BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pidoca
    08. Prosinac 2021. 14:30

Hvala vam cure na podršci ❤️❤️
    Adiii dobrodošla 😊

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

Tìna292
    08. Prosinac 2021. 14:44

Pidoca, dobro da si u bolnici pa se vjerujem osjećaš malo sigurnije, vjerujem da ce bebice jos ostati koji tjedan u mami i da ce na kraju biti sve dobro 🙏 drži se ❤
    Adiiii, dobrodošla u grupu sa svoje dvije mrvice u buši! Ja sam tek zavrsila s 1.tromjesecjem pa mi je drago vidjeti nove curke 🥰 vidjet ces, svasta ces nauciti od cura ovdje i biti cemo spremne kada dodu i nama isti problemi 😊 

07/2021: IVF
    09/2021: FET 2 blastice 🙏
    6 dnt: ➕️ 9 dnt: 435, 11 dnt: 835, 15 dnt: 3695 🥰🙏
    UZV: 6+2 imamo 2 srčeka ❤❤, 9+6 ✅️, 13+1 mini anomaly scan ✅️, Panorama ✅️, dolaze nam curica i dečko ❤💙, 20+1 veliki anomaly scan ✅️

• kate1991
    08. Prosinac 2021. 15:50

Pidoca bolje da si u bolnici i da budes sigufna da je sve ok…  izdrzi jos malo… znam kako je nosit se sa krvarenjima i svim problemima… al probaj se ne zivcirat ( laksecrec nego ucinit) ja sam curku zbog stresa prijevremeno rodila..
    Adiii dobrodosla… 

2017🖤
    2018🖤
    2019❤ MARIJA
    2021 💙💙 Tomislav i Petar

Iveeeee
    08. Prosinac 2021. 21:06

Pidoca, ima li novosti?

• Pidoca
    08. Prosinac 2021. 21:43

Nista ležim primam tokolizu, sutra će me pregledati, imam primit još dvije inekcije dexametazona, vidit ćemo sta kaze dr sutra. 🤗❤️

Ema i Lara - 23.12.2021

Tina-Miha
    08. Prosinac 2021. 22:04

Cure, jel vama nekako sve boldano/podebljano ? 
    Sva slova su mi debela, pa me zanima jel to samo kod mene tako ??
    Baš me nekako nervira 😂

Tina-Miha
    08. Prosinac 2021. 22:05

Pidoca

Nista ležim primam tokolizu, sutra će me pregledati, imam primit još dvije inekcije dexametazona, vidit ćemo sta kaze dr sutra. 🤗❤️ 

Javiš nam sutra 🥰

• Pidoca
    08. Prosinac 2021. 22:06

Tina Miha i kod mene je sve boldano podebljano 🙂

Ema i Lara - 23.12.2021

• Palentica
    09. Prosinac 2021. 06:05

Tina-Miha

Cure, jel vama nekako sve boldano/podebljano ?
    Sva slova su mi debela, pa me zanima jel to samo kod mene tako ??
    Baš me nekako nervira 😂

I kod mene isto sve boldano i drugaciji font 😒

Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼

• Makò
    09. Prosinac 2021. 08:38

Pidoca - drži se draga. Sve molitve su upućene za tebe. Pluća će srediti s injekcijama. Medicina je napredna, kako god bebice odluče,  bitno da si u bolnici pod kontrolom. To je sve ok iznad 30.tj. Hrabra si draga
    Lota_twins - sretno s pretragama, baš si nam za petama.
    SeniRemmus - eto Kate nam je 34.tjedan. A mi 33+4 lovimo je. Trbuh mi je težak isto, naročito po noći okretanje s boka na bok. Ne nosim pojas i ne nosim samostojece čarape za vene:( što bi trebala. I imam te BH kontrakcije.
    Braxton- Hicksove kontrakcije - stezanje maternice, priprema za porod, omekšava mišiće i smanjuje navodno cervix. Bol je malo drugačija od menst., više u gornjem dijelu trbuha ili cijeli trbuh. Kad promijenim polozaj prestanu. Uvijek isti intenzitet boli. I traju manje od sat vremena i nepravilno se pojavljuju. Inače imam aplikaciju brojač trudova. Pravi trudovi - menstrualna bol koja se pojavi pa nestane i tako više od sat vremena. Donji dio trbuha i leđa boli. I traje satima (npr. 2 sata). E onda uključim brojač kontrakcija (mjerim sljedećih 2 sata) i kada je razmak između trudova cca.10 min ili 7 min idem u bolnicu. Porod ne ide baš brzo. To sve traje. Mislim traje i po nekoliko sati od prvog truda. 
    Prvi porod mi je bio 12 sati (puko vodenjak)
    Drugi porod ( od 14 - 18 lagani izdržljivi trudovi, u 18 30 bolnica,  od 18 - 20:20 grozni trudovi i rodila u 20:22, to je kao brzo;)
    Kod blizanaca želim CR ;)
    Adiiii - dobro došla draga 
    Meni sad dok pišem nije boldano, ne znam kak će biti kad stisnem enter.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.