BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AA0107
    03. Siječanj 2022. 11:30

Sretna nova svima 😘

Nisha_21
    03. Siječanj 2022. 12:43

Cure upadam u temu jer me iznenadila beta na 19dpo mi je 2860 pa me zanima dal neka od vas ima iskustva sa brojkama i blizanackom trudnocom. Tj dali ovaj broj upucuje mozda na blizance ili beta nema veze s tim😊 hvala na odgovoru 😘

Adiiii
    03. Siječanj 2022. 16:05

Cure, u kojem tjednu pocinje drugo tromjesecje? Pitam jer je onda sigurnije. 

Adiiii
    03. Siječanj 2022. 17:02

Ja imam temp 37.1 i u maternici osjecam neku toplinu, prvo sam s jedne strane (jucer) a sad s druge strane. Je to normalno?

• Palentica
    03. Siječanj 2022. 17:15

Nisha_21

Cure upadam u temu jer me iznenadila beta na 19dpo mi je 2860 pa me zanima dal neka od vas ima iskustva sa brojkama i blizanackom trudnocom. Tj dali ovaj broj upucuje mozda na blizance ili beta nema veze s tim😊 hvala na odgovoru 😘

Pozdrav, meni je mpo doktorica rekla da je kroz betu tesko reci je li viseplodna trudnoca, moja beta je 9dpo bila oko 340 a 12dpo 3600....na prvom uzv u 6tt se vidio samo jedan plod, a na sljedecem uzv u 7tt su se jasno vidjela 2 ploda i dvije vrecice 🤷‍♀️

Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼

Nisha_21
    03. Siječanj 2022. 17:28

Palentica

Nisha_21

Pozdrav, meni je mpo doktorica rekla da je kroz betu tesko reci je li viseplodna trudnoca, moja beta je 9dpo bila oko 340 a 12dpo 3600….na prvom uzv u 6tt se vidio samo jedan plod, a na sljedecem uzv u 7tt su se jasno vidjela 2 ploda i dvije vrecice 🤷‍♀️

Hvala na odgovoru ❤️

Tina-Miha
    03. Siječanj 2022. 22:50

SeníRemmus

Cureja sam jučer zaprimljena u rađaonu, ali su me u međuvremenu spustili na odjel Patologije pa sad čekam indukciju. Imam višak plodne vode, nisu još odlučili kad će indukcija tako da opet igra živaca i čekanje da se doktori usuglase. 3 prsta sam otvorena, trudova nemam jakih, sluzni čep polako izlazi. Javim se ako bude kakvih novosti 🤗

SeniRemmus sretno!!🤞🤞
    Ti dočekala i termin.. Fućka se tebi 😃
    Samo hrabro i javi nam se što prije da ne brinemo.
    Očekujemo Anju i Jana ❤️💙

Tina-Miha
    03. Siječanj 2022. 22:56

Adiiii

Cure, u kojem tjednu pocinje drugo tromjesecje? Pitam jer je onda sigurnije.

Pozdrav Adiiii , sa 13.tj ti počinje drugo tromjesečje.
    No, ne zamaraj se tim pričama kad je sigurno,kad nije itd. Slušaj sebe i svoje tijelo i pokušaj opušteno prolaziti kroz trudnoću.
    Ako si čitala ove silne ispisane stranice, vidjet ćeš da je svaka od nas imala nekakvih problema (nebitno u kojem periodu), pa smo sve to izdržale.
    No opet, možda tvoja trudnoća prođe baš savršeno.
    Svakako ti savjetujem da se opustiš i veseliš onome što te čeka za par mjeseci 🥰

SeníRemmus
    04. Siječanj 2022. 09:25

Cure ja ležim i dalje, ne porađaju me, ne govore mi ništa konkretno kad se planira porod. Godišnji su, nikom se ne da zamarat s nama na Patologiji trudnoće, dnevno imamo 30 sekundi vizite u kojoj niti nisu doktori koji nas vode već zamjene tako da potpuno beskorisno. Zato me i nisu porodili u nedjelju, mladi doktori valjda nisi htjeli riskirati porod blizanaca sami (i bolje!) Doma me ne puste jer "svaki čas će to, a i nosize blizance - pa to je rizično" 😒 Treći put tu ležim bez razloga jer bebe su hvala Bogu super i drago mi je da nemamo dijagnozu 🙏🏻, ali ne želim tu ležati ako mogu doma čekati datum indukcije. Vratili su nazad i druge cure koje su ležale već sa mnom tu u zadnjih mjesec dana tako da bar imam društvo. Za bar pol žena nema razloga da smo tu jer bi nam isto bilo i doma ležati, doslovno nam rade CTG i mjere tlak i to je to. Ostalih 23 i pol sati dnevno slušamo urlike iz rađaone i tješimo se. Psihički je teško i onima koji su s razlogom tu, i nama koji smo tu bezveze, zato ne pišem ništa jer sam potpuno bezvoljna. Svaki datum ili info koju sam dobila prošli i ovaj tjedan bi odmah idući dan drugi doktor stopirao tako da sam konstantno u neznanju. Javim vam se s lijepim vijestima, nadam se uskoro 🤗🤗 Hvala što mislite na mene, Anju i Jana 😘😘

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
    Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤

• EnaEna
    04. Siječanj 2022. 15:49

SeníRemmus

Cure ja ležim i dalje, ne porađaju me, ne govore mi ništa konkretno kad se planira porod. Godišnji su, nikom se ne da zamarat s nama na Patologiji trudnoće, dnevno imamo 30 sekundi vizite u kojoj niti nisu doktori koji nas vode već zamjene tako da potpuno beskorisno. Zato me i nisu porodili u nedjelju, mladi doktori valjda nisi htjeli riskirati porod blizanaca sami (i bolje!) Doma me ne puste jer "svaki čas će to, a i nosize blizance - pa to je rizično" 😒 Treći put tu ležim bez razloga jer bebe su hvala Bogu super i drago mi je da nemamo dijagnozu 🙏🏻, ali ne želim tu ležati ako mogu doma čekati datum indukcije. Vratili su nazad i druge cure koje su ležale već sa mnom tu u zadnjih mjesec dana tako da bar imam društvo. Za bar pol žena nema razloga da smo tu jer bi nam isto bilo i doma ležati, doslovno nam rade CTG i mjere tlak i to je to. Ostalih 23 i pol sati dnevno slušamo urlike iz rađaone i tješimo se. Psihički je teško i onima koji su s razlogom tu, i nama koji smo tu bezveze, zato ne pišem ništa jer sam potpuno bezvoljna. Svaki datum ili info koju sam dobila prošli i ovaj tjedan bi odmah idući dan drugi doktor stopirao tako da sam konstantno u neznanju. Javim vam se s lijepim vijestima, nadam se uskoro 🤗🤗 Hvala što mislite na mene, Anju i Jana 😘😘

Nadam se da ces nas obradovati sa sledecom porukom 🥰🥰 i da ces imati pune ruke ljubavi.
    Ja sam jednu dr pitala da li carski ili prirodno. Rekla mi je za mene bolje carski a i ja sam vise za to. Nekako mi sad lakse da tako razmisljam, mada ne iskljucujem mogucnost i prirodnog poroda. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.