Bok, znate li da li treba biti nataste kad se vadi krvna grupa?
Ne trebaš za to biti natašte 🙂
Pidoca žao mi je da te opet to krvarenje muči. Ne znam što bih ti rekla, osim da se držiš i pokažeš svojim malcima koliko si jaka žena i majka. ❤️
SeniRemmus nisam znala da je na Sv.Duhu takva praksa. Onda se oboružaj živcima i dobrom vibrom i uživaj u "hotelu" 🤭🙂
EnaEna dobrodošla i čestitam 🙂
Lota sretno sutra. I ti se seliš i hotel kao i SeniRemmus 😉
Btw. Puštene su mi danas dvije e-uputnice za Petrovu. Kolko sam skužila uputnice su za dnevnu bolnicu i uzv. I radio mi je gin. danas bris na beta-hemolitički streptokok, pa to nosim ujutro na mikrobiologiju.
Inače, bebe se od zadnji puta nisu udebljale. Oboje su oko 2kg. I to je rekao da je ok za te tjedne. A ono što me dolje jako zna bolit i grčit, jedan malac je skroz nabijen glavom iznad stidne kosti, spreman za van . Drugi je ispred njega isto glavom dolje. Ako ovako ostane, idem na prirodni porod. Nije mi mjerio cerviks, već me samo vaginalno pregledao i rekao da sam zatvorena. Srčeka kucaju ko luda ❤️❤️
Nego, sutra ću zvati Petrovu. Ili da pošaljem mail ?
Rekao mi je dr. da se što prije naručim da oni vide točno moje stanje, pa da dogovaramo dalje detalje o porodu..
Vjerovatno imas d1 uputnicu za trudnicku ambulantu a ne za dnevnu bolnicu…mozes i nazvati i poslati mail…brzi budu…objasni sta ti sve treba i zamoli da te prime na pregled sto prije…..
Ej, ne, dobila sam uputnice A1 i B1.
Išla sam sad vidjeti na e-građani. Zvati ću sutra,pa ću pitati.
Hmhm…b1 je sigurno za bolnicu, a a1 je vjerojatno za uzv….mislim da ti treba jos za trudnicku ambulantu d1 koja jr ponavljajuca, ali to moze dr samo spustiti u sustav…ja sam to vadila prije koji mjesec za TA pa bolje pitaj da ti ne bi rekla nesto krivo, a b1 je sigurno za bolnicko ljecenje…
Lota ja se uspješno naručila za 30.12.
Sestra sa kojom sam razg. je rekla da će tamo dr.u TA vidjeti što ću sve obaviti s ovim uputnicama i dati mi upute za dalje..
Tebi sretno od danas i javi iskustvo boravka 🙂
Tko zna, možda ćemo Novu dočekati skupa..
Pozdrav svima! Ja sam danas bila na pregledu kod svoje soc.gin.i sve je super. Bebe imaju 36 cm i 1,1 kg, otprilike su podjednake velicine jos uvijek. Meni je izmjerila trbuh da je velik kao da sam u 36 tt 😅 nije ni cudno da mi je tesko sve postalo...cerviks zatvoren, nije mjerila duljinu. Dobila sam uputnicu za pregled u bolnici da ih i oni malo pogledaju....ugl.najbolje vijesti prije ovih blagdana.
Kako ste vi? Ima novosti kod cura koje su vec u bolnici?
Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼
Palentica super za pregled i da je sve ok ❤️
Bila sam na pregledu doktor je reka da više nije placenta previja da su posteljice gore, o. Smatra da krvarim jer sam kao otvorena a i bebe pritiska ju doli i pucaju žilice, i dalje sam na tokolizu i reka ako se sve smiri da će me pustit kući, joj tako bi volila da stane ove krv i da mogu svojoj kući.
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Kuglice nadam se da si bolje i da ces uskoro moc otici svojim deckima..
Pidoca a valjda ce i to krvarenje stati da ides kuci za bozic... u svakom slucaju drzi se..
Mene i dalje boli i to dosta.. pregled reza i ostalog jw ok samo treba vremena. Valjda ne podnosim bol toliko dobro kao sto sam mislila..
Ali ima i dobrih vijesti.. decki su super odrzavaju temperaturu super i popodne idemo svo troje kuci gdje nas tata i seka nestrpljivo cekaju... ja vam svima saljem pozitivne misli i naravno ostajemo i dalje vjerni pratioci foruma...😘😘😘
2017🖤
2018🖤
2019❤ MARIJA
2021 💙💙 Tomislav i Petar
Svakim ulaskom na forum gledam je li neka rodila 😁.
Kuglice tvoj porod stvarno nevjerovatno!!! Da bar svima bude brzo i sa što manje boli. Dosta nas se približilo terminu...
Jučer dok sam ovdje čitala tako me nešto dole 3 puta probolo da sam se skočila i mislila to je to, da i meni nešto kreće, ali Bogu hvala nije još, danas sam ok, sutra mi je pregled pa ćemo vidit...samo se nadam da me neće za Božić poslat u bolnicu...
Ali kako bude, prošli tjedan sam bila prst otvorena, vidit ćemo sutra što kažu...
Držite se žene! ❤
Kuglica, Palentica, Pidoca, Kate1991 super vijesti! 😃
Kod mene se kontrakcije pojačavaju, ali i dalje su nepravilne. Nisu me još pregledali vaginalno ni na UZV tako da ne znam otvaram li se. Trebali su danas obaviti pregled, no užasna je gužva sad prije blagdana, imaju po 10-15 zakazanih indukcija/carskih dnevno + još spontano započete porode 😬 Tako da mi koje smo tu na odjelu ležimo i čekamo da se situacija malo smiri. Pozdrav svima 🤗
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤
Pozdrav cure, taman sam danas oko podneva čitala komentare Tine-Mihe za lažne trudove kad je mene nešto odjednom počelo boliti.. Reko idem ženi odgovoriti, sa svojim iskustvom.. Kad još jače boli..
Kažem suprugu, ovo su izgleda lažni.. Znaš kak smo s prvim mislili pa su bili pravi. Kolika je vjerojatnost da opet budu pravi.. I smijemo se tako.. Kad počelo toliko boliti da je neizdrživo.. Nešto nije ok.. Obzirom da kod nas u Vu ne porađaju blizance moramo u OS.. Idem pod tuš nabrzinu.. Žene, dali vi meni vjerujete koliko je to brzo bilo.. 12:15 ja više nisam mogla hodati.. Trud u trudu.. Odvezla me hitna (inače živim 2min pješke od bolnice) jedva smo stiglii.. Oma u rađaonu.. Otvorena skroz.. Oba glavicom dolje..
MIHAEL (2100g,47) 13:37, a IVAN (2140g, 48) 13:59. Ivan se poprečio, pa okrenuo.. Okretali su ga prvo vanjski, onda unutarnji.. Vrijedilo je svih bolova, uspavali su me da me mogu pregledati, očistit i zašiti.
Dečki su preveženi u OS u inkubatoru, kažu da su prodisali nisu na respiratoru.. Bitno da su živi i zdravi, a ja ću se oporaviti.. 🙏 Za 48h ću i ja valjda kod njih, ako dozvole.. I da, zaboravila sam napisati danas 33+4t
Buran dan cure.. Ostanite mi zdravo i mazite trbušćice.. 😘🥰
Čestitam❤ Citam i placem😍 tako me dojmilo valjda zbog brzine poroda i toga stio si iz mog rodnog grada. Zelim vam zdravlja i sto prije kuci🤗
To get the
Palentica bravo za pregled!! 🥰
Pidoca te posteljice stalno šetaju. Meni se jedna ponovo odšetala sprijeda. Nadam se da će ti to krvarenje stati i da si za Božić sa svojom kćerkicom 🤞❤️
Kate ajme, znači, savršen Božić 💙 Uživajte svi skupa!! Puno se mazite i pazite!!
Kokolino mene svako malo nešto štrecne, ali jučer sam saznala da je jednom malcu glava skroz dolje, pa otud ti neugodni bolovi. Isto se nadam da me neće još ništa zadesiti prije Božića. Ja se i dalje nadam prvom mjesecu 🙏
Svakako javi kaj će ti sutra reći!
SeniRemmus znači, ide ko po traci 🤣
Jel jako dosadno ? Nadam se da si ponijela neku zanimaciju.. Sretno😘
Kuglica želim ti da ti ovo vrijeme razdvojenosti što brže prođe i da u Novu uđete svi skupa mazeći se na kauču 🥰
Pozdrav cure, baš mi je drago da i kod vas ima lijepih vijesti.. Držim Vam fige 🤞 da sve prođe onako kako želite.. Mene su zbog gužve na odjelu pustili ranije doma, tako da se sad mogu opustiti kako bi mlijeko što prije nadošlo.. Moji dečki su danas prebačeni u grijani krevetić i dobili su 100g svaki.. Sutra ću ih ići vidjeti.. Ne mogu vam opisati koliko sam sretna, što je sve na kraju ispalo najbolje.. I baš onako kako je moralo biti.. ❤️🙏🥰
Razmišljajte samo pozitivno i bit će sve dobro..
Sortiraj odgovore
Najstariji