Hehe super ste, sve sam pročitala i baš ste me nasmijale oko tehnike okretanja i zgaravice i mlijeka.Kate -blago tebi za carski;) i naravno super da je sve ok.
SeniRemmus- bravo za pregled. Ma kaj se sekiraš za kile, prekrasni su. Bitno da su iznad 2kg. I tvojih +14 je odlično. Sad je kraj i oni će dobiti još malo grama. Drago mi je da si doma.
Nego, imaš li one B-H kontrakcije? Ja imam i ono skoro sam skočila do bolnice, ali su prestale.
Lota_twins - bolje da te pregledaju u bolnici. To je najsigurnije.
Tina-Miha - hvala za info prije par dana za 4D
Mako drago mi je da smo te nasmijale! Tome i sluzi ovaj forum 😉
Cure je imala koja od vas krvarenje iz nosa tokom trudnoce? Ja sam luda vec....svako jutro me ulovi kad se malo sagnem i onda curi i zeza i bas mi radi onaj krvavi okus u grlu...
Danas imam pregled kod svoje gin pa cu ju pitati i za to, gledala sam si nalaz krvi od 23.11.i cini mi se da bih mogla imati anemiju, hemoglobin mi je nizak, zeljezo na doljnjoj granici, a one rezerve su mi povisene....koja su vasa iskustva?
Btw pokusavam si postaviti tracker i ne znam koji kod odabrati 😶😑
Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼
Hehe super ste, sve sam pročitala i baš ste me nasmijale oko tehnike okretanja i zgaravice i mlijeka.Kate -blago tebi za carski;) i naravno super da je sve ok.
SeniRemmus- bravo za pregled. Ma kaj se sekiraš za kile, prekrasni su. Bitno da su iznad 2kg. I tvojih +14 je odlično. Sad je kraj i oni će dobiti još malo grama. Drago mi je da si doma.
Nego, imaš li one B-H kontrakcije? Ja imam i ono skoro sam skočila do bolnice, ali su prestale.
Lota_twins - bolje da te pregledaju u bolnici. To je najsigurnije.
Tina-Miha - hvala za info prije par dana za 4DMako drago mi je da smo te nasmijale! Tome i sluzi ovaj forum 😉
Cure je imala koja od vas krvarenje iz nosa tokom trudnoce? Ja sam luda vec….svako jutro me ulovi kad se malo sagnem i onda curi i zeza i bas mi radi onaj krvavi okus u grlu…
Danas imam pregled kod svoje gin pa cu ju pitati i za to, gledala sam si nalaz krvi od 23.11.i cini mi se da bih mogla imati anemiju, hemoglobin mi je nizak, zeljezo na doljnjoj granici, a one rezerve su mi povisene….koja su vasa iskustva?
Btw pokusavam si postaviti tracker i ne znam koji kod odabrati 😶😑
Palentica meni ne curi krv, ali imam je u tragovima kad pušem nos..u "sastavu" kojeg ispušem 😂😂
Anemija - ista stvar sa hemoglobinom. Sjećam se da mi je željezo 8 bilo, a to je donja granica. Dobila sam za piti Heferol dva puta dnevno uz vitamin C radi apsorpcije. Čitala sam da se dosta cura žali na taj Heferol jer nekima stvara zatvor,a nekima proljev. Meni osobno ne smeta, no vidjet ćeš koju će ti terapiju dati.
Tracker si,vidim,postavila ok. Sad samo u postavkama kopiraš taj link pod stavkom forum i zalijepiš ga u potpis..mislim da tako nekako 🙂
Sretno na pregledu 🥰
Palentica mislim da su ta krvarenja skroz normalna i trudnoći, i meni je znalo biti kad bi ispuvala nos, ali vidis meni od početka baš svaki put kad perem zube krvari is desnih, tako da je to sve valjda pod normalno.
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Palentica za tracker koji se automatski nacrta u potpisu: na kraju kada posetiraš sve za tracker i dođeš do Save opcije, idi na tab Forums, a kod koji trebaš kopirati u potpis je PseudoHTML 😊
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Palentica za tracker koji se automatski nacrta u potpisu: na kraju kada posetiraš sve za tracker i dođeš do Save opcije, idi na tab Forums, a kod koji trebaš kopirati u potpis je PseudoHTML 😊
SeniRemmus meni su tako super imena bebica Anja i Jan, baš su mi nekako zvučna zajedno i svaki put to pomislim kad ti vidim tracker 😊
07/2021: IVF
09/2021: FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕️ 9 dnt: 435, 11 dnt: 835, 15 dnt: 3695 🥰🙏
UZV: 6+2 imamo 2 srčeka ❤❤, 9+6 ✅️, 13+1 mini anomaly scan ✅️, Panorama ✅️, dolaze nam curica i dečko ❤💙, 20+1 veliki anomaly scan ✅️
Tina292 hehe hvala ti! Imali smo toliko imena u planu u zadnjih par godina, no većina se zauzela dok smo mi ostali trudni 😅 Npr. Klara nam je bio favorit za curicu od početka veze, ali u međuvremenu smo dobili nećakinju koja je sada naša Klara 🥰 Tako da su na kraju igrom slučaja ostali samo Anja i Jan s našeg prvobitnog popisa, i baš dobro da jesu jer su oba imena kratka i imaju ista slova 😊
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Tina292hehe hvala ti! Imali smo toliko imena u planu u zadnjih par godina, no većina se zauzela dok smo mi ostali trudni 😅 Npr. Klara nam je bio favorit za curicu od početka veze, ali u međuvremenu smo dobili nećakinju koja je sada naša Klara 🥰 Tako da su na kraju igrom slučaja ostali samo Anja i Jan s našeg prvobitnog popisa, i baš dobro da jesu jer su oba imena kratka i imaju ista slova 😊
Super je na kraju ispalo 🤭 totalno slično, a opet potpuno različito kao što i jesu duplići 😉
07/2021: IVF
09/2021: FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕️ 9 dnt: 435, 11 dnt: 835, 15 dnt: 3695 🥰🙏
UZV: 6+2 imamo 2 srčeka ❤❤, 9+6 ✅️, 13+1 mini anomaly scan ✅️, Panorama ✅️, dolaze nam curica i dečko ❤💙, 20+1 veliki anomaly scan ✅️
Pozdrav svima, evo mene s pregleda. Bebice su super, mjerila ih je koji dan ispred termina, cervix je na 38mm i zatvoren. Za zeljezo kaze da jos ne bi uvodila lijekove nego tek u kada udem u zadnje tromjesecje (taman na sljedecem pregledu 22.12.) ali je rekla da si kupim pronatal od elevita jer oni imaju dosta visoku kolicinu zeljeza. Povisila mi je dozu euthyroxa na 50 mg (do sada sam uzimala 25)....i to je to. Sve u svemu sve je ok i guramo dalje. E da, smijala mi se kada sam joj rekla da mi kakao pomaze za zgaravicu i malo me spotala jer je to puno dodatnih kalorija koje "bezveze" unosim pa mi je preporucila da si kupim Rennie tablete za zgaravicu
Takoder potvrdila i spolove beba i definitivno nam dolaze cura i decko! Imena jos smisljamo ali imamo favorite i bas mi se svida ova igra slovima od SeniRemmus
Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼
Palentica super za pregled i bebice, da meni je sad dala tablete za željezo, i ti si na eutiroxu da i ja sam.
🌼
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Palentica jeeeej, odlično za bebice! 💙❤ Sad lijepo opušteno do idućeg pregleda 🤗🤗
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Sortiraj odgovore
Najstariji