BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina-Miha
    20. Prosinac 2021. 22:12

Kuglica

Pozdrav cure, taman sam danas oko podneva čitala komentare Tine-Mihe za lažne trudove kad je mene nešto odjednom počelo boliti.. Reko idem ženi odgovoriti, sa svojim iskustvom.. Kad još jače boli..
    Kažem suprugu, ovo su izgleda lažni.. Znaš kak smo s prvim mislili pa su bili pravi. Kolika je vjerojatnost da opet budu pravi.. I smijemo se tako.. Kad počelo toliko boliti da je neizdrživo.. Nešto nije ok.. Obzirom da kod nas u Vu ne porađaju blizance moramo u OS.. Idem pod tuš nabrzinu.. Žene, dali vi meni vjerujete koliko je to brzo bilo.. 12:15 ja više nisam mogla hodati.. Trud u trudu.. Odvezla me hitna (inače živim 2min pješke od bolnice) jedva smo stiglii.. Oma u rađaonu.. Otvorena skroz.. Oba glavicom dolje..
    MIHAEL (2100g,47) 13:37, a IVAN (2140g, 48) 13:59. Ivan se poprečio, pa okrenuo.. Okretali su ga prvo vanjski, onda unutarnji.. Vrijedilo je svih bolova, uspavali su me da me mogu pregledati, očistit i zašiti.
    Dečki su preveženi u OS u inkubatoru, kažu da su prodisali nisu na respiratoru.. Bitno da su živi i zdravi, a ja ću se oporaviti.. 🙏 Za 48h ću i ja valjda kod njih, ako dozvole.. I da, zaboravila sam napisati danas 33+4t
    Buran dan cure.. Ostanite mi zdravo i mazite trbušćice.. 😘🥰

Jaooo, ne vjerujem 😍
    Čestitam na divnim dečkima 💙💙
    Sad kolko si me zabrinula, tolko mi je i lakše kad vidim da su tvoji dečki tako veliki u tim tj.
    Najbitnije je da je sve dobro prošlo i da ste vas troje dobro.
    🥰

SeníRemmus
    21. Prosinac 2021. 07:15

Kuglice čestitam 🤗🤗  Kakav brzinski porod! Želim ti brzi oporavak i da što prije vidiš svoje dečke 💙💙
    Cure meni forum nije dao da se ulogiram preko FB pa sam radila novi profil 😒 Isto sam kao i Makó samo promijenila samoglasnik 😅 Ja sam u bolnici do poroda, kako oni kažu "pod nadzorom". Ujutro tlak, temperatura, CTG, ostatak dana ništa i onda opet navečer CTG. Nema vaginalnih pregleda, UZV bude možda za koji dan, možda tek idući tjedan. Ne osjećam se baš "nadzirano", više neispavano jer su ovi kreveti previsoki i pretvrdi za ovakve velike blizanačke buše. Mislim da će dosta cura otpustiti prije blagdana jer danas ima hrpa indukcija i carskih da ih se "riješe" prije Božića kako oni tu kažu 😆 A ja i bebice onda čekamo 2022. kad se svi doktori vrate punih trbuha, osim ako nešto spontano ne krene i prije 🤷🏼‍♀️ pozdravi svima! 👋🏻

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
    Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤

• Palentica
    21. Prosinac 2021. 07:37

Kuglica

Pozdrav cure, taman sam danas oko podneva čitala komentare Tine-Mihe za lažne trudove kad je mene nešto odjednom počelo boliti.. Reko idem ženi odgovoriti, sa svojim iskustvom.. Kad još jače boli..
    Kažem suprugu, ovo su izgleda lažni.. Znaš kak smo s prvim mislili pa su bili pravi. Kolika je vjerojatnost da opet budu pravi.. I smijemo se tako.. Kad počelo toliko boliti da je neizdrživo.. Nešto nije ok.. Obzirom da kod nas u Vu ne porađaju blizance moramo u OS.. Idem pod tuš nabrzinu.. Žene, dali vi meni vjerujete koliko je to brzo bilo.. 12:15 ja više nisam mogla hodati.. Trud u trudu.. Odvezla me hitna (inače živim 2min pješke od bolnice) jedva smo stiglii.. Oma u rađaonu.. Otvorena skroz.. Oba glavicom dolje..
    MIHAEL (2100g,47) 13:37, a IVAN (2140g, 48) 13:59. Ivan se poprečio, pa okrenuo.. Okretali su ga prvo vanjski, onda unutarnji.. Vrijedilo je svih bolova, uspavali su me da me mogu pregledati, očistit i zašiti.
    Dečki su preveženi u OS u inkubatoru, kažu da su prodisali nisu na respiratoru.. Bitno da su živi i zdravi, a ja ću se oporaviti.. 🙏 Za 48h ću i ja valjda kod njih, ako dozvole.. I da, zaboravila sam napisati danas 33+4t
    Buran dan cure.. Ostanite mi zdravo i mazite trbušćice.. 😘🥰

Cestitam na bebicama i zelim ti brz oporavak!

Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼

zoeeuzoee
    21. Prosinac 2021. 08:09

Pozdrav cure,oprostite sto upadam ko padobranac...
    Al malo sma u brzi pa me zanimaju iskustva
    Znaci trudna sam 6+1 jel normlano da je beta u tom tjednu 3560?? Dal se koja susrela s tim a da je ipak bilo sve uredu,kasnije?
    Hvala vam unaprijed

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Tina-Miha
    21. Prosinac 2021. 08:10

SeníRemmus

Kuglice čestitam 🤗🤗 Kakav brzinski porod! Želim ti brzi oporavak i da što prije vidiš svoje dečke 💙💙
    Curemeni forum nije dao da se ulogiram preko FB pa sam radila novi profil 😒 Isto sam kao i Makósamo promijenila samoglasnik 😅 Ja sam u bolnici do poroda, kako oni kažu "pod nadzorom". Ujutro tlak, temperatura, CTG, ostatak dana ništa i onda opet navečer CTG. Nema vaginalnih pregleda, UZV bude možda za koji dan, možda tek idući tjedan. Ne osjećam se baš "nadzirano", više neispavano jer su ovi kreveti previsoki i pretvrdi za ovakve velike blizanačke buše. Mislim da će dosta cura otpustiti prije blagdana jer danas ima hrpa indukcija i carskih da ih se "riješe" prije Božića kako oni tu kažu 😆 A ja i bebice onda čekamo 2022. kad se svi doktori vrate punih trbuha, osim ako nešto spontano ne krene i prije 🤷🏼‍♀️ pozdravi svima! 👋🏻

SeniRemmus pa sretno sa boravkom u bolnici 🙂
    Zašto su tebe uopće hospitalizirali ? (oprosti na zaboravu)
    Al ne sjećam se da si ti imala nekih problema ili? 🤔
    A ovo za doček 2022... vjerujem da ju je i Kuglica čekala 🤣  samo kažem 🤭🤭
    Za sve nas tu sa plus 30tj. je svakako najbolja opcija 1.mj, no kako struka i bebice odluče. Samo da dođu živi i zdravi 🥰

• Makò
    21. Prosinac 2021. 09:00

SeníRemmus

Kuglice čestitam 🤗🤗 Kakav brzinski porod! Želim ti brzi oporavak i da što prije vidiš svoje dečke 💙💙
    Curemeni forum nije dao da se ulogiram preko FB pa sam radila novi profil 😒 Isto sam kao i Makósamo promijenila samoglasnik 😅 Ja sam u bolnici do poroda, kako oni kažu "pod nadzorom". Ujutro tlak, temperatura, CTG, ostatak dana ništa i onda opet navečer CTG. Nema vaginalnih pregleda, UZV bude možda za koji dan, možda tek idući tjedan. Ne osjećam se baš "nadzirano", više neispavano jer su ovi kreveti previsoki i pretvrdi za ovakve velike blizanačke buše. Mislim da će dosta cura otpustiti prije blagdana jer danas ima hrpa indukcija i carskih da ih se "riješe" prije Božića kako oni tu kažu 😆 A ja i bebice onda čekamo 2022. kad se svi doktori vrate punih trbuha, osim ako nešto spontano ne krene i prije 🤷🏼‍♀️ pozdravi svima! 👋🏻

SeniRemmus - Hehe da presmiješno je to 'ulogiravanje', forum je ful starinski, ali vidiš kak se se snađemoA tek stavljanje onih trackera ili kakvec se zove😃
    Žao mi je što si u bolnici, ali očito je bolje tako. Mislim da ćeš prije 2022.roditi jer super su tjedni i bebice, samo Dr.ceka slobodni termin i možda još koji dan da bebe sazriju skroz. Dr Hafner je isto odličan. Ne brini.
    Nadam se da imaš knjigu ili nešto, najgora je ta dosada tamo. Zamisli si da si u 'hotelu', losem hotelu😁 i da su to jedini dani odmora prije malih beba ;)
    E curke a ja, već ste skuzile da sam paničar ali ne dam se. Znaci, oko4 opet su me stisnule kontrakcije i naravno nepravilne i bol je uvijek ista, menstrualno 'šarafljenje'. I skoro sam išla u bolnicu ali sam se skulirala i prošlo je:) To su kao lažni i kad se pojave treba pričekati i pratiti. Zna trajati sat dva i prestane. To nije to onda. Da su se pojacavali kao Kuglici, išla  bi u bolnicu. Ja bi fakat željela da svi imaju porod u 2022. No mislim da će svi doktori otići na blagdane sada, a k tome u 1.mj.jos idu i na skijanje🙈 (blago njima;) (djelomično se šalim naravno)

• Tess88
    21. Prosinac 2021. 09:06

Kuglice cestitam!!!! Porod je zaista bio brzinski, predrago mi se da ste svi dobro :) 
    Drzi se i zelim ti brz oporavak! 

MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
    Sluzbeni termin 13.05. 🤩

• Kuglica
    21. Prosinac 2021. 10:15

Hvala svima.. Evo prvi dan.. Još nemam nikakvih informacija o mojim dečkima :(
    Moram zvati kad su informacije od 14-15h.. Užas.. Nisam čitavu noć spavala od bolova i razmišljanja kako su.. Ujutro sam tražila nešto za bolove i dobila... 💉 Injekciju za izazivanje kontrakcija i čišćenje maternice.. Tako da se bolovii pojačali na max 💪💪
    Izdržat se mora.. Još danas pa sutra.. 

• Pidoca
    21. Prosinac 2021. 10:40

Cure čestitam svima nisam bas sve detaljno popratila jer je i kod mene bilo burno.
    Ja inače živim u manjem gradu gdje naravno nemaju inkubatoru za ranije rođene bebe i tako sinoć u bolnici prokrvarim bas obilno i hitan transport s menom u Split, dosla i pregledali me s bebama je sve ok, dobila tokolizu posli će me doktor pregledat da uopće vidi sta je s tom posteljicom pa vam javim kad se vratim s pregleda. Isplakala sam se cilo jutro, sta zbog svega, sta zbog činjenice da ću ostat ode duže, fali mi moja cura kući nisam je već deset dana vidila i bas me sve satralo i strah uhvatija. 

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• vickivale
    21. Prosinac 2021. 11:15

Draga Pidoca, mogu misliti kako ti je, ali nema predaje… bebice su dobro, to je najvaznije, u 32.si tjednu ( isto odlicno) bolnica nije nikome drago mjesto ali najsigurnije svakako je…isplaci se, bit ce ti lakse i onda glavu gore, vjerujem da ce sve na kraju biti dobro!!! 😘

Dvojajcane blizanke 🍒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.