Antea sa 2240 g i 44 cm 🥰

Čestitam 🎉🎉
    Kako su sitne mišice male 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.