Mi bismo sad trebali gnječiti, a ne miksati hranu. Hm? Možda krene onda jesti. Napravila sam palentu s jabukom i nije mu se svidjelo. Koje iznenađenje! Veli suprug da mu se ne sviđa moje kuhanje. 🤔
No, ni kupovne ne prolaze pa se tješim da nije do toga…
Mi bismo sad trebali gnječiti, a ne miksati hranu. Hm? Možda krene onda jesti. Napravila sam palentu s jabukom i nije mu se svidjelo. Koje iznenađenje! Veli suprug da mu se ne sviđa moje kuhanje. 🤔
No, ni kupovne ne prolaze pa se tješim da nije do toga…
Ma nije do toga, to on fantazira sa hranom 😁😅
I nama kao desert je super ta komb palenta sa jabukom, jesi probala, bas je ukusno.
Istina, mozemo i tamo sve to natipkati al meni nekako zao napustiti forum😕Tako i meni 😁
Žao mi je da se Libica prestala javljati, mislim da je ona išla po blw metodi ako sam dobro zapamtila 🤷♀️Da bilo je par novih cura koje su se pocele javljati pa odustale. Sjetim se i starih jos uvijek Fever, Neverland, Maja, MiniMa, Monalisa, Meddleo.Mi bismo sad trebali gnječiti, a ne miksati hranu. Hm? Možda krene onda jesti. Napravila sam palentu s jabukom i nije mu se svidjelo. Koje iznenađenje! Veli suprug da mu se ne sviđa moje kuhanje. 🤔
No, ni kupovne ne prolaze pa se tješim da nije do toga…Popustit ce on i pocet jesti kad se budes najmanje nadala.
Bas te koje si nabrojala meni je jako zao da su se prestale javljati, bilo bi im super sad sa nama na wp 🤷🏻♀️ i voljela bi da nam se javi Lilypie da nam kaze kako su joj curke u kojim su fazama, kako se ona sa dvije snalazi...
..
Ugl ako koja curka po nekad svrati na temu da vidi jel ima sto novo daj javite se da vas dodamo u wp grupu, tamo smo si kao obitelj, ma i vise od toga ❤️💙🤗💞
Pozdrav svima, uzivam citati sto sve vase bebe jedu od dohrane.
Za sada je moj maleni jeo od voca jabuku, krusku, bananu, sljivu, breskvu i marelicu. Cesto dodam mljeveni plazma keks.
Od povrca tikvica, krumpir, batat, mrkva.
Zitarice: palenta, riža.
Zacinim s pola male zlicice maslinovog ulja.
Prva mi je beba i to mi sve izgleda kao znanstvena fantastika.
Imamo kozu sklonu atopiji pa me dodatno strah i vrtim stalno ove iste namirnice na koje nije reagirao.
1.Ima li neko s istim problemom i koje su namirnice koje imaju slab alergijski potencijal?
2 Mislila sam ubrzo uvesti meso, s kojom kolicinom ste krenuli?
3.Ima li neko babycook, kuhate li sve skupa ili kako?
Sorry ako je puno pitanja za prvu objavu 🙋♀️
Istina, mozemo i tamo sve to natipkati al meni nekako zao napustiti forum😕Tako i meni 😁
Žao mi je da se Libica prestala javljati, mislim da je ona išla po blw metodi ako sam dobro zapamtila 🤷♀️Ja sam zaboravila tko je Libica 🤔
Ona koja ne može imat whatsapp, zabrana 😁
Žao mi je da se Libica prestala javljati, mislim da je ona išla po blw metodi ako sam dobro zapamtila 🤷♀️Da bilo je par novih cura koje su se pocele javljati pa odustale. Sjetim se i starih jos uvijek Fever, Neverland, Maja, MiniMa, Monalisa, Meddleo.Mi bismo sad trebali gnječiti, a ne miksati hranu. Hm? Možda krene onda jesti. Napravila sam palentu s jabukom i nije mu se svidjelo. Koje iznenađenje! Veli suprug da mu se ne sviđa moje kuhanje. 🤔
No, ni kupovne ne prolaze pa se tješim da nije do toga…Popustit ce on i pocet jesti kad se budes najmanje nadala.Bas te koje si nabrojala meni je jako zao da su se prestale javljati, bilo bi im super sad sa nama na wp 🤷🏻♀️ i voljela bi da nam se javi Lilypie da nam kaze kako su joj curke u kojim su fazama, kako se ona sa dvije snalazi…
..
Ugl ako koja curka po nekad svrati na temu da vidi jel ima sto novo daj javite se da vas dodamo u wp grupu, tamo smo si kao obitelj, ma i vise od toga ❤️💙🤗💞
Potpisujem 🙂
Za sada je moj maleni jeo od voca jabuku, krusku, bananu, sljivu, breskvu i marelicu. Cesto dodam mljeveni plazma keks.
Imamo kozu sklonu atopiji pa me dodatno strah i vrtim stalno ove iste namirnice na koje nije reagirao.
1.Ima li neko s istim problemom i koje su namirnice koje imaju slab alergijski potencijal?
Bok bok.
Samo ću odg za pitanje broj 2, prvi dan sam mu dala samo kašicu na vodi od piletine , a drugi dan komadić piletine . Otprilike veličina bebinog dlana.
Bok..
Meso i dalje dajem velicina dlana, kako rastte tak se i povecava dlan 😅
Ja kuham u maloj teci/serpici rucak, a dorucak u malom loncicu jer u njemu znam odrediti dobru dozu za zitarice.
Ne dajem plazmu ni nista sto ima secer 🤷🏻♀️..
Ne znam jel znas u DM na policama sa baby hranom imas jako puno zitarica od kojih mozes slagati kasice, odnosno mjesati ih sa vocem, povrcem kako zelis. Ja ih obicno za dorucak pripremam.
Nemamo atopijsi ali je izreagirao na mandarinu, kivi, i najvise na rajcicu, to je bila koma kao da je sprzen po guzi bio, rijwsili smo sa kupkom od zobi i kamilice i Sudocremom.
Najgore od svega sto je nama medic.sestra kad smo bili u pedijatra rekla da dodam zlicu mljevene plazme...
Nisam znala to za zitarice u dm, bas cu pogledat sta sve ima. Tenks.
To sto kazes za rajcicu, e toga me bas strah. Tih reakcija. Ne znam jesi upoznata s tim da ljudi na osnovu nutritivnih alergija nakon roditeljskog dopusta mogu jos biti kuci s djetetom i otvoriti njegu, zapravo se ide na vjestacenje pa ako odobre
Najgore od svega sto je nama medic.sestra kad smo bili u pedijatra rekla da dodam zlicu mljevene plazme…
Nisam znala to za zitarice u dm, bas cu pogledat sta sve ima. Tenks.
To sto kazes za rajcicu, e toga me bas strah. Tih reakcija. Ne znam jesi upoznata s tim da ljudi na osnovu nutritivnih alergija nakon roditeljskog dopusta mogu jos biti kuci s djetetom i otvoriti njegu, zapravo se ide na vjestacenje pa ako odobre
Ma to ovisi od ped do ped, ima ovdje cura kojima su ped govorili odmah uvesti konkretan obrok bez uvodjenja namornica, roditelj je tu da sam odluci jel zeli opterecivati djetetu, zeludac, crijeva, jeteu, bubrege... Kuzis.
Da u Dm imas proso, zob, pir, pa visr vrsta zitarica u jednoj smjesi, sve u pahuljicama, to je za brzinski da smiksas kasicu, ja sam te koristila i dalje ih koristim jer mi je najlakse. Pa tamo na policama ima cjelovite zitarice svega toga, neke se namoce, neke treba skuhati.. Ma super je uglavnom, mislim da sve cure iz grupe to koristimo, i jednostavno je. Prokuhas neko voce, tu istu vodu ulijes u zdjelicu ( ja oko 60ml) i dodam 2 zlice nekih pahiljica pa na to voce izblendano/izgnjeceno. Ja dodajem i ad prije pahuljica 2 mjerice, netko ne.
Oho! Imamo pojačanje na temi... Jezus, meso veličine dlana... Prije veličine graha, kod nas. 🤣
Večeras ću probati one palačinkice od kruške, jabuke i pirova brašna. Možda pojede nešto...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji