BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pidoca
    08. Prosinac 2021. 08:26

U bolnici sam čekam dr, cilu noć crvena krv, i jutros mi ka neka dva komadića krvava ispala tako da sam otišla. 

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• Palentica
    08. Prosinac 2021. 08:33

Pidoca javi nam sta kazu, drzim fige i saljem pozitivu 💗
    Meni se isto cini da mi je trbuh svaki dan sve veci i tezi, a onda sretnem susjede ili neku frendicu pa se cude da nisam bas tako jako velika 😅 i krenu one price ja sam s jednom bebom bila veca bla bla...ugl.meni je gin rekla da je ona protiv pojasa i da je bolje mirovati i setati koliko tijelo dozvoljava 🙄, a ja imam psa kojeg treba barem 2x dnevno prosetati i ove moje setnje od 20 min ga bas ne zadovoljavaju ali sta je tu je...

Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼

Tina-Miha
    08. Prosinac 2021. 08:36

Pidoca

U bolnici sam čekam dr, cilu noć crvena krv, i jutros mi ka neka dva komadića krvava ispala tako da sam otišla.

Draga Pidoca žao mi je..
    Znam da će sve biti uredu, ali mi je žao što to sad sve prolaziš..to nerviranje.. 
    Dobro da si otišla kod dr. Javi nam što su ti rekli..
    Šaljem ti zagrljaj pozitive i potpore ❤️

Adiiii
    08. Prosinac 2021. 10:15

Hej drage cure. Evo da se i ja priključim zbog uzajamne potpore. Imam 38 godina i nosim blizance začete prirodnim putem, tek sam u 9. tjednu i strepim jer sam prije toga imala spontani pobačaj. Oduvijek sam željela blizance i dečkiće, ali vidjet ćemo čime će nas Bog iznenaditi. Baš vas je lijepo čitati kako se međusobno volite i bodrite i želim da svima prođe sve u najboljem redu.

• Pidoca
    08. Prosinac 2021. 11:26

Cure evo da se javim, pokušali su mi napravit CTG ali bezuspješno vjerojatno je rano za to, i onda su me odveli na pregled doktorica krenila stavit prst doli da vidi jesam li otvorena i naslijedila panika napipala nesto mislila je da je porod krenija međutim crijeva su mi puna grumena jer nisam bila na wc dugo dali su mi klistir da se očistim pa će me posli pregledat, ostavilo me danas u bolnici, dat će mi tokolizu, izvadit krv i dexametazon za pluća od bebica ako slučajno nebi krenija porod, eto toliko od mene, kad me pogleda na ultrazvuk javim vam jeli sve ok. Hvala svima na podršci ❤️

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• Kokolino4
    08. Prosinac 2021. 12:23

Pidoca drži se!!!! Baš mi te žao, stvarno od početka stalno nekakvo krvarenje, strašno. Bolje da su tamo, bit će to sve u redu ❤❤❤

Tina-Miha
    08. Prosinac 2021. 12:30

Pidoca drži nam se !! ❤️❤️
    Barem si mirna jer si u sigurnim rukama!
    Adiiii dobrodošla! 🙂
    Kod nas ti je stalno turbulentno... uvijek nešto. Želim ti puno sreće na ovom ludom putovanju 🙂

• Kokolino4
    08. Prosinac 2021. 12:35

Ja se stvarno ne mogu požaliti, od početka mi trudnoća ide glatko, jedine dodatke koje sam uzimala je Magnezij 400, prve 2 trudnoće su mi bile dosta teške, zato me sad strah jer sve predobro ide. U zadnje vrijeme me malo sve dole steže i imam kao lagane menstrualne bolove i strah me da se nisam počela otvarat pa gledam što više odmarat, pregled mi je sljedeći tjedan. Valjda će biti ok...

SeniRemmus
    08. Prosinac 2021. 13:04

Pidoca drži se! 🙏🏻🙏🏻 Glavno da si u bolnici na promatranju i da primaš terapiju 😘 Javljaj nam stanje 🤞🏻🤞🏻
    Lota_twins neka oni lijepo sve provjere, tako ćeš biti najsigurnija 🤗 Nadam se da sve štima i da si kroz par dana doma 🤞🏻🤞🏻
    Adiiii dobrodošla! 🤗 Ja sam isto bila preplašena jako na početku trudnoće, drhtala prije svakog pregleda...ma zapravo još uvijek sam takva 🥲 Valjda to tako mora biti kod nekih žena, obrambeni mehanizam pretpostavljam 🙈 Glavno da je sve okej s bebama pa je lakše i nositi se sa strahovima 🥰🥰

Trbuh - težak, strijast, boli na dodir, teško mi spavati jer me kukovi bole od silnog ležanja. Tješim se da smo stvarno u finišu i da će mi kasnije možda čak i faliti trbušina 😁😅

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

• Palentica
    08. Prosinac 2021. 13:32

Adiiii dobro nam dosla! 
    Pidoca draga drzi se, svi smo uz tebe i bebice i najbitnije da si na pravome mjestu za dobiti svu potrebnu pomoc/brigu/njegu u ovom trenutku. Nadam se da porod nije krenuo i nece jos neko vrijeme💕

Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.