Pozdrav drage moje.
22.12. sam imala transfer. Vraćena dva embriona. Danas beta 527. Imam neki predosjećaj da su blizanci pa iako bih voljela, počela sam da malo i brinem gdje će oni da stanu 🤭. Niska sam 155cm i trenutno 58kg. Ima li neka od vas da je ova sitna kao ja,a da je uspjela iznijeti blizanacku trudnocu?
Pozdrav drage moje.
22.12. sam imala transfer. Vraćena dva embriona. Danas beta 527. Imam neki predosjećaj da su blizanci pa iako bih voljela, počela sam da malo i brinem gdje će oni da stanu 🤭. Niska sam 155cm i trenutno 58kg. Ima li neka od vas da je ova sitna kao ja,a da je uspjela iznijeti blizanacku trudnocu?
Jupiiii... I meni je bila slicna prva beta. Nace oni mjesta. Ja sam 3 puta vadila betu i poslije prestala. Jer je fino rasla. Ja sam malo vislja i krupnija od tebe.
Samo polako dan po dan bice to sve super ♥️♥️ cuvaj se.
Cure ja ležim i dalje, ne porađaju me, ne govore mi ništa konkretno kad se planira porod. Godišnji su, nikom se ne da zamarat s nama na Patologiji trudnoće, dnevno imamo 30 sekundi vizite u kojoj niti nisu doktori koji nas vode već zamjene tako da potpuno beskorisno. Zato me i nisu porodili u nedjelju, mladi doktori valjda nisi htjeli riskirati porod blizanaca sami (i bolje!) Doma me ne puste jer "svaki čas će to, a i nosize blizance - pa to je rizično" 😒 Treći put tu ležim bez razloga jer bebe su hvala Bogu super i drago mi je da nemamo dijagnozu 🙏🏻, ali ne želim tu ležati ako mogu doma čekati datum indukcije. Vratili su nazad i druge cure koje su ležale već sa mnom tu u zadnjih mjesec dana tako da bar imam društvo. Za bar pol žena nema razloga da smo tu jer bi nam isto bilo i doma ležati, doslovno nam rade CTG i mjere tlak i to je to. Ostalih 23 i pol sati dnevno slušamo urlike iz rađaone i tješimo se. Psihički je teško i onima koji su s razlogom tu, i nama koji smo tu bezveze, zato ne pišem ništa jer sam potpuno bezvoljna. Svaki datum ili info koju sam dobila prošli i ovaj tjedan bi odmah idući dan drugi doktor stopirao tako da sam konstantno u neznanju. Javim vam se s lijepim vijestima, nadam se uskoro 🤗🤗 Hvala što mislite na mene, Anju i Jana 😘😘
Ej Senni - joooj gledam to sve svaki dan, bas je bila ludnica ovih dana i sad su GO :( . E ujutro kad smognem snage, negdje poslije doručka i vizite (oko 9) ću ti ostaviti broj moba tamo na ormaru s knjigama ispred Patologije, pa me zvrc. Smiješ u taj hodnik?
Bit će to sve ok. Tvoja trudnoća je zdrava i doći će porod i samo hrabro. Ovdje su dr.genijalni i neće blizance pustiti tek tako.
EnaEna - super da ti je dr. rekla za carski :) sada ti se sigurno trudnoća stabilizirala (15tj.), još malo pripazi. Sretno dalje.
Cure ja ležim i dalje, ne porađaju me, ne govore mi ništa konkretno kad se planira porod. Godišnji su, nikom se ne da zamarat s nama na Patologiji trudnoće, dnevno imamo 30 sekundi vizite u kojoj niti nisu doktori koji nas vode već zamjene tako da potpuno beskorisno. Zato me i nisu porodili u nedjelju, mladi doktori valjda nisi htjeli riskirati porod blizanaca sami (i bolje!) Doma me ne puste jer "svaki čas će to, a i nosize blizance - pa to je rizično" 😒 Treći put tu ležim bez razloga jer bebe su hvala Bogu super i drago mi je da nemamo dijagnozu 🙏🏻, ali ne želim tu ležati ako mogu doma čekati datum indukcije. Vratili su nazad i druge cure koje su ležale već sa mnom tu u zadnjih mjesec dana tako da bar imam društvo. Za bar pol žena nema razloga da smo tu jer bi nam isto bilo i doma ležati, doslovno nam rade CTG i mjere tlak i to je to. Ostalih 23 i pol sati dnevno slušamo urlike iz rađaone i tješimo se. Psihički je teško i onima koji su s razlogom tu, i nama koji smo tu bezveze, zato ne pišem ništa jer sam potpuno bezvoljna. Svaki datum ili info koju sam dobila prošli i ovaj tjedan bi odmah idući dan drugi doktor stopirao tako da sam konstantno u neznanju. Javim vam se s lijepim vijestima, nadam se uskoro 🤗🤗 Hvala što mislite na mene, Anju i Jana 😘😘
SeniRemmus isto tako ti je i meni bilo sad dok sam za blagdane ležala u Petrovoj. Meni čak ni tlak nisu mjerili hahaha. Ujutro sam dobila toplomjer pod ruku i CTG 15min i to je to. Vizita na par sekundi. I onda se iz vedra neba pojavila ta glavna dr. i pitala da zašto mi još nitko nije uzv radio i pregledao me. I tako sam ja drugi dan, nakon što sam obavila to što je ona tražila, bila puštena doma. Inače bi i dalje tamo ležala bezveze.
Ona me je naručila tek 13.01. u dnevnu bolnicu. Nadam se da će dotad biti sve ok 🤞
Ti javi šta su tebi odlučili. Držim fige da bebe dođu što prije, pa će i tebi biti lakše. Mislim, ti si s njima ionako u terminu već. Bit će to sve super ❤️❤️
Lota kaj se kod tebe događa ? Jesu ti govorili šta u vezi poroda ?
Nadam se da ćeš nas uskoro obradovat s lijepim vijestima 🤗
Cure ja planiram pripremiti torbu za rodilište da sam mirna pa neka stoji... Da li mi neka može savjetovati za Petrovu šta je potrebno za mene i bebe :)
Evo čula sam da na SD upravo porađaju blizance ' možda je to Senni
Držimo fige da je to Senni i da će ubrzo doći Anja i Jan 🙏🤭
07/2021: IVF
09/2021: FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕️ 9 dnt: 435, 11 dnt: 835, 15 dnt: 3695 🥰🙏
UZV: 6+2 imamo 2 srčeka ❤❤, 9+6 ✅️, 13+1 mini anomaly scan ✅️, Panorama ✅️, dolaze nam curica i dečko ❤💙, 20+1 veliki anomaly scan ✅️
Pozdrav cure, žene, majke i buduće majke, kraljice!
Javljam vam se tu prvi put, trenutno sam u 21.tjednu, dečkić i curica, utrici produzeni 3x100 do 30.tjedna, vecinom ih stavljam vaginalno, ponekad popijem jer sam procitala da utjece na jetru, pocela bolna zatezanja dolje kod promjene polozaja ili okretanja s boka na bok noću, lagano oticanje ruku i nogu, po dr.to je sve normalno, osim utrica prenalatal NW, folacin 2x1, a ponekad uzmem sama magnezij zbog problema sa stolicom, naravno i Donat, jučer na pregledu bili oboje na zadak, curica 350 g, dečkić 330 g. Mogu li očekivatii da će se okrenuti još ili je to sad to?
Iako ni sama ne znam bi li za mene bilo bolje carski ili prirodno porod, svakako će biti težak oporavak pretpostavljam… nisam iz ZG, ali u slucaju nekih komplikacija biram SD za porod jer tamo mi uspio ivf.
Imate li mi koja neki pametan savjet za podijeliti?
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Dobrodošla! Joj imaju se vremena sto puta još okrenuti, nemoj da te to muči.
Neke bolnice forsiraju prirodni porod ukoliko je položaj dobar.. ne znam, ja sam osobno više za planirani carski, ali opet blizanacke trudnoće su toooliko nepredvidljive pa može svakako završiti. Najbolje je da se s ordinarijusom možeš dogovoriti
Dvojajcane blizanke 🍒
Sortiraj odgovore
Najstariji